שיפוט מקצועי?

vikh5010

New member
שיפוט מקצועי?

אין לי מושג מה קרה השנה לכוכב נולד ניראה שמרוב לחץ איך לעבור ברייטינג את the voic הם עושים יותר ויותר טעויות מירי מסיקה שתלטנית ביותר ומתלהבת מידי מבחורים צעירים דבר שפוגם במקצועיות השיפוט מה קורה שם? גידי נסחף אחריה ואי אפשר אף פעם להבין את דרך שיפוטו . נותרו צדי המקצועי ביותר אבל מירי מנסה לכפות עליו את דעתה ללא הצלחה כל הכבוד צדי. ואחרון חביב משה פרץ מוזיקאי מקצועי משב רוח רענן תמשיך לשפוט כמו ששפטת עד היום ישר כוח. לכותבת אין שום קשר למתמודדים וזו השנה הראשונה שאני מאוכזבת מההפקה .צביקה הדר מיצית מספיק את תפקידך .הצופים היחידים בתוכנית הם קרובי משפחה של המתמודדים בלבד תבדקו את זה מגיע לנו יותר.

Zohar 01

New member
נושא מעניין, באמת רציתי לפתוח שרשור על

השיפוט העונה.
גידי גוב מקצר במילים שזה מצד אחד אחלה אבל מצד שני גם פחות כיף (לפעמים), אי אפשר להבין תמיד מה הוא חושב. צדי כרגיל, משה פרץ סבבה בד"כ, ולגבי מירי- לפעמים באיך שהיא מבטאת את עצמה היא קצת מעצבנת. זה גם מעצבן שהיא אומרת על כל אחד "איזה חמוד", למרות שאני מאמינה לה שהיא באמת כזאת ולא שהיא משחקת. אני חושבת אבל שהרבה פעמים יש לה הערות מדוייקות.

מירי כזו ואפילו עוד יותר מזה

הל מסתכם בזה שהעבירו את אור....רק בגלל המראה שלו...אם הוא היה נראה אחרת,הם לא היו מעבירים אותו! הוא פשוט עשה אודישין רע..זייף....והיה נשמע חובבני ממש...

אני ידע הרבה דברים על מירי,בגלל או בזכת היכרותי עם קרן,והייתי בעבר מעריץ של מירי...שכעת איני כזה.....זמרת לחוד אאישיות לחוד......מירי רחוקה מהלהיות האישיות הטלויזיונית שהיא..שתלמד משהו מחברתה הטובה קרן....

מלח גס

New member
כשההורמונים שלה משתוללים השכל לא עובד

היא מתלהבת ומזילה ריר מכל בחור צעיר ונאה. יהיה זייפן כשיהיה.

kobyz21

New member
לשלבים המוקדמים היה אפשר לחיות עם זה

אבל עכשיו מגיע הרגע לחזור להיות מקצועיים נטו.

השורד

New member
כן. וזה בלט במיוחד עם דוד האוברייטד לביא

לפחות עד לשלבים המאוחרים יותר שם התאפסה על עצמה (אולי גם כדי לא ליצור אנטיגוניזם מצד הצופים כלפיו ולפגוע בסיכוייו לנצח).

אורישקי

New member
על כל ההודעה

אם התכוונת אליי-אז צר לי להוגיע לך

שאני קצת מכיר יותר טוב את מירי ממך....בתור אחד שהיה מהמעריצים מן המניין..לא מתחשק לי להרוס את הסטיגמה שיש על הדמות הטלויזיונית של מירי.....מה שמצחיק שמה שחושבים על קרן,זה בידיוק ההפך...ומירי כנל...פשוט הפכים...אבל בסדר....יש סיבות לכך שמירי היא כמו שהיא כיום....וזה לאו דווקא רע...היא הייתה מסכנה שהייתה נערה..וכעת היא מפצה על כך...וזה לאו דווקא רע...אבל כשיש מצלמות היא אישה אחרת...ושהמצלמה נכיבת יוצאת מירי האמיתית...כנל קרן..כשיש מצלמות היא האדם הכי קר,הכי מתנשא,איזה הגננה שאני מקווה שעם הזמן זה יחלוף....קרן חמה הרבה יותר ממירי..ואנשים לא יודעים את זה

tamiamir

New member
מירי מסיקה

ושלא תעיזו להגיד עליה שום מילה רעב בנוכחותי

MoRoSH11

New member
לגמרי תומכת !

אבל למה שמישהו יגיד עליה מילה רעב בעצם?

הכל מאהבה, כן?

MoRoSH11

New member
דווקא העונה, יחסית לעונות קודמות, אני בינתיים

מרוצה בהחלט מהשיפוט. עם זאת, כמו שכבר אמרתי מתישהו, הייתי מחליפה את צדי במישהו אחר, העונה הוא ממש מעצבן אותי.

אגב, מבחינתי גידי גוב ומשה פרץ הוסיפו ומוסיפים לשולחן השיפוט, ואני אוהבת את הכימיה בין השופטים בכלל, ובין מירי וגידי בפרט.

השורד

New member
השיפוט התחיל חלש, אבל משתפר

אני מאד מופתע לטובה ממשה פרץ. כנראה שהדיבורים של "הוא בטח יהיה פרווה, לא יהיה מסוגל להעביר ביקורת" נלקחו על ידו באופן רציני והוא מנסה להעמיד את המקטרגים על טעותם - ומצליח.

למעלה