שיער מתולתל ועבה איזה מחליק מומלץ?

chimni

New member
שיער מתולתל ועבה איזה מחליק מומלץ?

יש למישהי המלצה (גם אם ניתן לרכוש רק בחו"ל..) תודה!

nm147

New member
לגבי מחליק מומלץ...

אין לי תשובה, אבל אני חושבת שלשיער כמו שלך לא מומלץ מחליק ועדיף פן, משום שעם מחליק יקח לך המון זמן ( ועצבים יש לומר
) לעבור על כל השיער, ושוב מנסיון, אם הוא מתולתל ועבה, יש מצב שתעשי עם המחליק, וזה לא יהיה מספיק חזק, ותוך שעה השיער יחזור לקדמותו, או סתם יהיה מנופח...

chimni

New member
האמת שאני לא רוצה ללכת למספרות..

ופן לבד אין לי מושג איך עושים.. אם הייתי יודעת הייתי עושה.. מעניין אם יש אתר שמלמד איך עושים פן חחחח

מיכי7

New member
../images/Emo13.gif

תריצי חיפוש ביוטיוב, ראיתי שם פעם סרטון שמלמד..

אני אנסה להסביר

תני לשיער להתייבש קצת (או ייבשי אותו) עד שהוא לא רטוב אבל טיפה לח.. וסרקי אותו.. אח"כ תעשי קוקו בלוף שהרוב אסוף, תסרקי שוב את מה שנותר, ותעשי על החלק שנותר למטה פן.. כל פעם תורידי עוד קצת מהקוקו ותעשי עליו פן וזהו :) ואם את לא יודעת איך לעשות את הפן עצמו.. את לוקח מברשת פן ומגלגלת קבוצה של שיער מהשיער הנותר ואז לאט לאט מגלגלת חזרה את המברשת ועל החלק שמשתחרר מהמברשת את עוברת עם הפן (שעליו תהיה פיה מצרה) קרוב מאוד אל לא לגעת לגמריי עם הפיה בשיער.. ושיטה לעצלנים: (כמוני X: ) במקום להשתמש במברשת פן אז בידיים לקחת קבוצת שיער ולמתוח אותו ולעבור עליו עם הפן.. טיפה שורף בידיים אבל אני עצלנית מידיי בשביל להשתמש במברשת פן X: ובקיצור זה כמו לעשות למישהו אחר רק עם לכוון את הפן על הראש של עצמך :) מקווה שעזרתי

אז את עושה איכשהו את הפן לא טוב

אולי לוקחת קבוצות גדולות מידיי אולי הפן לא טוב...

למעלה