deep ocean
New member
שיעור קונג פו 11.12.2001
והפעם דיווח שיתמקד רק בנקודות השיא של השיעור (מבחינה אנרגטית כמובן). נקודת שיא שלילית: היה לי שיפוט ענקי. ע-נ-ק-י . הוא צץ לאט לאט, ואני יודעת בדיוק למה הוא בא, איך הוא בא, מאילו סיבות וכו´ וכו´. השיפוט היה כל כך גדול עד שחשבתי לפרוש מהחוג!!!!! אהההההההההההה
אני זוכרת בדיוק איך המחשבה חולפת בי- אה, כן אני אפרוש מהחוג. אני לא מתאימה ללמוד קונג פו. ואז ישר חלפה מחשבה-אוי נו באמת, את כתבת מאמר על שיפוט ואמנויות לחימה, ואחד מהמשפטים היו-הסיבה העיקרית לנשירה מאומנות לחימה זה שיפוט. מה עובר עליך?!!??! הכל ביחד גרם לי לשיפוט-החרא מהשיעור הקודם, עייפות, חולשה, אי הצלחה להיות ממוקדת בקרב, רגישות למכות (שמתי לב שאני הכי רגישה כל פעם שאני עובדת בזוג. תמיד לכולם המכות לא כואבות, ולי כואבות מכות בעוצמות חלשות-ואז עלה שיפוט-יש לי סרטן, אני מסכנה, אני חלשה, וכו´ וכו´)... אחרי השיעור באתי לטליה הביתה. היא מקסימה. היה לנו מאד כיף, וכמובן שהשיפוט עבר. ---------------- נקודת שיא חיובית: לקראת סוף השיעור בן הנחה אותי לעבוד לבד. זאת היתה נקודת אור. בדיעבד, הייתי צריכה לעבוד לבד עוד מקודם, למרות שניתנו הנחיות אחרות, אבל התעקשתי להצליח בקרבות. לא משנה. עבדתי על בעיטות, בדגש על גובה. מאד נהניתי!!!!!!!!!!! הייתי מאד ממוקדת, שלווה, רגועה, ומרוכזת. באיזהו שלב התקרב איזה זוג, כל הזמן הישרתי מבט לפנים, אבל קלטתי אותם בזווית. שמעתי שהם אמרו משהו-היא לא מחייכת, תראי איזה ריכוז. (טוב יש לי שמיעה טובה. מה לעשות). המשכתי להיות שלווה. הם הסתכלו עלי, צחקו ועשו כל מיני שטויות. נראה לי שהם גן חיקו אותי, או אחרים, כי בזווית ראיתי תנועות. אני נשארתי בריכוז שלי, המשכתי לבעוט. זה היה אדיר! כל כך נהניתי בזה שהמשכתי במשימה שלי ללא שהם יפריעו לי!!! לקראת הסוף, הם צחקו וצחקו והגבר עמד מולי (אבל במרחק) והסתכל עלי. אני המשכתי לבעוט והסתכלתי אליו לעיניים במבט ברור. מאד נהניתי מזה!!!!! טוה הגבר המשיך לעמוד מולי ולצחוק, ואז נמאס לי ממנו, והחלטתי לעשות משהו, אבל מבלי לסטות מהמשימה! התקדמתי לחצי הדרך, שיניתי את המבט, שיהיה עוצמתי, שיבהיר להם שאין להם מה לחפש אצלי, והמשכתי לבעוט בריכוז ולהסתכל לו בעיניים כמובן! הוא נסוג!!!!!!!!!!!! הוא אמר לאשתו-אני מפחד שהיא תעשה לי משהו (משהו כזה) הם עמדו עוד קצת ואז הלכו!!!!!! אההההההההה זה היה פשוט אדיר! במבט לאחור-רציתי להמשיך להתאמן לבד. במבט לקדימה-בפעם הבאה, אני אמשיך להתאמן על מה שעושה לי טוב.
והפעם דיווח שיתמקד רק בנקודות השיא של השיעור (מבחינה אנרגטית כמובן). נקודת שיא שלילית: היה לי שיפוט ענקי. ע-נ-ק-י . הוא צץ לאט לאט, ואני יודעת בדיוק למה הוא בא, איך הוא בא, מאילו סיבות וכו´ וכו´. השיפוט היה כל כך גדול עד שחשבתי לפרוש מהחוג!!!!! אהההההההההההה