שיער!

michalraziel

New member
שיער!

התבקשתי לכתוב תגובה על המחזמר המדהים הזה...:) אז הנה אני פה, הראשונה מבין החברות שרושמת תגובה! אני שמעתי מזמן על המחזמר, אבל לא ידעתי בכלל על מה מדובר עד לפני כמה חודשים שנפגשנו כמה בנות אצל מיכל (לא אני) וראינו את הסרט... אני ושאר הבנות מממש התאהבנו בסרט, ופתאום שני החמדמדה באה עם יציאה- הי נרא הלי שאח שלי משחק בזה... אני ישיג לכולנו כרטיסים:) אז החמודה הזאת הפעילה את קשריה והופ! כמו שבועות אחרי זה אנחנו 11 בנות יושבות לנו ונהנות מההצגה המדהימה... היא ממש כייפית, מצחיקה,מהנה, מרשימה וכולנו ניהננו ממנה מאוד מאוד מאוד, אז שוב תודה לשני ולאח שלה... ביי ביי:)

Hippie Jeannie

New member
אההההההה אוקיי

עכשיו אני יודעת מי את. אני סתיו, חברה של קורל, זאת שהייתה לבושה בצורה מוזרה...
אני מאוד שמחה שנהניתן כולכן, ושתדעו שיש לך מזל גדול שהלכתן, כי קשה מאוד מאוד מאוד להשיג לזה כרטיסים. ואח של שני באמת משחק טוב, אבל אין כמו המקורי - איתי טיראן. היית צריכה לראות אותו, הוא כל-כך מרגש שבא לבכות. אבל גם לגיל יש את היתרונות שלו...

יאו מיכל! ../images/Emo9.gif

וסתיו!
היי אני שני.. (חברה של קורל..) ואמרו לי לכתוב כאן על המחזמר ´שיער´.. אז למה לא?
טוב אז מאוד מאוד מאוד נהניתי.. היה מדהים!!
למרות שלראות את זה אחרי הסרט זה קצת שונה.. אבל בכל זאת.. זה היה כל כך נחמדדדד!! וישבנו שורה ראשונה.. אז ראיתי את כל מה שצריך לראות.. מקרוב!
וכולם שם נראו כל כך טוב!
חח טוב לא כולם.. אבל זה ששיחק את וולף (ההומו) וגיא אח של שני..
חח.. בכל אופן - לכו! זה פשוט הצגה שולטת!
-שני-

Hippie Jeannie

New member
את שני "אחות של" או שני אחרת?

ויגאל, ששיחק את ווף (לא את וולף...), באמת בעל גוף סקסי להדהים, אבל כל השאר, צר לי להגיד זאת, די מאכזבים מבחינת גוף. מבחינת פרצוף דווקא רובם בסדר. יו לאן אני מתדרדרת את עצמי, מנהלת פורום שמרכלת על גופות של בחורים...
טוב תסלחו לי רק הפעם הזאת על הסטייה הקלה מגבול הטעם הטוב...

michalraziel

New member
...

שני בובה, זה לא היה גיא אח של שני זה היה גיל אח של שני,אם אני לא טועה

אני שני! ../images/Emo9.gif

חח לא לא שני "אחות של.."
אני פשוט שני "חברה של.."
וזה פשוט נראה לי יותר טבעי לכתוב וולף (wolf) פשוט בעברית זה נשמע ווף.. לא חשוב! בכל אופן, מה רע במנהלת פורום שמדברת על גופות של בחורים (מדהימים.. אני חייבת לציין
)? -שני-

Hippie Jeannie

New member
אבל בכל זאת זה

ווף (Woof) ולא וולף (Wolf). באמת. ואין שום רע במנהלת שמרכלת על גופות, אחרי הכל אני גם בנאדם, יותר מזה, אני נקבה סטרייטית, אז סביר להניח שזה אחד הנושאים האהובים עליי..
אבל בכל זאת אני מנהלת, אז לפעמים אני צריכה להתנהל באמת כמו איזו מורה או מנהלת וזה לא מכובד שאני מרכלת ככה על איברים שונים למיניהם...

גם אני הייתי שם!!

חח הייתי שם והיה מהמםם אני מתה להיות עוד הפעם1 עכשיו כמה שאלות מי זה תום הזההה?... הוא מופיע.. ומי זה איתי והשחקנים האחרים!? יווו כלכך נהנתיייי...!! ו.... חברה של קורל (המנהלת פה) מה בדיוק מוזר באיך שהתלבשתת?...

Hippie Jeannie

New member
כמה תשובות:

תום הוא משלנו
, הוא ילד מקסים שהעסיקו אותו בשיער בתור מנהל הפקה, לא סתם. קבל צל"ש, תומש!!! איתי והשחקנים האחרים הם תלמידים ובוגרים של בית ספר גבוה לאומנויות הבמה שנקרא בית צבי. ומה שהיה מוזר במה שהתלבשתי בעצם לא כזה מוזר, פשוט רוב האנשים בעולם לא מתלבשים ככה, אז אני נחשבת לקצת תמהונית...

אוקיי...

אממ בקשר לאנשים הבנתי.. אבל משהו תימהונית מה הקטע.. יש הרבה אנשים שמתלבשים ככה.. יענו.. שלמה מעל גי´נס והג´סנס קרוע וכתוב עליו.. או אההה את מיוחדדת........!!! קבלי ח"ח

fami

New member
שיער אומנות לשמה

אכן הייתי במחזמר שיער בתאטרון הספריה ברמת לא פעם אחת אלא פעמיים ולא אתנגד ללכת ולצפות בו שוב. תוכן מושך וענייני דמויות מעושרות בהומר,חן נעורים ואינטלגנציה. המוזיקה הייתה פשוט מדהימה והמשחק יוצא מן הכלל מומלץ ביותר ותמהרו כי היום נראה הצגה אחרונה ביי תהילה

למעלה