שיעור 6 שלי

שיעור 6 שלי

אז ככה היום היה שיעור כפול של מתחילים ומתקדמים ביחד ביגלל פסח מ8 עד 11 וחצי הגעתי לשיעור והיום היה לי את השיעור הכי קשה עד עכשיו לא הרבה הלך לי .... התרגילים היו מסובכים מידי ..הרגליים והידיים לא הסתדרו לי כל כך צ'יגרי רצה שנתאמן עם כסאות אז כל האולם היה מלא בקפואריסטים מעופפים ומזנקים מעל כסאות ואני בכלל לא הייתי מרוכזת כל הזמן חשבתי על הריב עם האקס שלי ועל מיליון דברים אחרים שביכלל לא קשורים לאימון ויותר גרוע מיזה התחלתי להתמלאות רחמים עצמיים על זה שלא הולך לי שאני מסתובבת עם חגורה צהוב לבן מלפני 3 שנים שבנתיים אנשים בלי חגורה בכלל הרבה יותר טובים ובכושר מימני רוב האימון רק רציתי הבייתה...היה לי קשה אבל לא ויתרתי ונישארתי עד סוף האימון להודה לא ניכנסתי כרגיל....וכל הזמן ניסו לידחוף אותי לשם אבל אני רק שומעת את המילה "הודה" וכבר אני נתקפת פחד במה וכולי מלאת חרדה טוב אני מקווה שיום אחד זה ישתפר ויום אחד אני יצליח להשתטף בהודה בסוף האימון ניגשתי לצ'יגרי ושאלתי אותו אם בבטיזדו הזה יורידו לי מצהוב לבן ללבן כי החגורה שלי ישנה ועשכיו אני לא כמו פעם אז הוא חייך אלי ואמר לי שלא עושים את זה בקפוארה לא מורידים רמות שמקסימום אולי השנה אני לא השתתף בבטיזדו ואני יחזור לכושר ושנה הבאה אני יעלה רמה אני נירגעתי ועזבתי את האולם בחיוך היום ממש קר בירושלים ואני כבר מרגישה את השרירים תפוסים וכואבים זהו זה היה האימון שלי היום אוהבת את הפורום הזה מאוד ..... ביי לכולם

jennie 00

New member
תקשיבי...

את לא יכולה להשוות את עצמך לאפ-אחד אחר.. את זו את קודם כול וחותץ מזה שגם לא התאמנת מלא זמן אז מה את מצפה שפתאום תחזרי להיות כמו שהיית פעם בלי להתאמץ
זה לא עבד ככה כולנו יודעים את זה ואל תפחדי להיכנס להודה. תנסי להיכנס פעם ותראי שזה לא כ"כ נוראי ושזה יכול להיות אפילו סביר עד סביר פלוס

Gato Branco

New member
don't woory

In ABADÁ the lowest rank is crua/amarela, so you can't really get lower than that Corda crua is not a rank, it is part of the uniform of a begninning student (he should have a pair of abadá, a white shirt of the group and the crua cord), and should be given when the student joins the group

למעלה