שיפוצים

רינתפ

New member
שיפוצים

שלום אנחנו עוברים דירה (דירה שכורה) ברצוני לשפץ את שיש המטבח ע"י הדבקת ארחי פסיפס על השיש הישן- איך עושים זאת? איזה אריחי פסיפס עדיפים? האם יש המלצות על חניות זולות (באזור חיפה-זיכרון) כמו כן אני רוצה לצבוע את הקרמיקה במקלחת? יש צבע מיוחד? האם יש טפט שאפשר להדביק על קמרמיקה? תודה!

איריסג

New member
אני בספק עם פסיפס כמשטח עבודה זה כזה רעיון

טוב. בין הפסיפס צריך למרוח רובה - ורובה היא חומר סופג ומתלכלך - שממש לא נראה לי שהוא האידאלי למשטח עבודה - הוא ישחיר, כתמלא כתמי שמן, עגבניות וכו' - ממש נראה לי חוסר פרקטיות משווע.

fireman

New member
לא מומלץ בכלל....זה מתאים...

רק לז'ורנלים, לא לבית ולמטבח אמיתי שבאמת מתכוונים לבשל בו

רוני1955

Active member
שיפוץ שיש

השיש במטבח הישן שלי סבל (אני סבלתי...) מהשחרה, ורציתי לשפר. הדבקתי קרמיקה של 10X10 וזה היה מעולה. הטעות שעשיתי היתה ברובה. שמתי רובה רגילה. צריך רובה אפוקסית. היא אומנם יקרה יותר, אבל מצוינת לתפקיד. לגבי פסיפס אני לא יודע.

רינתפ

New member
../images/Emo51.gifאז לוותר על הפסיפס?

כשהיתי בארה"ב בכל דירה שהתארחתי השיש היה מאריחים דמויי פסיפס וזה היה מיוחד ויפה. אני גם מבינה שכל ריבוע של פסיפס מאוד יקר, אז כנראה נלך על אופציה של הדבקת קרמיקה. איך משפצים את 'הסרגל' הבולט סביב השיש אם שמים קרמיקה?ה

רוני1955

Active member
הבעיה היתה אחרת.

אצלי סרגל השיש עדיין בלט קצת לאחר ההדבקה. הבעיה היתה באזור הכיור. על מנת שלא יראו את דופן השיש בכיור, פרקתי את הכיור, הגדלתי את הפתח בשיש והבלטתי את הכיור בחצי ס"מ מעל גובה השיש. כאשר הדבקתי את הקרמיקה היא הגיעה עד הכיור, ואת הרווח מלאתי בסיליקון ומעליו רובה.

למעלה