שיער ערווה

li5558

New member
שיער ערווה

היי, מישהי יכולה להמליץ לי מהי הדרך הטובה ביותר להוריד את כל שיער הערווה? תודה

קמרש

New member
לפעמים זה מפריע

למין אוראלי , וגם בשעת החדירה השיער יכול להציק , נתפס במקומות שלא צריך , נמתח ומכאיב סתם ... אין כמו כ** מגולח וחלק ...

המממ...

מפריע? מה מפריע בדיוק. אנשים במשך מאות ואלפי שנים הסתדרו מצויין
עניין של אופנה של רגע בהשפעת המדיה כנראה...

אם מפריע באוראלי

אפשר לקצר את השיער, לעשות "תספורת" יותר קצרה, ואז זה לא מפריע מצד אחד, מצד שני זה לא פוצע את העור, לא מכאיב ולא מגרד כמו שקורה כשמורידים לגמרי את שיער הערווה.

מקסימה1

New member
דרכים:

בחלק העליון אני מורידה עם שעווה של שפם (שעווה לפנים)- עובדת אחלה, לא כואב ומחזיק חלק כמה ימים. בחלקים העדינים יותר שמה משחות כאלו שמורידות ואת השאר גוזרת (אורנה 19). למרות שזה יפה להשאיר פס... בהצלחה

Fragile rose

New member
.....

שעווה גילוח משחה [שהיא מסריחה וממש לא מומלצת לאיזור ההוא] לייזר

timtame

New member
אני אמליץ מנסיון

אני עושה עם שעווה אצל הקוסמטיקאית שלי שמשתמשת גם בשעוות שרף העדינה יותר וגם בשעוות דבש אם את מכירה אומנם בשעווה זה כואב אבל מתרגלים אבל התחושה של החלק לא משתווה לשום סכין או משכה.. זה חלק כמעט ב100% ומחזיק כמעט 3 שבעות לחודש תלוי בגדילה שלך ועם הזמן זה גם מצתמצם.. בקיצוקוצ יתרון נוסך ולא פחות חשוב
זה שעם השעווה אפשר להגיע לכל המקומות מה שמגיע לתוצאה נקיה ויפה.. לגבי אורך כמה ולמה זה כבר משתנה מאחת לאחת.. יש שמורדות רק קו בקיני ויש שמורדות הכל יש שמשאירות פס.. וזהו ניראה לי שסימתי ת' דוקטורט הקטן שלי בנושא שעווה בשיער הערווה.. בהצלחה...4U

למעלה