שיעור על סדר../images/Emo42.gif
שקיבלתי מחברה שלי. (כל הזכויות שמורות לקרלה מגן) מדובר בתיקשור עם האנרגיה האינסופית של היקום-mister god
היום, יקיריי, ברצוני ללמדכם מה פירושו האמיתי של הסדר ומה חשיבותו בחיים אלה, בחומר. לא קשה להבין את הסדר הטוב . נסו לראות עצמכם כמולקולה מגופי, בדיוק כמו כל יתר המולקולות, יתר בני האדם והיצורים שבראתי. אני מדבר אלייך ודרכך אני מגיע אל כולם[מה שהוא אמר לחברה שלי]. זה ההסדר שלנו כעת. אתם שואלים את עצמכם כל הזמן אם אתם בסדר? בסדר פירושו להיות ב-סדר בתוך הסדר ואכן שם אתם. כל עוד אתם מתכננים סדרי עדיפויות ופועלים בהתאם, אתם מסודרים בחיים. לפעמים אתם שואלים את עצמכם אם זה טוב או לא טוב להיות מסודר? אני אומר לכם, שכל עוד הסדר הוא אמצעי ולא מטרה, זה בסדר. אין טוב או רע, יש רק סדר נכון. נכון לכם באותו הזמן. זה סוג של בחירה וכידוע בחירה עושים בכל רגע ורגע ולכן הסדרים משתנים לפי הצורך. לפי צורך ההתקדמות שלכם בזמן נתון. מתי אתם מרגישים לא בסדר? כאשר לא אתם, קובעים את הסדר שלכם . זו הסיבה העיקרית שבעקבותיה אנשים כל כך מתלוננים שקשה לכם לעבוד במסגרת נוקשה תחת פיקוח של בוס. לכן כל אדם שואף להיות בוס לעצמו. כאשר מישהו אחר קובע לכם את הסדר וזה לא מתאים לצרכים האישיים, לסידורים הפרטיים, אז מתעוררת ההרגשה שסידרו אתכם. המשך יבוא..
יפעת
שקיבלתי מחברה שלי. (כל הזכויות שמורות לקרלה מגן) מדובר בתיקשור עם האנרגיה האינסופית של היקום-mister god