שיעור קונג פו 19.12.2001

deep ocean

New member
שיעור קונג פו 19.12.2001

חהחהחהה, איזה קטעים פה וווהוו והווו!!!! ונעבור להתחלה. ביום רביעי אני לומדת שיעור חובה בסוציולוגיה-סוגיות סוציולוגיות בחברה הישראלית. בכל אופן, המרצה הזאת מדברת בקצב היסטרי. טוב, הקטע הוא כזה, השיעור נגמר ב-19:45 ואם אני נשארת עד הסוף, קלטתי שאני מה זה ממהרת לשיעור קונג פו אחר כך, וזה FUCKIN לא מתאים לי!! לא בא לי להלחיץ את עצמי, למה מה קרה?!!! אז מלפני כמה שיעורים, פשוט השיעור מסתיים מבחינתי ב-19:30 ושבוע לאחר מכן אני משלימה את הרבע שעה האחרונה. סבבה!! יש עוד תלמיד בכיתה שגם הוא לומד קונג פו, אצל מורה אחר בכלל, וגם השיעור שלו מתחיל באותה שעה (קטעים, הא?). בקיצור "דירדרתי" גם אותו לעזוב את השיעור מוקדם. חהחחה, טוב זאת בחירה חופשית, אבל אני הבאתי לו את הרעיון. בקיצור עזבנו ביחד את השיעור היום. ועכשיו נחזור קצת אחורה בזמן. סתם כי בא לי לספר לכם. בצהרים (לפני הלימודים) קפצתי לקניון רמת אביב. קניתי לי משהו לאכול. עכשיו, החלטתי שהיום אני מוצאת מכנסי טרינג. כבר איזה חודש שאני רוצה מכנסי טרינג, ולא מצאתי את מה שחיפשתי בדיוק (הייתי בכל מיני חנויות). זאת אומרת יש לי אידיאל מסויים של מכנסיים, וראיתי רק חיקויים עלובים של מה שראיתי בדמיון או דברים דומים. היום החלטתי שאני מוצאת את מה שאני מחפשת, אבל בדיוק. טוב הלכתי לי בקניון nad it hit me-המשביר לצרכן. כן שם אני אמצא את מה שאני רוצה. הלכתי בידיעה שהמכנסים מחכות לי. בקומה העליונה פתאום מצאתי כמה דברים שאני צריכה-מטרייה שמתאימה לי (שאיבדתי לפני כשבוע), כפפות לחימום (שרציתי) ו-2 זוגות גרביים (שזה תמיד נחמד). לקחתי את הזמן מה זה לאט. טוב אני משלמת בקופה, כי לא רציתי להיסחב עם זה שם. שילמתי. אוקיי ועכשיו למכנסי הטרינג. ואני כזה מתנהלת לי בשלווה, ואז אני קולטת אופס, השעה מתקדמת, צריך למהר קצת. אוקיי שאלתי איפה מחלקת הספורט-זה קומה למטה. סבבה, ירדתי. נכנסתי לשם וראיתי אותן-זה היה Love at first sight! מדדתי, ואז כבר גיליתי שאין לי הרבה זמן, מדתתי כל מני זוגות, כי רציתי לראות עוד דוגמאות. בסוף חזרתי למה שראיתי לראשונה-לקחתי בכחול ובאדום. איזה מדהימות!!! ועכשיו אנחנו חוזרים לשיעור- היה גשם והיה קר. הגעתי מצויידת: מכנסיים חדשים, כפפות לידיים, מטרייה חדשה, טרינג, כובע מחמם וכו´. זה כבר פתח לי את השיעור מעולה-הרגשתי פשוט עטופה באהבה!!!! טוב הלכנו למקום השיעור. הגענו למקום קסום בעיני. המקום הרגיש לי מעולה אנרגטית!!! טוב, העברתי טרום חימום, היה אחלה!! לא רלוונטי לי לפרט מה עשינו בדיוק בשיעור, איזה עבודה לבד, או עם זוגות, אבל לאורך כל השיעור הרגשתי: עוצמתית, חזקה מאד (נפשית ופיזית), הכל זרם לי, התרגילים הלכו לי מעולה, שלווה, קלילה מאד, שמחה, מאושרת, נעים, חמים, כיף, הרגשתי את האנרגיות שלי, הרגשתי מעולה!!!!!!!! מלפני כמה שיעורים התחלתי לעשות שינויים בצורת העבודה שלי-והם מוכיחים את עצמם. אני לא אפרט אותם, אבל העבודה שלי פשוט שינתה כיוון ועוצמה! היה לי נהדר!!!!!!! עשינו שוב את העבודה הפנימית של להתרכז באנרגיות שלנו או של הקבוצה (פירוט ארוך יותר בדיווח שלי מיום ה-18.12.2001). הפעם התרכזתי באנרגיות שלי, כי הרגשתי כל כך עוצמתית, שזה היה מתבקש. העבודה הפנימית של אתמול-אותו תרגיל (של יום ג´, לא של היום) היוותה נקודה חזקה בשינוי של הגורם שחשבנו עליו בעבודה הפנימית הזאת. שוב, אני לא אפרט פה, אבל זה שיחרר אותי מעכבות של הנושא הזה. אני מרגישה בזכות השינוי הזה-קלילה יותר וחזקה יותר. הנושא עכשיו מסעיר אותי, מאתגר, מלהיב ומשכר אותי מרוב אושר. גם הפעם עבדתי עליו, למרות שהרגשתי שאין הרבה לעבוד, אז פשוט חשבתי על הנושא. אם כל מה שכתבתי עכשיו נשמע מעורפל...well. השיעור היום הרגיע אותי באופן מיוחד אני עדיין מאד שלווה. התחושה היא של נינוחות גדולה, שלווה פנימית, רוגע ונעימות. אני מרגישה כמו בתוך כרית נוצות או מין ריחוף באוויר כזה. הנה נזכרתי בדוגמא-חזרתי הביתה, היו להורים שלי חברים. הבעל של האישה נעמד ליד הטלוויזיה והסתכל עלי. זה לא הפריע לי, המשכתי להסתכל על הסידרה (אוז) ולא הפריע לי שהוא עומד שם, או רוצה לדבר איתי, או כל דבר אחר. הוא הסתכל במשך זמן עד שהוא התייאש. פשוט המשכתי לצפות בסידרה בשלווה מבלי להסתכל עליו או משהו כזה. אני ממש מרגישה עטופה באהבה, באושר, ובנעימות. חשוב מאד: התחושה התחילה ברגע שלבשתי את הטרינג הזה. הוא נועד לי. אין ספק בזה. הערה אחרונה: קראתי עכשיו את הדיווח שלי, וזה מדהים. בהתחלה ממש מרגישים איך הייתי במצב של התלהבות ענקית, ולאט לאט נכנסתי למצב רגוע יותר. ממש רואים את זה בבחירת המילים שלי. טוב, אני לפחות ממש רואה את המצב האנרגטי שלי בהתחלת ההודעה ובסוף ההודעה. אוהבת מיכל

deep ocean

New member
הממממ, זה קורה לי פעם ב...

כל פעם שאני עוברת שיעור חזק במיוחד, או שיעור שמהווה איזה שינוי מהותי לצורת העבודה שלי או שיעור שאחריו הדברים יראו אחרת (העיקר שאני מבינה למה אני מתכוונת
) אני לא מצליחה להירדם בלילה. הלכתי לישון. סבבה. (ב-02:00 בבוקר). אני שוכבת במיטה ומוצאת את עצמי מהרהרת על השיעור שעבר עלי+ בעיקר על ההתפתחות האישית שלי באופן כללי (לא רק בשיעורי קונג פו). חשבתי על התהליכים שעברתי ועוד ועוד. עכשיו, חוץ מזה הייתי מאד רגועה, מאד שלווה, לא היתה בי טיפה של עייפות (ממש הרגשתי כאילו רק קמתי משינה.) עכשיו, המחשבות היו מאד ממוקדות וברורות. לא חשבתי על שום דבר אחר שקיים, חוץ מההתפתחות האישית שלי שעברתי ועוברת. אפשר להגדיר את זה כך-כל המודעות שלי היתה על זה ולא על שום דבר אחר. אחרי כמה זמן (חשבתי שאני חושבת עשר דקות) קלטתי שאני עדיין ערה. אני מסתכלת בשעון-השעה 03:00 בבוקר. אה??? שעה חשבתי פה מחשבות. בכלל לא שמתי לב שהזמן חולף. טוב אמרתי לעצמי, אני יכולה לחשוב בזמן אחר, יש לי מחר לימודים, אני אהיה עייפה. זה לא ממש עזר. זה כאילו נכנס אלי משהו שהוא לא אני- המשכתי לראות את ההתפתחות האישית שלי, והכל ברוגע ובשלווה. מה הכוונה לראות? פשוט ראיתי את עצמי בסרט, כל מה שעבר עלי. לא ציינתי קודם, אבל זה לא שחשבתי מחשבות ללא תמונות, פשוט ראיתי את עצמי בסרט, וחשבתי בנוסף לזה מחשבות על מה שאני רואה. חשוב לציין-לא היה במחשבות של קטע של סיפוק/הנאה/משהו הפוך לזה/או כל דבר אחר. לא היה בהן מימד של שפיטה או משהו כזה. היה סרט שבו צפיתי, ואני הייתי הכוכבת הראשית. טוב אין לי מושג כמה זמן עבר עדיין לא הרגשתי עייפות הרגשתי צורך להשתין. קמתי בחושך ועשיתי פיפי. עמדתי מול המראה לשטוף קצת את העיניים, היה כמעט חושך מוחלט. זאת אומרת, יש חלון בשירותים שמפיץ קצת אור (מבחוץ). אז ראיתי את המסגרת של הפנים שלי אבל לא ממש את הפנים. ואז התחלתי לראות את הפנים שלי בתור משהו אחר. הסתכלתי שוב, אבל לא יכולתי בגלל החושך. הדלקתי את האור כי כבר לא זכרתי איך אני נראית (וואי, זה באמת מוזר) הסתנוורתי מאד (ממש קיבלתי מכה בעיניים) וראיתי לשנייה איך אני נראית. חהחה. בסוף נרדמתי. ההערכה שלי שזה בטח היה בארבע בבוקר. בכל אופן לי יש את המסקנות שלי בנושא אבל רציתי לשתף אותכם

סתר

New member
טוב מאוד שלא ידעת איך את נראית,

אולי זה לא חשוב כלל. חשבת על איזה פעם ? בכל אופן אני שמחה על ההתפתחות שלך. מדהימה.

deep ocean

New member
סתר יקירתי, הקשר הוא כזה:

כאשר דיברתי על איך אני נראית, לא התכוונתי לאיך אני "נראית", אלא יותר למבט שלי באותו הרגע שמשפיע על התפישה שלי. הנה הודעה שתמחיש לך למה הכוונה. החוויה אתמול שפתאום לא ידעתי איך אני נראית=נקודת התפישה שלי זזה, והרגשתי שאיני יודעת מי אני.

סתר

New member
לכך התכוונתי,

ואף לפנינים נוספות. והרשי לי להחמיא לך קלות.. כמובן שאין צורך להסמיק... הכתיבה שלך, רצונך להגיב בכל שעה, באמצעות כל סוגי הכתיב, עם כל האייקונים, ובכל התדרים גורמת לי לאהוב אותך, אף יותר....

היי מיכלוש !!!!!!!

לי זה כמעט כל יום קורה, כאילו אני לא נשאר לחשוב על הזה עד הבוקר..... הכוונה אני שוכב ומתחילים לעבור לי בראש מחשבות על האימוני קונג פו, על אימוני ההישרדות, אני מתחיל לנתח לעצמי קרבות בראש, הכוונה: -יכלתי לעשות לו בעיטה ככה ולא ככה.... -למה לה הגנתי במצב הזה. -הייתי צריך לעבוד ככה ולא ככה.... כאילו אני מנתח לי את הקרבות בראש, וזה לפעמים באמת נשאר לי בראש ואני ממשיך להיות ער עד שעות הבקור, אבל רק לפעמים.... אני כל יום חושב על אומנות לחימה, אני חי אומנות לחימה, זה בדם שלי........ אין יום שאני לא חושב על אומנות לחימה, אני כל יום מביא איזה תרגיל בביה"ס לחברים, הם כבר רגילים לזה.... חחחחחח........ אני עושה כל יום איזה תרגיל.... זה מצחיק, פתאום אני באמצע הרחוב עושה בעיטה שני חלקים... או בעיטה ישרה, או סיבובית..... או הכי מצחיק שהיה לי שעשיתי חמש החיות בכיתה כאשר היא הייתה סגורה(עשיתי את זה לבחרים שלי), פתאום נכנסו כמה ילדים והתחיל להסתכל עליי, אבל אני המשכתץי בשלי... לא היה איכפת לי מה הם חושבים!!!! בקיצור: I Love Kung Fu I Live Kung fu And I love Kung Fu and of cuorse Jet Lee Too שלך באהבה, עידודו הלוחם

משהו מוזר שקרה לי אתמול.......

אתמול אני לא הצלחתי לישון בלילה, כאילו לא נרדמתי וזאת בגלל ההודעה שרשמתי לכם!!!! סתםםםםם אבל בגלל שאני ישנתי בצהריים ולא הייתי עייף בלילה.... אז בקיצור חשבתי על הדברים כמו שציינתי בהודעה הנ"ל, ובדיוק גם חשבתי על הפורום ועל ההודעה של מיכל על איך שהיא חשבה לכמה דקות ופתאום עבר כל כך הרבה זמן!!! אז לי זה קרה בדיוק אתמול ככה, חשבתי קצת על הא ודא בשעה 2:00 ופתאום בווםםםםםם, השעה 2:44..... מה איך?????? חחחחח...... שלך באהבה, עידודו הלוחם

deep ocean

New member
קטעים עידו

אגב תתפלא, הודעות יכולות באמת להשפיע. בקשר לחשוב על הקונג פו/הישרדות-אני לא מנתחת מה לא עשיתי וכו´, אני פשוט מתבוננת במה שעשיתי. פשוט צופה מהצד במה שעבר עלי באותו היום
איזה כיף לחיות את אומנות הלחימה. נכון?!
מה לגבי היום בלילה? מה אתה עושה? או מתי אתה הולך לישון?

היי מיכלוש!!!!

גם אני צופה מהצס אבל אני גם מנסה לתקן את עצמי לא מבחינת שיפוט אלא מבחינת שיפור...... וחוץ מזה הלילה אני לא יודע עדיין מה אני עושה, אולי יוצא!!!! הולך לישון ביום שישי בדר"כ בשעות הבוקר.!!!! ובאמת זה מה זה כייף לחיות את אומנות הלחימה, ועוד לדעת אותה!!!! שלך באהבה, עידודו הלוחם

deep ocean

New member
אני נותנת פה כמה קישורים

לכמה הודעות שונות שכתבתי בזמנים שונות, אבל כולם מדברות על השינוי שעברתי, וכולן קשורות במקשה אחת לחוויות של אחרי השיעור. ללא הסבר נוסף.

deep ocean

New member
מדהים

בעקבות המחשבות אתמול אחרי השיעור, חשבתי אולי לאסוף את כל ההודעות שבהן אני כותבת על ההתפתחות האישית שלי, ולעשות מהן מין סיפור כזה-בשביל עצמי בעיקר. לבנות מהכל סיפור, ולבדוק איך אפשר לשפר את התסריט של הסרט שלי(=החיים שלי). ענק!!!! אחלה רעיון. אנחנו הבמאים של החיים שלנו (הסרט), כולנו חיים בסרט בו בחרנו לחיות את התוצאה של הסרט אנו מרגישים על עצמנו אבל מה לגבי לצפות בסרט??? (ואני לא מדברת על הסרט שהסובבים אותנו רואים. כי כל אחד רואה את הסרט שמתאים לו. כל אחד רואה אותי לפי "הסרט" שלו, והתבריט שלו לחיים) אז אני כן צופה בעצמי מהצד מידי פעם ואני מרגישה את השינויים אבל אתמול זה היה חזק במיוחד ראיתי את הכל באופן מוחשי אני רוצה להעביר את הכל גם למלל בשביל זה אני אאסוף את ההודעות שלי ואבנה מהן סיפור. מגניב!

deep ocean

New member
או שינוי הצעדים בריקוד ../images/Emo77.gif

...הריקוד שיש לכל אחד מאתנו, עם חייו....

למעלה