שיעור קונג פו 18.12.2001

deep ocean

New member
שיעור קונג פו 18.12.2001

מדהיםםםםםםםםםםםםםםם אני יודעת שאני על עצמי, אבל באמת שהיה לי מדהיםםםםםםםם!!!!!!!!!!! אויש, רציתי לחבק את כולם בסוף השיעור! טוב האמת שעשיתי זאת עם כמה, ונישקתי גם. היה פשוט כל כך כיף!!! השיעור התחיל בריצה שממש עייפה אותי. היה לי מאד קשה לרוץ!!! רצנו עד שהגענו למקום השיעור. כל כך שמחתי שהמיקום הוא שונה. אני מאד אוהבת את המיקום הזה!!! יש בו אנרגיות ממש טובות!!!! טוב, עשינו את החימום. אחר כך כל אחד תירגל בעיטות בקצב שלו. אהבתי את זה שכל אחד מתרגל בקצב שלו. התעייפתי מבעיטות, קיבלתי עצה מבן, עשיתי אותם באופן אחר ואז שוב התעייפתי והרגשתי שאני רוצה לשבת קצת לנוח (עדיין האפקט מהריצה!). אחר כך עבדנו על גמישות, כל אחד כביכול קיבל את הגוף שלו עכשיו לראשונה, ובחנו את הגמישות שלנו. לאחר מכן התחלקנו לזוגות ועשינו טכניקות. היה לי מאד כיף עם הפרטנר (ששכחתי את שמו!). בדקנו עוצמות של בעיטות וכו´. גיליתי שאני משתמשמת תמיד רק ב- 20% מהעוצמה שלי. עכשיו אני מבינה למה תמיד לפרטנרים שלי לא כואב. חהחהחה. אז הגברתי עוצמה, והיה אחלה. מאד נהניתי מהעבודה. אחר כך עבדתי איתו על חמשת החיות. זה היה ממש כיף!!! בסיום השיעור ביצענו את העבודה הפנימית הנפלאההההההההההההההההההה שהביאה אותי למרומים. ישבנו 5 אנשים בעיגול. החזקנו ידיים-ישר הרגשתי את האנרגיה בין כולם. קיבלנו הנחיה להתרכז באנרגיה של עצמנו וגם באנרגיה הקבוצתית. אחר כך להתרכז באחת מהאנרגיות. התרכזתי באנרגיה הקבוצתית כי חשתי אותה כל כך חזק שזה פשוט התבקש!! זה היה ממש מדהים, הרגשתי בידיים את האנרגיה הקבוצתית ממש חזק. ביד הימנית התרכזה רוב האנרגיה הקבוצתית, והיא התחממה באופן היסטרי. ביד השמאלית הרגשתי בעיקר את הריכוז והאנרגיות של זה שישב משמאלי+האנרגיה בין שנינו. הרגשתי שהתרגיל ממש עושה לו טוב, ובאמת בסוף התרגיל הוא דיבר על זה. כל הזמן המשכתי להתרכז באנרגיה בין כולם. אחר כך היינו צריכים לחשוב על משהו שאנו רוצים לפתור/לשנות, וחשבתי על משהו. זה העצים את הנושא. אחר כך הרגשתי הקלה בנושא ההוא. סיימנו את התרגיל כאשר האנרגיות שלי היו בשמיים!!!! רציתי להמשיך לשבת לשם. רציתי לשבת שם עוד שעה ולהחזיק את הידיים. אבל התרגיל נגמר, אז נשארתי עם התחושות של התרגיל
היה באמת כיף. טוב תמיד אני אומרת את זה, אבל הפעם הרגשתי כל כך קלילה, משוחררת מכל שיפוט/מחשבות שווא, או כל דבר טפל. ואוו. יש בי כרגע המון אהבה. לעצמי, לעולם, לכולם. אני מרגישה שיש בי המון אהבה לתת ואני מנסה לחשוב מה לעשות איתה כרגע. אולי אני אעשה מדיטציה שבה אתן אהבה ליקום
אני ממש מלאה באהבה!!!!!!!!

למעלה