שיעמם לי קצת אז...

BabyDoll18

New member
שיעמם לי קצת אז...

עשיתי כמה תמונות ניסיתי דברים חדשים...האמת שאני לא ממש אוהבת צליליות...אפשר לומר שאני שונאת אפילו.... לא יודעת לא מתחברת לאיפור כל כך כבד... אני מעדיפה להיות עם כמה שפחות איפור...להדגיש את הצדדים היפים כמו הריסים השפתיים וקצת את הלחיים והגבות... הצליליות רק מוספיות לי צבע...לפי דעתי אני נראת רע איתן... או שפשוט אני לאיודעת לאפשר את העיינים כמו שמתאים לצורתן...הן דיי עגולות ... הנה כמה...

BabyDoll18

New member
לא כך כך הלך לי האיפור

כי לא ממש היה לי חשק זה היה ממש סתמי... ד"א איפרתי רק את העיינים...

yottami

New member
עבודה יפה...כנסי

רק תיקון אחד קטן ...תנסי יותר לטשטש את החלק הכהה בשקע העפעף כלפי מעלה והחוצה בעדינות כמובן...ותנסי גם בחלק האמצעי איפה שהצללית הבהירה, לשלב צללית קצת יותר בהירה על מנת שיוכלו לראות את הקונטרט ...סך הכל עבודה יפה ובחורה יפה.....

RutyTuti

New member
את מאפרת ממש יפה!

מה את מדברת? נורא מתאים לך צלליות , במיוחד איך שאיפרת כך . לי למשל לא מתאים צללית כהות משום מה.., רק בהירות , וזה מעצבן אותי כי אני מתה לשים לפעמים דברים כהים אבל זה נותן לי מראה נורא מאופר ואני לא אוהבת את זה :/ אבל לך זה באמת יפה. אני לא מבינה למה אמרת שזה לא יפה לך!?

Leeeeeeee

New member
יפה מאוד אבל....

כמו שיותם אמר, חסרים מאוד טישטושים, המעבר חד מידי. ונראה לי שגם חסר סומק והצללות....

tiptip4u

New member
יפה../images/Emo13.gif

כבר כתבו כל מה שיעזור לך, אז אני רק אגיד לך שזה יפה, ויש לך אף נורא חמוד לדעתי (אני היום ביום של שטיות)

למעלה