שיפוץ יאכטה

DaSaILoR

New member
שיפוץ יאכטה

שלום לכולם.
אבקש את עזרתכם בנוגע לעלות שיפוץ יאכטה 32 פיט...

באפשרותי להיכנס לשותפות על יאכטה 32 פיט במחיר אטרקטיבי מאוד...
אממה, הסירה תוחזקה בשנים האחרונות כבית לסופ"ש ולא כסירה (יש לציין כי יש לסירה כושר שייט ותמיד היה).
יש להביא את השירותים והמקלחת לשימוש (כרגע אינם פעילים בכלל), כמו כן הומלץ לי ע"י בעלייה הקודמים להחליף את הוונטות ואת הווינצ'ים.
בנוסף הייתי מאוד מאוד רוצה לצבוע את הסיפון מאחר ומצב הצבע הנוכחי די מזעזע (ואולי גם את גוף הסירה), כמובן שיש גם אנטיפאולינג על הפרק...
המנוע נבדק ונמצא תקין (לפחות לבינתיים...).
קיימים עוד מספר ליקויים שלא אפרט מאחר והינם זניחים יחסית.

מודע אני לכך שהעלות אינה קבועה ויכולה להשתנות מבעל מקצוע אחד לאחר, אך אשמח לחוות דעתכם בנוגע לטווח עלויות אפשרי (בעיקר לנושא הצבע)

תודה רבה מראש לעונים

גיא.

gerson1

New member
מידע לא מספק לתשובה אמיתית

חייב סקר גוף להערכת "הוצאות"
יתכן בלאי במערכות שלא תופעלו כהגא ומנוע
אוסמוזיס?
צנרת, פתחי ים
עוגנים ושרשרת
חיבל
בקיצור
המון והרבה
זמן וכסף

DaSaILoR

New member
לא חיפשתי תשובה אמיתית...

כפי שציינתי ברצוני לדעת טווח מחירים אפשרי (עבור הצבע), כלומר,תשובה כמו- בין 20,000 ל- 40,000 (סתם דוגמא) הייתה מספקת אותי...
בכל מקרה תודה רבה על ההתייחסות.

DaSaILoR

New member
אז זו תהיה בעיה... אבל

בעלייה הנוכחיים מתחייב (ע"פי חוזה) ש- 30,000 ש"ח בהחלט יספיקו. כל מה שמעל יהיה על חשבונו בלבד.
אך כמובן שלא מדובר בהוספת טכנולוגיות חדישות אלא שיקום לדברים הכרחיים בלבד, כי בסופו של דבר אין לזה סוף ואין לי ספק שגם על סירה חדשה אפשר להוציא
200,000 ש"ח ב"שידרוגים"...
אשמח לקבל הכוונה לגבי דברים שיש לבדוק שבד"כ לא חושבים עלייהם אנשים שרגילים למועדוני שייט ואינם החזיקו סירה משל עצמם...
תודה

gb228

Active member
הגישה שלך לא הגיונית

אתה מבקש ייעץ מאנשים שלא ראו את הסירה, בתחום שטווח העלויות יכול לנוע מאלפי שקלים למאות אלפי שקלים.
גם אם תקבל מספר תשובות ונקודות ששווה לבדוק בסירה, אני מסופק אם תצליח לאתר את הנקודות החשובות באמת.
מה זה "דברים הכרחיים בלבד" - הרי ברור לך שכשתעבור את ה 30,000 כל דבר יראה בעיניך הכרחי ובעיני הבעלים לא הכרחי.
הדבר ההגיוני היחיד שאתה יכול לעשות זה להשיג שמאי טוב שיבחן את הסירה, יצביע על כל הנקודות הבעיתיות וייתן לך, ולבעלים הנוכחים, הערכה לערך הסירה במצבה הנוכחי והערכת עלות לתיקונים הנדרשים.

למעלה