שיער דק היי יש לי פלומה דקה ודי בהירה על הפנים ועל הבטן. על ידי איזה שיטה ומכשיר עדיף להוריד?
ו ויולה25 New member 14/11/08 #1 שיער דק היי יש לי פלומה דקה ודי בהירה על הפנים ועל הבטן. על ידי איזה שיטה ומכשיר עדיף להוריד?
M meyl1 New member 15/11/08 #2 פלומה דקה ובהירה לא מתאימה להסרה בעזרת לייזר או קרן אור . אפשר להעזר באפילציה במחט חשמלית אולם דרושה מיומנות מקסימלית של הקוסמטיקאית המטפלת.
פלומה דקה ובהירה לא מתאימה להסרה בעזרת לייזר או קרן אור . אפשר להעזר באפילציה במחט חשמלית אולם דרושה מיומנות מקסימלית של הקוסמטיקאית המטפלת.
ד דר שאול גיימס New member 18/11/08 #3 שיער דק שלום ממליץ לא להוריד באמצעות לייזר-קרן אור או אינפרא אדום אלה רק באפילציה. אם את לא רוצה שהמצב יחמיר. בהצלחה.
שיער דק שלום ממליץ לא להוריד באמצעות לייזר-קרן אור או אינפרא אדום אלה רק באפילציה. אם את לא רוצה שהמצב יחמיר. בהצלחה.