שיעור על סדר

wisdom16

New member
שיעור על סדר../images/Emo42.gif

שקיבלתי מחברה שלי. (כל הזכויות שמורות לקרלה מגן) מדובר בתיקשור עם האנרגיה האינסופית של היקום-mister god
היום, יקיריי, ברצוני ללמדכם מה פירושו האמיתי של הסדר ומה חשיבותו בחיים אלה, בחומר. לא קשה להבין את הסדר הטוב . נסו לראות עצמכם כמולקולה מגופי, בדיוק כמו כל יתר המולקולות, יתר בני האדם והיצורים שבראתי. אני מדבר אלייך ודרכך אני מגיע אל כולם[מה שהוא אמר לחברה שלי]. זה ההסדר שלנו כעת. אתם שואלים את עצמכם כל הזמן אם אתם בסדר? בסדר פירושו להיות ב-סדר בתוך הסדר ואכן שם אתם. כל עוד אתם מתכננים סדרי עדיפויות ופועלים בהתאם, אתם מסודרים בחיים. לפעמים אתם שואלים את עצמכם אם זה טוב או לא טוב להיות מסודר? אני אומר לכם, שכל עוד הסדר הוא אמצעי ולא מטרה, זה בסדר. אין טוב או רע, יש רק סדר נכון. נכון לכם באותו הזמן. זה סוג של בחירה וכידוע בחירה עושים בכל רגע ורגע ולכן הסדרים משתנים לפי הצורך. לפי צורך ההתקדמות שלכם בזמן נתון. מתי אתם מרגישים לא בסדר? כאשר לא אתם, קובעים את הסדר שלכם . זו הסיבה העיקרית שבעקבותיה אנשים כל כך מתלוננים שקשה לכם לעבוד במסגרת נוקשה תחת פיקוח של בוס. לכן כל אדם שואף להיות בוס לעצמו. כאשר מישהו אחר קובע לכם את הסדר וזה לא מתאים לצרכים האישיים, לסידורים הפרטיים, אז מתעוררת ההרגשה שסידרו אתכם. המשך יבוא..
יפעת

wisdom16

New member
המשך...

בגוף אירגוני קולקטיבי, הסדר נקבע לפי הצרכים הקולקטיביים, זאת אומרת, צרכים של הגוף הגדול שבו כל אינדיבידואל מהווה תא ספציפי בעל מאפיינים תפקודיים מוגדרים. סוג זה של סדר-ארגון organization, אמור להתקרב מאד לסדר שלי שהוא הסדר היקומי של הבריאה, בו לכל פרט תפקיד מסודר. תפקיד מוגדר זה, בא לשמור ולשרת את הסדר היקומי הכללי, שפירושו קיום היקום. כאשר אתם רוצים קיום אחר, מציאות אחרת, אתם משנים את הבחירה שלכם ואת סדרי העדיפויות| סדגש| שלכם וכמו כן את הסדרים שלכם בכלל. נחזור לעניין המסדרים|סדגש או האירגונים הגדולים שאמורים היו לקיים את הסדר העדיף למטרה המשותפת, שהיא להחזיק את האורגניזם בחיים. מה קורה כאשר האורגניזם השלם והגדול מפסיק להתחשב בצרכים של התאים האינדיבידואלים? הגוף הזה המסדר מתחיל להזיק לתאים, התאים נהרסים בהדרגה והאורגניזם הורס את עצמו. המסדר סידר את עצמו.בגלל אי הסדר שהוא בעצם סדר חדש אשר אינו מסדיר את הצרכים |הדגש וסדרי העדיפויות שהוסדרו בסדרי בראשית כצרכים של סדרי חיים. האורגניזם כבר לא מאורגן או מסודר לא מוחזק יותר כגוף שלם והחלקיקים חוזרים למצב של טרום-סדר-תוהו ובוהו. ויש עוד...

wisdom16

New member
אופס לא התכוונתי שזה ידגיש הכל..../images/Emo13.gif

אבל מילא.. הקיום הינו סדר. האי קיום הינו אי סדרתוהו ובוהו. אני בראתי את כל הקיים מתוך עשיית סדר באנדרלמוסיה. השיטה הייתה שימוש בסדרי עולם לפי סדר מסוים בסדרה של 7 פרקי זמן לגבי אין ספור יקומים. אתם יכולים לקרוא לי בורא סידרתי אם אתם רוצים. ראינו מה קורה כאשר השלם לא דואג טוב לחלקיקים שלו. הוא לא הולך לפי הסדר הטוב , אלא לפי סדר אחר ואז אם מסדרים את האותיות ס-ד-ר מקבלים את המילה "דרס" שפירושה לרמוס. אך יש גם פירוש נוסף לסדר החדש הזה, למילה דרס:מהלך, צעד, פסיעה, דריכות וגם כיבוש. זאת אומרת שכאשר אתם מחליטים על שינויים, סדרים חדשים אתם עשויים לצעוד קדימה במהלכים חדשים ולכבוש יעדים חדשים. רק אם את הופכת את הסדר ללא בחירות חדשות-זה דורס. יש שאלות עד כאן?

wisdom16

New member
חלק נוסף חשוב (בדילוגים)

תבינו יקיריי, שאם אתם לא נמצאים בסדר הנכון לכם בזמן נתון, אתם יוצרים לעצמכם מציאות שלא עושה לכם טוב ולכן הרגשתכם לא טובה. אך אין זה אומר שבעקבות מעשייכם ה"רעים" אתם מקבלים עונש. מחשבה לא מודעת זו על עונשים בגין מעשים רעים מוטבעת בהמון אנשים משחר ילדותם ולכן חזקה ומושרשרת היא אך בטעות יסודה. הדברים מסתדרים טוב בהרבה כשהתאים החשובים מאד שבגופי אשר להם קראתי אני, בני אדם, מגיעים למודעות "האחדות עמי" ומרגישים כצמדים ארגוניים (אורגניים) השייכים לגוף הגדול הזה, שהוא אנוכי. אז קל לזרום עם הסדר שלי ולהנות מכל הטוב שהאורגניזם שלי מספק. אתם הנפש שלי ודרככם אני חווה את אשר אני בראתי. דרככם מרגיש אני באמצעות נפשי, באמצעותכם. א-מסמל אותי ודם-מסמל את הנפש. האדם הוא הנפש שלי למרות שלעיתים הדבר איננו מובן כלל. ברור לכם אפוא שאין זה הגיוני שארצה לפגוע בנפשי? אני מקווה שאתם לא חושדים בי שאני מחפש להביא לעצמי מחלות נפש... [צחקתי כשקראתי את זה
]

wisdom16

New member
משהו לא בסדר, אבל הסיבה לא ידועה

מה קורה אז? במקרה אחר, היה והדברים לא מסתדרים כפי שאתם מצפים, אך אתם אינכם מבינים שמשהו מעכב אתכם, אתם רק מרגישים שמשהו לא בסדר בחיים שלכם, ז"א שהמשהו הזה יצא מהסדר הנכון של החיים שלכם. אז מה אתם עושים? אתם מביעים תרעומת, כועסים על כל העולם, על שהעולם לא בסדר לטעמכם ולא תואם את דרישותיכם, מבלי להבין שהסדרים שלכם לא תואמים את סדרי העולם ולכן הדברים לא מסתדרים הרמונית ללא מאמץ, כפי שזה קורה כאשר הסדרים שלך תואמים סדרי עולם. רק אז הכל מתנהל באופן סדיר. הסדר זה תקף גם בעניינים פוליטיים, מדיניים וחברתיים. (ושוב משהו ששכחתי לציין על תפיסת הגמול) האם הייתם מוכנים אתם לגרום נזק לתאי הגוף שלך בכוונה ללמדם לקח? בוודאי שלא, כי אתם לא חולי נפש. ההפך הוא הנכון. אני שומר על בני אדם, משמע אני שומר נפשי, רק שלעיתים קרובות כל כך בני האדם מקשים עליי נורא לעשות זאת. כאשר התא האינדיבידואלי, ז"א התא שמרגיש כחלק נפרד מהשלם, יוצא מהסדר הטוב, אז ורק אז ורק לטובת חלק קטן זה, אני קורא לו לסדר חזרה.

wisdom16

New member
מה לעשות כדי להיות ב-סדר?

* היו קשובים לסדרי העולם שלי ע"י בחירת סדר נכון שניתן לשנותו לפי הצורך ולפי הרגשתכם. *כאשר אתם בטעות חורגים מהסדר הזה ופוגעים קצת במסדר הגדול, נא לא לדאוג. פשוט יצאתם קצת מהסדר-out of order כי אתם מסוגלים לתקן עצמכם. * אין אני מתערב בבחירותיכם אך תמיד מוכן אני להתייחס כאשר אתם מבקשים. * במקרה שהתקלה מסובכת מעט יותר ואתם מתקשים לתקנה לבדכם יעזרו לכם מיד בתיקון זה אם רק תבקשו ממני, מיד אשלח עזרה בצורה זו או אחרת. * אתם לא יכולים להיות אחרת, כי בהיותכם חלק בלתי נפרד מגופי אתם בעצם חלק ממני, אתם קצת אני, רק בגודל שונה. אז מה אם אני פעם יצרתי כלים חלשים מדי מכדי להכיל את האור(בני אדם..חהחה)? מה, אני לא הייתי בסדר? הייתי בסדר, אך לא בסדר הנכון, והייתי צריך להשליט סדר חדש.

ניפלא, פשוט ניפלא.!!!../images/Emo140.gif

שאלה.....: כל תא שומר על הסדר שלו, בתוכו, עצמו. לא נדרש ממנו לשמור על סדר כולל בתור תא מיני רבים. אם האירגון, גוף, בנוי מתאים ורק מתאים.... מי שומר על הסדר הכולל? אם הסדר נישמר על ידי זה שכל תא עושה את המצופה ממנו, אז התא לא בהכרך שלם אם עצמו. אם הסדר נישמר על ידי זה שתא מחליט בכל זות לקחת אחריות אז התא, גם, לא בהכרך שלם אם עצמו. מסקנה: סדר אירגוני נשמר רק אם הוא נוצר מסודר. זות אומרת שכל תא אכן עושה רק כטוב בעניו ואם להיות חלק מהאירגון טוב לו אז... הכל בסדר. אם לא אז אולי האירגון יתפרק ויכנס סדר חדש ואולי התא יתפרק ואחר יחליפו. כל תא הוא אירגון. וכל אירגון הוא תא. השאלה היא: מה דעתך? (הבנתי נכון?)

wisdom16

New member
אוקי אז ככה...

כל תא, שהוא אדם, אם הוא בוחר את ההחלטות הכי נכונות ויעילות לו, הוא שומר על הסדר שלו עצמו, יש לו סדר נכון ולכן הוא גם מסתדר טוב, בהרמוניות עם הסדר של היקום. אני אתן דוגמא אישית שלי, כי הרי אם הקטע לא היה נוגע בי לא הייתי מביאה אותו לפורום: כל ילדותי עברה עליי כשאני מחפשת חברים, מנסה "להסתדר" לפי הנורמות המקובלות בחברה ובעצם להשליט עליי את הסדר שחשבתי שהוא נכון בשבילי. הבעיה שלי לא נפתרה כי לא היה לי סדר פנימי. ברגע שהבנתי שהמחשבות שלי בונות את המציאות שלי, שהבחירות שלי צריכות לבוא רק ממני ולא משיקולים של החלטות וסדרים שאחרים רוצים להשליט עליי אז הכל החל להסתדר|סדגש. היום אני מקבלת את כל הטוב של היקום מכיוון שאני מסתדרת הרמונית עם הסדר היקומי. איני עסוקה לבחור בחירות שאני חושבת שיתאימו לסדר היקומי אלא עושה בחירות שאני חושבת שיתאימו לסדר הנכון שלי, כך שאם לכל אחד היה סדר נכון (-ממלא את התפקיד המוגדר והמסודר לו ביקום) אז כולם היו מסתדרים הרמונית עם הסדר הכללי.

wisdom16

New member
חחח....אני כזאת עייפה

שההקלדה שלי גרועה להחריד
לילה טוב לכם

את מעליבה אותי.....

ההקלדה שלך אדיין יותר טובה משלי.... לא, בצחוק.
אני פחות או יותר מסכים אתך.... פרט לזה שאני לא מאמין שאוטופיה פשוט תיבצר..... אני חושב שבישביל שכולם יהיו שלמים אם עצמם צריך מנהיג שידעג להתחלה... אבל מצד שני אני בעד לזרום אם הדברים (קה סרה סרה)ובאמת לדעוג רק לעצמי. (ולסדר פנימי).

wisdom16

New member
הצחקת אותי../images/Emo6.gif

רק באופן בו דברים יוכלו לזרום יהיה סדר. אנחנו צועדים לכיוון של חיים יותר טובים לדעתי. לאט לאט...לא לדאוג
לזרום פרושו ללכת בסדר של היקום-להיות הרמוני

לא יודע

הרעיון שלך ממש ממש מצא חן בעיני ואני חושב שאני כן עובד לפיו כאילו אני עושה מה שטוב לי ומה שחשוב לי הבעיה שלי היא לא זאת הבעיה שלי היא שזה לא עוזר כאילו אני עושה כל מה שטוב בשבילי ועדיין לא מקבל את מה שקיוויתי לקבל את יודעת על מה מדובר

wisdom16

New member
כי אתה חושב שלדברים טובים באמת

צריך לחכות שנים... עוד תיכנות קטן בקופסה השחורה וזה יסתדר ya?

הממ נחמד מאוד ../images/Emo13.gif

הזכיר לי ספר שקראתי לפני המון שנים "אני בסדר, אתה בסדר, הוא בסדר" לא בקוסנספט שכתבת רק במילה "סדר"

למעלה