שיער בצבא

dorliberman

New member
שיער בצבא

שלום אני בן 17 עוד מעט מתגייס ישלי שיער קרה כזה כמעט ארוך.... אני ממש לא רוצה להסתפר לקראת הצבא, אני רוצה להשאיר את השיער שלי כמו שהוא והסיבה היא סיבה רגשית ואסטתית.. ישלי מין שומה כזו חומה מאז שנולדתי מאחורי האוזן ואני מסתיר אותה עם השיער והכל נראה בסדר אבל עם שיער קצר אני לא יכול , יראו אותה ואני ארגיש רע וחסר בטחון מה אתם ממליצים לעשות? האם אפשר לקבל אישור להשאר עם השיער בצבא? תודה

אתה יכול לנסות....

בסופו של דבר, קב"ן יהיה מעורב בזה לדעתי... חשבת לעשות אולי ניתוח להסרת השומה הזו?

חח :]

בס"ד לרגע דמיינתי שכתבת "חשבת לעשות אולי ניתוח להסרת השואה הזו?

O m r i L

New member
שמע

לי יש שומה מעל הגבה, היא לא כזו ענקית, אבל גם לא קטנה, ולא ממש אכפת לי כבר. הייתי גם רוצה להוריד אותה, אבל אני מוותר וחשבתי על זה שמי שלא מקבל אותי כמו שאני אז יש לו בעיות (ושיחרב... :X). יש לי עוד הרבה שומות בגוף, הורדתי בגב, ורק לידיעתך זה עושה צלקת ממש גדולה (וזה גם תלוי בסוג עור שיש).. ועוד עשיתי את זה אצל הרופא מס' 1 לעור בישראל (ד"ר שירי). ולסיכום - תעשה קצוץ ושים קצוץ על אחרים.

dorliberman

New member
כנסו

קשה לי מאד זה לא כלכך קל אחי לשים קצוץ אני ממש מעדיף ואעשה הכל להישאר עם השיער ישלי פרופיל 97 והתמיינתי כבר למסלול במודיעין לא קרבי למה אני צריך קצוץ?? אני לא מוכן לוותר... אני מקווה שלא יורידו לי פרופיל על זה..

O m r i L

New member
לא יתנו לך לדעתי

לי זה יישמע דיי מוזר אם יתנו לך להשאר עם שיער ארוך... זאת בעיית אסטיקה לא בעיה רפואית. בכל מקרה, אם זה כזה מפריע לך תלך לייעוץ אצל רופאת עור או כירוג עור ותראה מה יגידו לך גם לגבי הצלקת שתשאר...

לגבי הצלקת צודק

זה השאיר גם לי צלקת ואפילו תרופות הזרקה שהובאו מחול לא עזרו.. זה דיי נפוח ומגרד כשי שינוי מזג האויר אבל על הפנים זה אחרת זה לא משאיר.. אפשר תמיד להיתיעץ.... אבל לפחות פטור משמש קיבלתי:p:p:p

O m r i L

New member
פטור משמש?

שזה אומר? לי יש גם המון נקודות חן ושומות, זה אומר שאני אוכל להשיג גם איזשהו פטור שכזה?.. (ובמיוחד מקום שירות - יש לי אנטי לשרת בדרום, וסביר להניח ששם אני אשרת.. למרות שיש בסיסים אחרים).

חחח אין לי מושג אבל הכירוג שלי

המליץ על פור משמש.. וישלי ישורים הקטע שיש לי בעיה של הצתלקות (התפתוחת קוליאידים) כך שאני לא ממש יודע אם זה על ההצתלקות או שזה על הנק חן עקרונית רשום "עקב גוון עור בהיר" האמת עדיף לא הייתי מוריד כלום - פשוט זה היה מסוכן...

O m r i L

New member
גם אני לא הייתי מוריד

אבל הרופא עור המליץ להוריד, כי בעתיד יכול להיות ו..חס וחלילה יתפתח גידול סרטני מזה (לא עלינו). ואני לא חשבתי שאני צריך בכלל לדווח על הורדת השומה, עשיתי אותה בערך לפני שנה, איזה 4-5 חודשים אחרי הצו ראשון. דיווחתי על ההורדת שומה בתחקיר בטחוני במודיעין (כי שאלו לגבי מצב רפואי), אבל לא חשבתי שזאת אמורה להיות בעיה. בכל מקרה לבחור המודאג - תנסה לברר לגבי הורדת השומה.

לא נראה לי שירשו לך ללכת עם קרה

לגבי השומה - תלך תוריד מה הבעיה - הורדתי 3 נק חן בגב.. זה לא נורא ולא כואב בכלל.. אם ישך חודש עד הגיוס אתה תספיק:p

הורידו לי ל72

אבל יש לי עקמת פלטפוס והורדת נק חן כך שאני אל יודע על המ בידיוק הורידו לי אבל מה שכן הם ממש התענינו בקטעש ל הורדת נק החן יותר מאשר כל הדברים האחרים שיש לי...

היי

שמעתי שאפשר ללכת לקב"ן אם יש לך בעיה עם השיער, נגיד אם זה גורם לך לחוסר ביטחון וכאלה ואפשר להוציא אישור, אבל אין לי מושג מה ההשלכות של זה אם זה מוריד פרופיל או איך מתייחסים אליך אחר כך, ככה שעדיף לברר עם עוד מישהו. מן הסתם זה גם תלוי בכמה זה חשוב לך להשאר עם השיער...

טכלס אני מבין אותו

גם לי שי קטע דומה - אני מתביש להוריד חולצה לפני אנשים... בגלל שפעם הייתי שמן אז התרדה נשארה למרות שאין לי מושג למה אני עדיין נכנס לים עם חולצה.. מקווה שבצבא זה יעבור לי.. אני לא הולך להיתקלח אם חולצה הרי:S

למעלה