deep ocean
New member
שיעור קונג פו 04.12.2001
איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף היה בן זונה של שיעור!!!!!!!! עשינו חימום שאבי העביר, ואז בן עבר איתנו על כל החימום בפרטי פרטים, למדנו את החשיבות של כל חלק בחימום, ולמדתי ממש את התנועות בדיוק שלהן. זה הרבה יותר ממה שזה נראה לי בהתחלה. ממש גיליתי את הנפלאות החימום!!!! הקשנו לחימום וללמידה שלו זמן. אחר כך שיחקנו פרה עיוורת. חהחהחחה, איזה מגניב. זה קצת עייף אותי, אבל מגניב. קצת סיכנתי את עצמי בקפיצה שעשיתי, אבל טוב נו, למדתי מזה
חוץ מזה ביצענו טכניקה בה נתקלתי בקושי לבעוט לבטן עם העקב, כי פחדתי לפגוע בבן הזוג. רק אחרי שבעטתי בבן (כי לא חששתי לפגוע בו) הרגשתי שאני משתחררת. אני רוצה לתרגל את זה שוב. בן הדגים לי בעיטה בבטן, ואני לא כיווצתי שרירים (חשבתי שהוא סתם רוצה להראות לי צורת בעיטה), וזה היה כואבבבבבבבבבבבבבבבב. בשנייה הראשונה שהוא בעט בבטן שלי ממש כמעט ירדו לי דמעות. זה היה מדהים, כמו אינסטינקט שלא שלטתי עליו בכלל. פששש. אחר כך למדתי עוד תנועות בחמשת החיות. היה כיף!!!!! אה, הרמוניה עם הסביבה. לפני שהגענו למקום התרגול היינו אמורים להיות בהרמוניה עם הסביבה. אמורים
חהחהחה. מאד נהניתי היה אחלה שיעור!!!!!! ממש כיף ענקי!
איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף היה בן זונה של שיעור!!!!!!!! עשינו חימום שאבי העביר, ואז בן עבר איתנו על כל החימום בפרטי פרטים, למדנו את החשיבות של כל חלק בחימום, ולמדתי ממש את התנועות בדיוק שלהן. זה הרבה יותר ממה שזה נראה לי בהתחלה. ממש גיליתי את הנפלאות החימום!!!! הקשנו לחימום וללמידה שלו זמן. אחר כך שיחקנו פרה עיוורת. חהחהחחה, איזה מגניב. זה קצת עייף אותי, אבל מגניב. קצת סיכנתי את עצמי בקפיצה שעשיתי, אבל טוב נו, למדתי מזה