שיעור בחיים

ס י ו ן1

New member
שיעור בחיים ../images/Emo20.gif

לפעמים בחיים הכל לא מובן לפעמים אנחנו רוצים משהו כל כך ומתי שהוא כבר שם הוא "נעלם" ובעצם הוא כבר שם רק קצת אחרת, להרים ידיים זה קל כל כך אבל זה לא חכם כשזה מרגיש.. לכל אחד יש שיר בלב לפעמים הוא מתנגן לאט לפעמים מהר לפעמים מהר מידי זה שורט אבל אם הכיוון נכון זה רק מתנגן ומתנגן. היום אחרי לא הרבה זמן שהספיק בהחלט מורידה את הכובע לאהבה שניצחה אותי את השריטה שקפצה וקפצה היום מדביקה את הכנף חזרה
לפעמים אנו בונים לפעמים גם הורסים אבל תמיד תמיד נוכל להאשים אדם אחד רק את עצמנו אם נחליט לאן שנרצה, למדתי שהאושר לא בא סתם ודופק בדלת אבל כשהוא שם צריך להכניס אותו באומץ לא לפחד מלאהוב כן אם לא חשבתם אז תדעו שזה מפחיד אבל מפחיד יותר לאבד דבר יפה
ככה אחרי כל השרשורים האחרונים רציתי לשתף גם בטוב

ס י ו ן1

New member
כן עכשו ואחרי../images/Emo25.gif

ההסתכלות מהריק הקצר אפשר היה ללמוד מה כן היה לא רק מה היה נראה שלא אפשר ללמוד מהריחוק מכל המחשבות גם השגויות ולהתחיל להמשיך מהתחלה
וכמובן להקוות זה אחלה נעים אבל בלי להיות שם לא רק מהסתכלות של צד אחד אפשר בהחלט שוב להסתכל דרך ארבע עיניים...

maof

New member
תפילה לחיים../images/Emo13.gif

תפילה. שמור עלי שלא אחשוב שבכל הזדמנות ועל כל נושא -עלי להגיד משהו. שחרר אותי מהדחף להסדיר ענייני כולם. עשה אותי בעל מחשבה, אך לא בעל מצבי רוח, בעל רצון לעזרה אך לא בעל רצון לתת הוראות לכל. יש בי, אמנם, אוצר גדול של חוכמה, ויהיה זה מצער לא להשתמש בו - אך בסופו של דבר - אני רוצה שיהיו לי גם מספר ידידים. עזור לי לא להכנס לפרטי פרטים תן לי את התנופה להגיע לנקודה העיקרית אינני מעיז לבקש זכרון משופר כי אם רק צניעות גוברת ובטחון. חתום פי - שלא אוכל להתלונן על כאבים. אינני רוצה להנות מספורי יסוריו של הזולת, אך עזור לי, לפחות, לשמוע אותם בסבלנות. תן לי להבין שלעיתים גם אני יכול לטעות. תן לי את היכולת לראות דברם טובים במקומות שלא ציפיתי להם ולהבחין התכונות יפות של בני אדם. והעיקר: הענק לי חסד - שאוכל לומר להם זאת - בישירות ומכל הלב. מעוף

למעלה