שיעור קונג פו 14.11.2001

deep ocean

New member
שיעור קונג פו 14.11.2001

לא נהניתי בשיעור
לא יודעת למה אבל לא היה לי כיף כמו תמיד וזה לא כי שפטתי את עצמי או משהו כזה-לא שפטתי והנה, למי שחשב שתמיד יש לי מצב רוח טוב או שתמיד אני נהנית בשיעורים הנה- אני לא SURPRISE SURPRISE

deep ocean

New member
התרגילים היחידים בהם נהניתי

-שהיה צריך לעשות שיווי משקל, להרים רגל ב-90 מעלות לתת בעיטה ולהחזיר את הרגל מבלי ליפול. ולמרות שלא הצלחתי אותו לגמרי, עדיין נהניתי בו! -בתרגיל של הדיפת אגרוף על ידי המשכיות התנועה של הפרטנר אני חייבת לציין את דויד שעזר לי להרגיש טוב גם בתרגילים שלא ממש נהניתי מהם! תודה דויד!

deep ocean

New member
הסבר

בכוונה ציינתי שלמרות שלא הצלחתי את התרגיל (במבט לאחור) עדיין מאד נהניתי ממנו-כי תיארתי לעצמי שיגידו לי לא נהנית כי שפטת את עצמך או הטורף או כל מיני דברים כאלו. אבל זה לא קשור.

~דויד~

New member
עזבי שטויות../images/Emo8.gif

כתבתי צ´ט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני גדול, אני ענק!!!!!!!!!!!!!!! אני כל-כך שמח. אמרתי שאצליח והצלחתי!!!!!!!! זהו הישג ענק מבחינתי. מיכל, יקירה, זיכרי כי שיעור לא כייף הוא גם שיעור
ולא תמיד הכל הולך כפי שחושבים שצריך ללכת. לפעמים צריך לזרום... לילה טוב, יקירה

deep ocean

New member
דויד המקסים

t,v fzv nsvhoooooooooooooooooooo כתבתי אתה כזה מדהיםםםםםםםםםםםםםםם באנגלית במקום בעברית והחלטתי להשאיראת זה ממש חמוד דויד היקר מכל אני מרגישה מעולה כרגע תודה על המילים הנכונות שכתבת לי אני גאה בך כל כך שכתבת את הצ´אט!!! ואפילו זכיתי לנסות אותו!! לזרום.......המילה הזאת עזרה לי מממממממממ יש לי אחלה מצב רוח פגשתי חבר ישן עכשיו

Kiru

New member
באמת,

שמתי לב שלא ממש היית במצב רוח הכי טוב היום. תחשבי על זה ככה: אם היית תמיד נהנית, לא היה לך למה להשוות את זה... ככה אני תמיד חושב עד כאן פילוסופיה בגרוש באדיבות אבי

deep ocean

New member
ואוו אבי תודה על העידוד!

אתה יודע ששמתי לב ששמת לב איך? שאלת אותי לאן אני הולכת או עם מי אני נפגשת (משהו כזה) וחשתי ששאלת את זה מתוך ראייה שהמצב רוח שלי ממש לא משהו (ראיתי את זה במבט שלך בזמן השאלה) תודה זה עשה לי המון ששמת לב למרות שלא אמרתי כלום (כי לא הייתי בטוחה שאכן זיהיתי נכון) איזה חמוד זה נכון שאם אין רע לא יודעים מהו טוב תודה, אתה נהדר!!!!!!!!!!! אגב, המצב רוח שלי השתפר מלפני כשעתיים ראיתי את הסידרה אוז היא עשתה לי מצב רוח מעולה!!
שיהיה לך אחלה יום מחר!

נירש

New member
מצטער שאני נדחף לשרשור... ../images/Emo9.gif

רק רציתי להגיד שאני באתי עצבני לשיעור, עם המון אנרגיות שליליות, והשיעור פשוט עשה לי טוב
כרגיל... תודה לאבי שעבד איתי והיה לי אחלה שיעור בזכותו. היום יצא לי לעשות את המצגת על החלומות הצלולים (באנגלית) והיה לי מצוין... לא מעט בזכות זה שנרגעתי לפני המצגת בעזרת קצת מדיטציה. זהו. כיף לי.

למעלה