שיער הדבש הזהוב

the lovely lady

New member
שיער הדבש הזהוב

והילדה לא מחייכת עוד. היא רוצה את השיער שלה. היא רוצה בחזרה את שיער הדבש הזהוב שהיה לה. הוא נלקח ממנה בפזיזות ובאכזריות, ללא כל הקדשת זמן למחשבה אחת קטנה, האם כדאי. היא לא הייתה מרוצה ולא נהנתה מהשיער החדש, היא סבלה ממנו למשך תקופה מאוד ארוכה. היא הרגישה שהיא כבר לא היא, שנלקח ממנה הכוח שלה, אותו שיער הדבש הזהוב שהבליט אותה. היא התגעגעה אליו מאוד, בכתה כל כך כי רצתה שיחזור. היא הרגישה סתם אחת בלעדיו ושכל כולה אבדה, אותה הילדה הקטנה והתמימה, עם השיער הארוך. שיער הדבש הזהוב. אין אחד שלא התפעל משיערה, "רפונזל הנסיכה," כך כינתה אותה הסביבה. היא מרגישה בחסרונו ומחכה לו שיבוא, כי לא הייתה יודעת עד כמה הוא חשוב לה אם לא הייתה רק מנסה. אילו יכלה להחזיר אותו בחזרה, הייתה שומרת עליו כל כך ודואגת לו כאילו היה בנה הקטן. השיער שלה הוא לא סתם שיער, הוא אינו שיער רגיל, הוא שיער שאפיין אותה ונתן לה את הכוח, הראה את היופי הפנימי שלי שהוקרן החוצה. אילו תינתן לה רק משאלה אחת משמיים, הייתה מבקשת שיחזיר לה את שיער הדבש הזהוב. היא מחכה לו שיבוא, מייחלת לבואו. היא לא הייתה יודעת ומעריכה אם לא הייתה מנסה, עכשיו היא משלמת את מר גורלה.
לילה טוב פורום.

את כותבת נפלא../images/Emo24.gif

את יודעת, זה מזכיר לי שכשהייתי קטנה היה לי שיער ארוך ארוך. הייתה לי צמה ארוכה שיכולתי לתפוס אותה מלמעטה בין הרגליים. יום אחד אימי התייאשה לנקות לי את השבויים שהייתי לוקחת מחברותיי לראש והחליטה לספר אותי. הייתי בטוחה שיספרו אותי קצת, שלא יורגש מי יודע מה. אבל גזרו לי את כל השיער וחזרתי הבייתה עם קרה. הייתי כל כך שבורה, בכיתי ימים ולילות, כל כך כעסתי. הרגשתי פתאום בוגרת בכמה שנים עם התסרוקת החדשה. אבל הזמן חלף, והשיער צמח שוב, וכבר מרצוני הייתי מסתפרת כל פעם אחרת. ואותה צמה ארוכה שמורה אצלי עד היום.

ע ו פ ר ה

New member
וואוווו

וכשקראתי חשבתי בליבי ש"שיער הדבש" יכול להיות הרבה מאוד דברים בחיים. הגלגל מסתובב קדימה ואי אפשר לחזור לאחור. באהבה עופרה

the lovely lady

New member
תודה רבה עופרה ורחל! ../images/Emo9.gif

לא נותר אלא...לחכות. שהשיער יגדל שוב.

למעלה