שיעור קונג פו 02.12.2001

deep ocean

New member
שיעור קונג פו 02.12.2001

היה אחלה של שיעור!!! קודם כל באתי למקום ב-17:00-חצי שעה לפני תחילת המפגש! עשיתי לעצמי חימום קצר, לאחר מכן תירגלתי בעיטות על הקיר, ראיתי שעם קצת כוונה אני מצליחה לבעוט גבוה יותר ממש שאני בדרך כלל בועטת. בעטתי בעטתי ובעטתי, וכל פעם הגברתי את הגובה של הבעיטה ונכנסתי למין טרנס כזה, וזה התיש אותי טיפה. תירגלתי את הפורמות פעם אחת. חזרתי לבעיטות. היה מאד כיף . התאמנתי בדיוק חצי שעה. בדרך למקום המפגש.......פשוט הרגשתי שהגוף הפיזי שלי פה אבל אני לא נמצאת כאן. חוויה מאז מוזרה שניסיתי להבין, והמחשבות עליה ממש התישו אותי. לפני האימון העצמי ובמהלכו הייתי עם המון האנרגיות, אך אחר כך המחשבות היו מתישות. בכל אופן לאט לאט כולם הגיעו. היה שיעור ממש מהנה! התמקדתי בחימום בעקבות הערה של בן שבעתיד אני ואבי נעביר את הטרום חימום. עשינו תרגיל של לקום משכיבה לעמידה במשך 10 פעמים. עבדתי עם אבי עם טכניקה שהרגשתי שאני מבצעת אותה טוב יותר מבעבר. אחר כך הדרכתי את התלמידה החדשה בפורמה הראשונה ולמדתי על הבדלים באופנים של הדרכות (המבין יבין
) למדתי את ההתחלה של "חמשת החיות"-זה כיף!!!!!!!!! חמשת החיות מתקשר לי יותר לעבודה פנימית. הכוונה שלי, כאשר עשיתי את זה, הרגשתי שזה עובד לי על דברים פנימיים (למשל מודעות גדולה מאד!!), בניגוד לפורמות שהרגשתי שעובדות לי על המוכנות לקרב, ולא על דברים פנימיים. אחר כך עשינו עבודה פנימית אני והתלמידה-על להסתכל בעיניים להיות מודע לתדמיות שלנו. היה כיף!!! היינו בעיניים עצומות וחוץ מלחשוב על התדמיות עקבתי אחרי הנוכחות של בן, הקשבתי להיכן הוא הולך ומה הוא עושה. זה היה כיף גם כן!!!!!! (בייחוד לראות שאני מקשיבה ומרגישה נכון-שהוא מדבר בצד ששמעתי שהוא יהיה) מה עוד היה? אה, עשיתי עם התלמידה עבודת כתפיים ובגלל שלא נתנתי מספיק דגש על עבודה זהירה - סיכנתי את עצמי. חשבתי שזה שאמרתי לה שזה לא תחרות, ואין מנצחים, זה מספיק אבל למדתי מבן היום מה ההסבר הנכון לעבודת כזו. ואז עבדנו באופן רך, והיא לא סיכנה אותי. זה היה שיעור חשוב- בעצם האחריות היתה עלי. למדתי מזה המון! קארו ואני העברנו תרגילי כושר, כל פעם מישהי אחרת העבירה לשנייה. היה נחמד! נגמר השיעור אם לא שכחתי משהו....... ואחרי השיעור נפגשתי עם חבר מקסים!!!!!!!! אהההההההההה היה כל כך כיף!!!!!! כל הזמן התחבקנו!

deep ocean

New member
המשך

התחבקנו והתנשקנו כל הזמן!! פגשתי מישהו שאוהב מגע כמוני (לא בקטע מיני, פשוט מגע כיפי של חברים).

~דויד~

New member
סוטה שכמוני.... התכונתי לשיעור

היה כייף בשיעור? כי לא היה לי ממש ברור לחלוטין, כי את יודעת... אני זכר:

deep ocean

New member
נהניתי מהשיעור וגם מהפגישה

וגם מהאימון שעשיתי לעצמי לפני כן! הכל מדהיםםםםםם!!!!

~דויד~

New member
אני מניח שהתשובה חיובית../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

למעלה