שיפוט זה פה?

ארג1

New member
שיפוט זה פה?

אני מרגישה כל כך רע אין לי חברים אף אחד לא אוהב אותי וגם אני לא אוהבת את עצמי כרגע טוב האמת שיש לי חברים אבל אני מרגישה שאף אחד מהם לא באמת אוהב אותי בנוסף אין אדם (בחור או בחורה) שאני רוצה להיות חברה שלו זאת אומרת, זה לא שאני רואה אנשים אחרים ביום יום ואני אומרת הלוואי והם היו חברים שלי ההיפך, כולם נראים לי משעממים ואין אף אחד שנראה לי מתאים בתור חבר טוב ואם כבר חברים אני גם לא רוצה בן זוג, לא רוצה סקס, לא רוצה כלום הכל מגעיל אותי ומעצבן אותי היום הרגשתי שאני ממש לא שייכת לעולם הזה ולא הבנתי מה אני עושה כאן והרגשתי שאני בגוף של אדם אחר מסובך להסביר זהו.

תתחדש

New member
העובדה

שכתבת את הודעתך מעידה שאפילו שאת חושבת שזו תחושתך, משהו בתוכך רוצה בשינוי, ואם המצב הכללי שתיארת אכן כל כך גרוע " אין לי חשק לסקס(!!!)... אין לי חשק לכלום" הרי שיר שיכול לעזור: "things can only get better can only get better since i found you" וכמו שאמר ר´ נחמן מברסלב: העולם הזה מטעה אותנו. יאוש אינו קיים כלל! הכל יתהפך לטובה.

MsPiggy

New member
אני מבינה איך את מרגישה.

אני הרגשתי ככה גם, לפני הרבה זמן... אני אראה אם אני מבינה את זה טוב - את מרגישה רע בכלליות, ובקשר לחברים את לא מרגישה שיש אף אחד שהוא באמת חבר שלך, הם משעממים אותך ואת מרגישה לא שייכת. אני הרגשתי ככה בדיוק - כשהייתי בחטיבה, האמת שאין לי עצות טובות כל כך לגבי זה, אני יכולה להגיד לך את הדברים הרגילים, אבל אני לא יודעת עד כמה זה יעזור... אבל אני יכולה להבטיח לך שעם הזמן זה ישתנה - אני הייתי מוקפת באנשים שלא התאימו לי וחשבתי שזה אשמתי, שמשהו לא טוב בי - אבל זה לא היה אני, זה היה הם. אבקשר לדברים הרגילים שאני יכולה להגיד לך שהזכרתי מקודם - אם תיישמי אותם, המצב שלך ישתפר - את מקבעת את המציאות במילים שלך. כמו שבן הסביר לי פעם אחת כאן, כל מה שאנחנו אומרים למוח שלנו המוח שלנו לוקח כפקודה - את לא צריכה להכניס רעל למוח שלך, תנסי להפסיק עם מחשבות הרסניות - אל תגידי לעצמך שאף אחד לא אוהב אותך - תגידי את ההפך. אם תישארי בפורום יותר זמן אני משוכנעת שתוכלי להבין את זה יותר טוב, המציאות היה מה שאנחנו עושים ממנה - השליטה נתונה בידך בכל רגע, את יכולה לשנות אותה מתי שאת רוצה.

המממ....

אחת הנחמות הגדולות, וגם פעמים רבות הסיבה לסבלותינו, היא הידיעה שהכל זמני. גם הטוב וגם הרע. באמצע הלילה הכי חשוך, עם המון רעמים נוראיים וברקים המבליחיםכל רגע, דעי זאת תמיד: עוד תזרח השמש ויהיה לך כל כך חם שלא תאמיני שאי פעם רעדת מקור. ועוד רעיון שמחזק אותי כשצריך: כל אחד יכול להשיט סירה כשהים רגוע. איך אתה מתמודד עם ים סוער, זה כבר מה שמגדיר אותך כרב חובל. בברכת דרך צלחה!

danielpthegreat

New member
אהוב את עצמך בראש ובראשונה!!!

אם לא נאהב את עצמנו מי יאהב אותנו .... שווה מחשבה.

יה-יה

New member
את אמרת את מה שאמרת...

ותראי איזה קטע... תקראי מה אני "שמעתי": אני מרגישה כל כך טוב. יש לי חברים, כולם אוהבים אותי וגם אני אוהבת את עצמי. טוב, יש לי חברים, ואני מרגישה שכל אחד מהם באמת אוהב אותי. בנוסף כרגע, אני רואה אנשים (בחור או בחורה) שאני רוצה להיות חברה שלהם. זאת אומרת, אני רואה אנשים אחרים ביום יום ואני אומרת הלוואי והם היו חברים שלי. כולם נראים לי מעניינים ומתאימים בתור חבר טוב ואם כבר חברים אני גם רוצה בן זוג, רוצה סקס, רוצה הכל. כלום לא מגעיל אותי או מעצבן אותי. היום הרגשתי שאני ממש שייכת לעולם הזה והבנתי מה אני עושה כאן והרגשתי שאני בגוף של אדם מיוחד. מסובך להסביר זהו.

fritsy

New member
וואו, יה-יה../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

תודה לך! תודה לך שכתבת את ההודעה הזאת. תודה! היא כל כך נגעה בי... ישר בלב! אני אוהבת אותך, יה-יה! אני אוהבת את כולכם! כן כן, את כולכם! ...אני מבקשת שתחבקו את עצמכם בשמי, על שום מי שאתם ומה שאתם, מי שלא תהיו! תאהבו את עצמכם הכי בעולם, פשוט בגלל שאתם אתם! אוהבת נורא נורא נורא! אוריה, שלא מפחדת יותר...

למעלה