שיעור קונג פו 11.11.2001

deep ocean

New member
שיעור קונג פו 11.11.2001

במילה אחת-WOW! כאשר חזרתי הביתה בנסיעה, אני חושבת שעדיין חווייתי את המדיטציה של הסיום שלהרגיש כאילו אנו הכדור אור. איך הבנתי שזה עדיין היה במודעות? נסעתי והרגשתי שאני המכונית!! חהחה, אני לא צוחקת, ממש הרגשתי ככה, והייתי צריכה לעצור את עצמי, כי הגעתי ל-160 קמ"ש והאנרגיות שלי רק התגברו כל רגע. היו איזה 10 שניות שממש הרגשתי שאני המכונית באופן מוחשי ביותר! טוב, ועכשיו נעבור לשיעור עצמו. נהניתי בטירוף!!!!!! ואוו. כל שיעור אני נהנית יותר, ההנאה שלי רק גוברת, וכל פעם אני אומרת לעצמי-וואו, איזה מדהים, אין יותר מדהים מזה. אבל יש יותר מדהים-זה רק מתחזק מפעם לפעם!! הגעתי לשיעור של 18:00 ונשארתי גם לשיעור של 20:30. אחרי השיעור ה-1 לא יכולתי לחזור הבייתה, הרגשתי שאני ממש רוצה להמשיך, אז נשארתי כאמור. אפילו ששני השיעורים היו די זהים, הם לא היו זהים בשבילי. כמובן שהביצועים שלי השתפרו, והכל מבחינתי היה יותר מחודד, ברור, ממשי וזורם. בנוסף, היה משהו מוזר- לעומת השיעור הראשון שהרגשתי שהוא נמשך בזמן המלא שלו השיעור השני הורגש אצלי כמו 20 דקות וזאת הייתה הפתעה גמורה שהשיעור נגמר אם היה עוד שיעור ב-22:00 הייתי מסוגלת גם ללכת אליו חהחחה ממש הייתי בטראנס בנוסף, הרגשתי שיפורים במלא תחומים היום: -במוכנות לבעוט חזק למשל. עד עכשיו פחדתי להשתמש בכוח. בעטתי מאד עדין ולא איפשרתי לעצמי להשתחרר ולבעוט בחוזק. היום השתחררתי, ואמרו לי שבעטתי ממש חזק (מי שעבד איתי) ואפילו לא השתמשתי במלוא הכוח. אז היה נחמד לגלות שיש לי כח! -עבדתי על הפורמות באופן טוב יותר -בעיטות יותר טובות -גמישות טובה יותר-התרגיל על הגדר וכו´ וכו´ אוקיי ועכשיו לשיעור- השיעור נפתח בחימום, אחר כך בעיטות, עבודה בזוגות על טכניקות, עבודה עם הגדר כאשר יושבים בפיסוק (קלטתי שמאז הפעם הקודמת שעשיתי את התרגיל הזה עם הגדר, הצלחתי לשבת בפיסוק גדול יותר. הגמישו שלי ממש השתפרה). אופס, יש לי "בלק אווט" כרגע, אין לי מושג מה עוד היה בשיעור.... טוב בכל אופן היה שיעור מדהים ממש נהניתי הייתי באנרגיות ממש חזקות בן טל-שחר הוא מורה מדהים התלמידים שלומדים איתי (אצלו) הם מקסימים אחד אחד ביחד אני חושבת שזה הרכב מנצח
דויד, תודה ענקית לך זוכר את השיחה שלנו ביום שיש בבית שלי? אתה סיפרת לי על הקשיים שחווית בקונג פו הרגעת אותי לגבי ההתקדמות שלי אני חושבת שהשיחה הזאת שיחררה אותי סופית מהשיפוט לא הרגשתי היום שיפוט בשיעור- אפילו לא לשבריר שנייה ממש כך!!! תודה לך חיבוק גדול אוהבת

היי מיכלוש!!!!!!

דיווח נפלא..... אני שמח מאוד שאת נהנת בשיעורים, ואת רואה את כבר מרגישה בהתקדמות וההתפתחות שלך..... כל הכבוד!!!!!! (אייקון של כפיים) דרך אגב מה זה גמישות על הגדר?? לא הבנתי בדיוק?? שלך באהבה, עידודודו הלוחם

deep ocean

New member
המממממ ../images/Emo13.gif

גמישות על הגדר נעשית לרוב בשיעור יום ראשון בגלל המיקום של השיעור- במתחם השיעור יש גדר שנוח מאד לעבוד עליה גמישות על הגדר- צריך לשבת עם פיסוק ולנסות לעשות פיסוק כמה שיותר גדול בנוסף להחזיק בידיים את הגדר וכו´ וכו´ צריכים לדמיין איך אנו מפסקים פיסוק של שפגט ועוד כל מיני דברים....

למעלה