שיער בישבן

שיער בישבן

שמעו יש לי שיערות בישבן וגב תחתון ובגוף עצמו אני ממש חלקק... איך בדרך כלל אנשים מורידים שיערות ממי הישבן והגב התחתון ??. באו נגיד שרק עם אני מטפשט אז רואים לי תשיערות בתחת אז השאלה שלי בכללי איך אפשר להוריד תשיערות בגב תחתון אין לי הרבה הרבה אבל יש בלי שהשיער היגדל מהיר אושהשיער יהיה הווה ... מה השיטה הכי טובה להוריד תשיערות שם ?

RoshBeRosh

New member
הסרת שיער מהישבן

היי, הסרת שיער בלייזר, יכולה לסייע לך להיפטר מהשערות בישבן. אני יכול לגלות לך סוד שהיום הטרנד הכי חם אצל גברים זה הסרת שיער בלייזר מהישבן, כבר כמעט כמו הורדת שיער בלייזר מהחזה. כל מכוני הסרת השיער מכירים את זה, וכמות הגברים שעושים את זה גדולה מאד. אם תהיה מעוניין בעוד אינפורמציה, או בריכוז כל הרשתות המובילות להורדת שיער בלייזר במקום אחד, אתה מוזמן לאתר שלי. בהצלחה, עופר מנהל אתר RoshBeRosh.com

אבל הבעיה פה שלבנתיים

שמעו לבנתיים אין לי כסף לעשות לייזר ....... אני חושב לעשות בזמן שיהיה לי כסף ... אנייעשה דרך קופאת חולים כללית מה אתם אומרים ? ויש אפשרות להוריד מי הגב התחתון תשיערות ? אי אפשר להוריד עם שהוואה (אבל בלי שזה יעשה תשיערות יותר עבות או שהם הגדלו ליותר שיערות או יותר מהירר כייש לי כזה קצתת אבל מגעיללל ) לבנתיים אני רוצה להוריד תחלק הזה בעזרת ה' אולי במשך הזמן הזה יהיה לי כסף אני יוריד בישבןןןן

bananaF

New member
תגובה

כדאי לך לבדוק כי נראה לי שלכללית יש איזה הסדר עם רשת מרפאות פרופורציה ויכול להיות שזה ישתלם לך במחיר.

קוריצה11

New member
תגובה לגבר גבר

בעידן של היום אין מה להתבייש, הרבה גברים הולכים להוריד שיער בלייזר. זה גם יפה וגם מוריד להם את הדאגה המטופשת הזו מסדר היום (לגלח, למרוט, שעווה...) וזה גם ל-צ-מ-י-ת-ו-ת-!-!-!

שיער באיזור הישבן

שלום לייזר יהיה לך נהדר ,בתנאי כמובן שאתה ממלא אחרי התנאים הבסיסיים של שיער שהוא כהה. ממליץ לך להגיע לפגישת יעוץ אצל רופא מומחה. בהצלחה ד"ר ג'ימס שאול.

למעלה