שיפוץ משפחתי

dirty fairy

New member
שיפוץ משפחתי

ראיתי כמה פרקים של התוכנית "שיפוץ משפחתי" וממש התרשמתי כל פעם מחדששששששש... וואו התוכנית הזאת ממש ממש ממש טובה ונורא מציאותית.. צוות של עובדים משפצים בית בתוך שבוע ויוצרים ממנו ביתת מושלםםםם הייתה איזה תוכנית על איזה משפחה שהילד נכה. הצוות עשה לו בחדר המון הקלות שיהיה לו יותר קל.. אם זה ללכת ואם זה לאכול ואם זה להתאמן.. מחוץ לחדרו עשו לו מין ברכה כזאת קטנה מיוחדת בשבילו בשביל הפיזיותרפיה. ובנוסף להכל עם לוקחים את בני המשפחה ומטפחים אותם..{איפור תסרוקת וכל הסטאף האלה..} בקיצור תוכנית ממש טובה ואני ממש אוהבת לראות אותה ומתפלאת כל פעם מחדש.. מי שרוצה להגיד עוד דברים שיגיד:)

TuTyBoP15

New member
ברגע שראיתי שזה עם הבן של ד"ר פיל

ידעתי שזה הולך להיות טוב
וזה באמת טוב
מסכימה איתך.. אני נורא אוהבת את זה
וגם איך הם מספיקיםםם זה מדהים

dirty fairy

New member
נכוןןןן

באמת אני חושבת לעצמי איך הם מספיקים את זה בשבועעע..!!! ורגע מי זה הבן דל ד"ר פיל? המנחה?

fireman

New member
בניה בעץ היא מאוד מהירה

במיוחד כאשר יש צוות עובדים שכל אחד יודע מה התפקיד שלו וכולם מקבלים את הכסף שלהם בזמן. סביר להניח שההכנות להקמת כל בית נעשות חודשים לפני הביצוע, חודשים של הזמנות, חישובים, תוכניות, עיצובים, בדיקה של דברים ואז שוב בודקים את אותם דברים ואחרי שהכל נבדק בודקים שוב.... הכל בשביל שלא ייגרם מצב של הפתעות שלא חשבו עליהן קודם. עפ צוות של 100 עובדים שעוסקים במלאכתם 24 שעות ביממה במשך 7 ימים כשהכל מוכן והכסף בנמצא, להקים בית מעץ בשבוע ימים, זה לא בלתי אפשרי והתוכנית הזו היא הוכחה מצולמת לכך.

למעלה