שיפוט (מספר 27)

kung fu

New member
אגב

אהבתי את התרגיל שאאמרת שנתת לקלות: "לקפוא בכל פעם שהלך רוח מסוים מופיע." אני חושבת שאני בעצמי אנסה אותו.

charlila

New member
הוא אחלה תרגיל, והוא כנראה כלול

בתרגולת שלך, בהמשך. אבל אם תעשי אותו ראשון, תתני הזדמנות למסיט-העיניים להסתתר ולפעול מתוך הבונקר החדש, ויהיה לך הרבה יותר קשה לזהות אותו. הקפיאה היא "עמדת הארנב" - אם עובר בסביבה מישהו מספיק גדול לטרוף אותך, קפא! יחסייך עם מסיט העיניים הם יותר כשל חתול וכלב. תפסי את החתול לפני שיעלה על עץ! האם את רוצה את שאר התרגילים? כאן בפורום, באופן אינטראקטיבי זה? הודיעי לי, ספרי חוויות מתרגיל א', ואם תשובתך חיובית - אמשיך.

kung fu

New member
אתמול קפאתי. היה נפלא!

הייתי עם כמה אנשים והתחלנו לנוע במין התנהלות קבוצתית כזאת. ואז פשוט עצרתי. תודה! לא עשיתי עשיין את התרגיל עם השיפוט, כי רק עכשיו אני קראתי את ההודעה שלך. אז כן עשיתי את התרגיל הקפיאה, לפני תרגיל השאלה "מי את או אתה" אני אסתפק בתרגילים האלו כרגע. אקרא שוב (תיכף) את מה שכתבת לי על השיפוט, ואדווח בפורום על הביצוע.

charlila

New member
את שואלת את זה שמסיט את עינייך

לכיוונו - בפנים? בחוץ? מי זה? - אין טעם שתעשי את הפעולה בידיעה מראש מה התשובות. את מנסה לגלות מי הוא (או היא) - לכן את שואלת "וָ(א)תֹה" או "וָ(א)תִי. אל תגידי לעצמך שהתשובה היא כזו וכזו - הקשיבי. (ואגב,גם אני לא יודעת את התשובות.) השופט נמצא בתוכך? כלומר, הוא את, חלק ממך? איזה שיפוט חסר רחמים! אני חושבת שאת אף פעם לא תעשי לעצמך דבר כזה, כי את אוהבת אותך, ואם זה קורה, סימן בדוק הוא שיש יצור חיצוני (שרשור-מעיים הוא חיצוני או פנימי?) שיכול לענות לך.

kung fu

New member
אוקיי תודה על ההבהרה.

מקווה שהבנתי נכון. אז בפעם הבאה שאני אשפוט את עצמי / אדם אחר, אני אשים לב לאן מופניות עיניי, ואני אשאל (בקול או בלב?) : "מי את או אתה"??! כן. השופט נמצא בתוכי. הוא לא אני, אבל הוא בתוכי. הוא לא בחוץ. טוב, תודה על התרגילים, אדווח על תוצאות התרגיל הזה של מי את או אתה....

למה???

New member
איך את יודעת שהוא דווקא בתוכך?

וצ'רלילה, איך את יודעת שהוא מחוץ לה?

charlila

New member
לא יודעת איפה הוא נמצא -י ודעת שהוא

אחר, לא היא. מאיפה? נסיון אישי ובקיאות בעבודתי. הם (החברה האלה) מסיטים את העיניים וכך גוררים את מוסט-העיניים לעמדת asamblage-point של שיפוט.

למעלה