שיעור/הרצאה

TMWSTW

New member
שיעור/הרצאה

במסגרת הצבא, אני צריכה להעביר שיעור/הרצאה של 10 דקות - רבע שעה, על כל נושא בעולם שבא לי. יש לכם הצעות מקוריות ורצוי מעניינות שאפר לדבר עליהן רבע שעה? משהו מעניין, שיזרום לקהל של חיילים, שישאלו שאלות ויתעניינו.. תודה מראש

ronmron

New member
הכי אקטואלי ונוגע הכי טוב.. עם החילים לקראת ש

שחרור, כדאי לדבר על אחרי: אפשרויות לימודים מול נסיעה לחו"ל מול עבודות משתלמות למשוחררים טריים עם החילים יותר חילות- באמצע השרות הרצאה על ניהול זוגיות נכונה בתוך מערכת הצבא או במתוך הצבא לבן זוג מחוץ לצבא ניתן לדבר על ארצות אקזוטיות שנהוג לטייל אחרי הצבא לשם כמו ברזיל, הודו וכדומה איסוף חומר והרצאות מוכנות חפשי בגוגל

KarinDi

New member
כי חיילים לא מנהלים זוגיות?

לא ידעתי שיש כל כך הרבה חד מיניות בצבא....

KarinDi

New member
אני מאמינה ש...

הרצאה טובה באמת יכולה להיות רק על נושא שמעניין אותך באמת. אחרת ההרצאה תהיה בינונית, לא משנה כמה מרתק יהיה הנושא בעיני אחרים... אני במסגרת דומה העברתי הרצאה על מילים ומשמעויות חבויות במסגרת אחרת על צילום ומצלמות במסגרת אחרת על כריזמה ורטוריקה עוד נושאים אפשריים: מקומות בעולם (הודו, דרום אמריקה ותאילנד :), ארגוני התנדבות שונים (אפשר כאלו שמציעים תוכניות למשוחררים טריים), צבאות בעולם, יזמות פרטית, מס הכנסה, הפרדת דת ומדינה, מחאות סטודנטים, הפיכות צבאיות, סיפורי ריגול מפורסמים בהיסטוריה, הצופן (שפות סתרים), מורק ספציפי שמדבר אליך, סיפורי ילדים ומשמעויות נסתרות.. בקיצור- ממש אין סוף לנושאים האפשריים. ספרי לנו מה מעניין אותך וננסה לעזור לך לחשוב איך להעביר את זה בצורה מעניינת...

ttaamm

New member
שלום קראין - זקוקה לעזרה לרעיון מקורי להרצאה

אהלן קרין, אני צריכה להכין לשבוע הבא הרצאה ליום מיונים חשוב ורציני שאני הולכת אליו. ההרצאה יכולה להיות על כל נושא שבעולם. פלוס מינוס עשר דקות. הנושא פחות חשוב, אלא צורת ההעברה. אני לא מצליחה לחשוב על שום רעיון. אשמח לקבל רעיונות נושא קליל, שאפשר לזרום איתו.כתבת משהו על "מילים ומשמעויות חבויות" מה בדיוק העברת? אשמח אם תזרקי רעיונות מעניינים שאפשר לפתח אותם.\אשמח לתשובתך המהירה...) תודה! ת.

ttaamm

New member
שלום קרין - זקוקה לעזרה לרעיון מקורי להרצאה

אהלן קרין, אני צריכה להכין לשבוע הבא הרצאה ליום מיונים חשוב ורציני שאני הולכת אליו. ההרצאה יכולה להיות על כל נושא שבעולם. פלוס מינוס עשר דקות. הנושא פחות חשוב, אלא צורת ההעברה. אני לא מצליחה לחשוב על שום רעיון. אשמח לקבל רעיונות נושא קליל, שאפשר לזרום איתו.כתבת משהו על "מילים ומשמעויות חבויות" מה בדיוק העברת? אשמח אם תזרקי רעיונות מעניינים שאפשר לפתח אותם.\אשמח לתשובתך המהירה...) תודה! ת.

מאחר ואנחנו ערב פסח אולי כדאי לדבר על יציאת מ

יציאת מצרים. כל אדם צריך לצאת ממצרים שלו - ממה שמצר את צעדיו. לכלל אדם יש את הקשיים שלו. אכילת מצה - שהיא לחם בלי כל התוספות גם היא מלמדת אותנו להסתפק במועט. להסתפק רק במה שהכרחי - והשאר שבי ולמיד. מספרים על גר שבא לשמאי וביקשו לגיירו כשהוא עומד על רגל אחת גרשו מלפניו. הלך אל הלל הזקן וביקשו אמר לו הלל מה דשניא עליך לחברך לא תעביד,דהייו, מה ששנוא עליך לחברך לא תעשה - והשאר שב ולמד. אהיה אסירת תודה באם תשתפי אותנו במה שתחליטי להעביר בברכת הצלחה ופסח שמח - ופורים כש אורה

למעלה