שיפוץ קרבורטור

• פותח הנושא max2
  • פורסם בתאריך

max2

New member
שיפוץ קרבורטור

יש בעיות סחיבה עם האוטו ואני מאמין שזה הקרבורטור. קלאצ' לא מחליק, הצתה מכוונת כמו שצריך. אני מאמין שנכנס פנימה לכלוך או משהוא בזמן שהכל היה מפורק. צריך לשפץ? יש משהוא שאפשר לעשות חוץ משיפוץ? ספריי מועיל למשהוא? כמה עולה שיפוץ וכמה עולה הקיט?

max2

New member
ציפיתי להמלצה הזו

לצערי אין לי זמן לסוע לנתניה, אני יותר באזור הצפון.

לא מניע

New member
שמע

אתה יכול לקנות ספרי קרבורטור, להתיז מעט על הקרבורטור כשהפילטר אוויר מוסר, כמו כן אתה יכול ל"פמפם" טיפה ע"י חסימה של האוויר לקר' עד למצב שהאוטו משתנק ואז מיד להסיר את היד ולתת גז כדי לייצב אותו. אני בטוח שיש פה כמה אנשים שישמחו לתת לך הספר יותר מובן. בהצלחה.

eazrieli

New member
דבר איתי בפרטי

מקסים, לאור הנסיבות לפי דעתי אתה יכול להתמודד עם הניקויי לבד. בכל מקרה לאחר כוון גס אני ממליץ ללכת לכוון את הקרבורטור באמצעות מד CO קרה בעיון את בנטלי ודבר איתי ערן

max2

New member
בעיה נוספת= לחץ שמן

כשאני נוסע במהירות ואז עוצר נורת השמן נדלקת בצורה מעומעמת ואז נכבית. ז"א כשאני מוריד סל"ד בצורה פתאומית לאחר שהיה עומס על המנוע. אני חושב שבגלל שהמנוע הוא עם שסתום אחד ולא עם שתיים כמו הקודם שהיה. זו תופעה טבעית?

מספר סיבות לתופעה, מן הקל לכבד: סל"ד נמוך..

מנוע מתחמם, צמיגות שמן לא מתאימה( באיזה צמיגות אתה משתמש?), שמן מהול בדלק, ךלחץ שמן נמו כתוצאה, ממשאבת שמן שחוקה, יוניט לחץ שמן מקולקל, ודורש החלפה, או כל הסיבות שציינתי או חלקם. על איזה שסתום בודד אתה מדבר? בברכה צביקה

max2

New member
במנועים של שנות השבעים והילך

יש שני שסתומי שמן, אחד של ביפס ושני שנועד לשמור על לחץ במערכת. (שני הברגים מתחת למנוע ליד האגן). במנועים ישנים יותר אין את השסתום השני. השמן במערכת חדש, צמיגות 20\50 אין דלק בשמן ואין לי איך לבדוק חום מנוע (אחריי נסיעה הוא סביר). העניין הוא שזו תופעה שקורת רק בתנאים מסוימים מאוד, והנורה לא נדלקת רק באור מעומעם ואחרי כמה שניות נכבת. וגם יש לי מידיי פעם בקפיירים, בעיקר כשהרכב בערך בסרק, אבל אני מייחס את זה לכיוון של הקרבורטור. צביקה, יש משמעות לספריי קרבורטור אושזה "שמן נחשים"

יש לך שתי בעיות

1- ההצתה שלך מוקדמת או מאוחרת ולכן יש לך בקפיירים 2 האוטו שלך מתחמם ולכן נורת השמן שלך נדלקת בסל"ד נמוך אחרי נסיעה מאומצת (מהירה) , הטמפרטורת שמן שלך עוברת את ה 100 מעלות (צלסיוס) בערך . תכוון את ההצתה שלך דבר ראשון ודבר שני תבדוק מה הטמפרטורת שמן שלך כשהמנורה דולקת אם תזכיר לי אני אביא איתי למפגש ביום שישי מדיד טמפרטורה אנאלוגי שנכנס לשמן דרך פתח המדיד ותחזיר לי אותו במפגש שאחרי זה מקווה שעזרתי

למעלה