שיפוץ .שיחזור טומבוצקה

pumpkin

New member
שיפוץ .שיחזור טומבוצקה

שלום לכולם ! טומבוצקה - ואני מקווה שאני אומרת את זה נכון זה ארגז גדול מעץ - נראה יותר כמו תיבה גדולה של אוצר- שהיה משמש בעצם בתור מזוודה ענקית. לי יש אחד כזה מההורים של בעלי שעלו לארץ בנות ה-70 מרוסיה. רציתי לשאול אם מישהו יודע על מה אני מדברת , ואיך אפשר לשפץ דבר כזה (כך שישמש לדוגמא כארגז משחקים לילדים)
מראש

razii

New member
נראה לי שאני יודע על מה את מדברת

יש לי תמונה מהילדות כשהייתי מספיק קטן בשביל להכנס לכזה דבר. ובנוגע לשיפוץ : אם הומזוודה עשויה מעץ אין שום בעיה לשייף לוצייר עליה עם צבע שישאר ( אקריליק וכו) אפשר לרפד את פנים התיבה עם איזשהו בד נעים , אולי הילדים קטנים מספיק בשביל להכנס פנימה. רעיונות לא מרחיקי לכת אבל מקווה שעזרתי. שיהיה בכיף !

תלתן3

New member
מהמאה הקודמת

אם באמת הארגז עתיק יומין חבל שישמש את הילדים, זה פריט לאספנים ויש לו את היופי הטבעי שלו, דרכו נתן ללמוד אודות התקופה,צורות אחסון והובלה. ויהיה שימושי לילדיך כשיגדלו וירצו לעשות אולי אזה עבודה מחקרית או בכלל יהיה להם פריט עתיק יומין משפחתי ויהיה חלק מהעיצוב בתיהם ומורשתם. לילדים קטנים אפשר לקנות ארזג פלסטי בטיחותי יותר. לגבי טיפול בארגז כזה, אני לא ממליץ לקשט לצבוע וכ´ זה מוריד מערכו האסתטי. יש לחברת "סנו" חומרים נוגדי בקטריות, לאחר הייבוש ניתן למרוח לכה לא מגוונת, וזה יחזיר לארגז את ההידור המגיע לו. בברכה תלתן

pumpkin

New member
אין לי עדיין ילדים ../images/Emo8.gif

פשוט כרגע הארגז נמצא בתוך חדר שצבוע בצבע לילך ולכן משום מה הדבר הראשון שעלה לי לראש זה לצבוע אותו בסגול כהה יותר , כדי שישתלב בחדר. יש צדק בדבריך , כלומר אתה מציע לאחר טיפול בקטרילי (למרות שלא נראה לי שצריך, במקרה שלי ) פשוט לצבוע אותו בלכה ולשמור על הטיבעיות של הארגז ? מה זה לכה לא מגוונת ? סליחה על הבורות אבל האם הכוונה ללכה ללא גוון , כלומר שקופה ?

תלתן3

New member
נ.ב

אם בכול זאת את רוצה לגוון אותו. צריך לעשות זאת בזהירות מירבית. יש ציבעי גיוון לעץ בגוונים שונים. כך שישתלב יפה עם החדר. חברת "יעקובי" רח החשמל 1 ת"א

למעלה