שיפוץ הדירה

frankthe

New member
שיפוץ הדירה

ערב טוב!
הנה אני כותב דיווח על שיפוץ הדירה שלי. ראשית אני מתנצל בפני כל מי שקורא - זה באמת לא מעניין איך אני עושה שיפוץ ולא תמיד אני בטוח האם הפורום הוא המקום הראוי לנושא הזה או לרגשות שלי עכשיו אבל...
אחרי כל כך הרבה מחשבות, אכזבות ומה לא התחלתי אתמול רק את ההכנות לשיפוץ. לצערי בזמן האחרון אני עובר ממחלה למחלה ועכשיו אני חי על תרופות, עם סיום האביב זה יעבור אמרו לי ובינתיים...
אתמול חטפתי קריז, בא אלי קרוב משפחה לבית, התחלנו לפנות דברים מהבית. מהארונות יצאו דברים שלא להאמין שנשארו בבית עד עכשיו - תמונות קיר ישנות, ספרים ישנים שהיו צריכים להיזרק לפני שנים הרבה, 3 שקיות מלאות בסרטי הדבקה כמו שהיה במלחמת המפרץ - לא הבנתי ממתי הסרטים האלה אבל אני מקווה שהם לא מאותה מלחמה... בגדים ישנים ומעופשים, מדפים ישנים שמשום מה הוסתרו בתוך הארון. משחקים של ילדים. דיברתי עם אחיינית שלי (שהיא כבר אימא בעצמה) מה לעשות עם המשחקים הישנים - "זרוק הכל" פקדה עלי האחיינית, "כל משחק שיש אצלך בבית היה אצל אימא שלי שהוא אחותך - היא קנתה הכל כפול והכל נזרק לפח כשהיא עברה דירה" - עכשיו הגיע תורי לזרוק משחקים ישנים שנקנו אי שם ואי פעם ולא שוחקו אף פעם. ראיתי אלבומים ישנים ושאלתי את אימא מה לעשות איתם - היא אמרה שתבדוק אותם בהזדמנות. אי לכך העברתי למחסן של אימא 2 שקיות גדושות ומלאות כל טוב של אלבומים משפחתיים שאף אחד לא ראה כמה עשרות שנים והנה עוד מקום התפנה לי. מלאתי את הארון במרפסת בציוד האלקטרוני שלי. עכשיו החדר שלי כמעט מוכן לקראת השיפוץ - הריסת הארון הקיר הישן שהוא כמעט ריק והכנסת ארון חדש. הייתי מאוד מבסוט כאשר ראיתי כמה זבל פיניתי מהבית...
בדרך הדירה התלכלכה, צעקו עלי, רבו איתי וקללו אותי קרובי משפחה אבל אני החלטתי על השיפוץ ואתמול זו הייתה בדיקה ראשונה האם אני חסין למריבות המשפחתיות - החלטתי שאני מכין את הדירה הזאת לשיפוץ, אני אעשה את השיפוץ כי פשוט אין ברירה.
נשארה לי עוד עבודה רבה - צריך להמשיך לפנות, לזרוק דברים ישנים שאין טעם בהם, למיין דברים ולסדר, אני צריך יום לפני השיפוץ לפנות את הארון הישן כולו מהבגדים ואז ניתן יהיה להרוס אותו. צריך לצבוע את הדירה - הרטיבות והעובש חוגגים אצלי כל חורף מחדש, השנה ריססתי את התקרה באקונומיקה והתקרה לבנה עכשיו אבל אם לא נצבע ולא נתקן - הכל יחזור. הגג שופץ לפני שנתיים ושמו יריעות ביטומניות אבל לא עוזר לנו - כל שנה הגג נרטב וצריך להתחיל הכל מהתחלה שם למעלה.
זהו לעכשיו. נקווה לטוב!

סמאדי

New member
כל הכבוד!

שיפוץ תמיד כרוך בתלאות.
אבל מנסיוני הוא קורה כשבא לי להתחדש ולהשיל את העור ה''ישן''.

הכי חשוב לדעת שאחרי שהוא חולף, שוכחים אותו ממש כמו כאב ראש...

איזה כייף

אומנם המיון והסדר מעייפים, אבל התוצאה בסוף שווה הכל

למעלה