שיפוע למקלחון

דןעופרי

New member
שיפוע למקלחון

שלום!
היתה אי הבנה ביני לבין הקבלן והתוצאה היא שגודל ההמקלחון שבוצע הוא 80X80 במקום 90X90.
ה-10 ס"מ האלו חשובים מכיוון ש10 ס"מ מהמקלחון יש מדרגה של האסלה והרעיון הוא להביא את המקלחון עד למדרגה בלי יווצר "חריץ" שיהיה בלתי אפשרי לניקוי.
האם אני חייב לסדר את השיפועים מחדש או שהפער הוא קטן ואין בעיה להתקין את המקלחון 90X90 אם השיפועים הקיימים?

תודה!
דן.

מרי פופ

New member
אין שום בעיה להתקין מקלחון על הקיר אחרי ה"מדרגה"

אצלי בבית השיפוע עשוי לפי 80 על 80 אבל המקלחון מונח ב 90, כי הקבלן לא הסכים לעשות בזמנו יותר מהסטנדרט. זה עובד מצוין!

ריזל2

New member
שיפוע

זה מצב לא אידאלי
לדעתי עם את נמצא כבר בשלב השיפוצים תפרק ותעשה כמו שצריך

מרי פופ

New member
אכן לא אידאלי, אבל במקרה של דירת קבלן וחוסר הבנה

או הכוונה מראש, לא תמיד פתרון הפירוק הוא כה ישים, יש מצב שהקבלן ירצה עוד כסף וזה יגרר...
בפועל המצב כן מאפשר התקנת מקלחון גדול יותר והלקוח צריך לשאול את עצמו, אם ברצונו להשקיע זמן וכסף בפירוק או שלא?

דןעופרי

New member
תמי, קלעת בול למצב שבו אני נמצא

אנחנו חודשיים-שלושה לפני מסירה, ממש לא בא להתחיל לעשות בלאגן, להתווכח, לשבור ריצוף וכו'.
מדובר במקלחת של ההורים, ואם אין בעיה אמיתית, אני פשוט אשאיר את זה כך, על אף שכולם מסכימים שזה לא אידיאלי.

תודה רבה!!!
דן.

נראה לי לא נורא בכלל...

אם אני מבינה נכון את הצילום, אז אחרי שיותקן המקלחון יהיה חלק אפילו קטן מאותם 10 ס"מ, שישאר ללא שיפוע... לא מקום ענק להיקוות מים.
אני ממש לא מומחית, אבל אם על כף המאזניים מוטל ויכוח, בלאגן ועיכוב מול משהו מינורי אם בכלל... עדיף לבלוע את הצפרדע.

והרצפה שלכם יפה :)

שירוק

New member
גם אצלי

המקלחון גדול יותר מהתחלת השיפוע.
זאת היתה פשרה בגלל חוסר תשומת לב שלי .

לא נורא, אבל צריך להקפיד שהמים לא ישארו שם

מסוג הדברים הקטנים המציקים לאורך זמן

שפירוק וביצוע מחודש, שעות עבודה ספורות (וכמה אריחים) ימנעו שנים של ניג'וס. ברור שיעמדו שם מים עד שיתייבשו, ייצרו במהירות עובש בתחתית המקלחון או שתהיה התעסקות יומיומית בייבוש שלהם לאחר מקלחת. וזה בהנחה שהאריח מפולס, אם יש לו במקרה עוד טיפת זוית הפוכה אז התהליך הזה יואץ.

למעלה