שיעורי שחיה

shli25

New member
שיעורי שחיה

שוב שלום אני עוקבת אחרי הפורום מזה כשלושה חודשיים ואני מקווה שתוכלו לייעץ לי. סיפרתי בעבר את החוויה שלנו אז בקצרה: אור נולדה במשקל 1795 בשבוע 32 היתה מונשמת יומיים אך עברה את הכל כמו גיבורה. היום היא בת 3 וחצי חודשיים ושקולת 4.755 ילדה מדהימה. מאוד רציתי לקחת אותה לשיעורי שחיה, לאחר לבטים רבים החלטנו ללכת אך תחילה לשמוע מה אומר מנהל מחלקת פגים שטיפל בה. התשובה לשאלתנו היתה: חס וחלילה השם ישמור בשום פנים ואופן לא... למה? לא קיבלנו תשובה בחודש הבא אנחנו בביקורת ואני מקווה שנקבל תשובה. אולי משהו מכיר משהו בנושא?

רינתפ

New member
מה הגיל המתוקן של אורי?

היה כאן עוד שרשור בנושא לפני זמן מה, תנסי לחפש אותו ולראות מה כתבו גם שם. שיעורי שחיה מתחילים בגיל 3 חודשים, כך שאם אורי עוד לא בת 3 חודשים מתוקן אין בכלל מה לחשוב על זה! שנית- פגים רגישים לזיהומים הרבה יותר מתינוקות שנולדו במועד, כשאת שמה אותה בבריכה עם עוד 3-4 תינוקות והורים את מגדילה את הסיכון והחשיפה שלה לזיהומים. מה גם שאנחנו נמצאים עכשיו בחורף, ואחרי שיעור השחיה תצטרכי להוציא אותה החוצה, עטופה ככל שתיהיה זו עדיין יציאה החוצה במזג אוויר חורפי שיכול לגרום לצרות צררות אם היא חלילה תחלה. בהמלך ההריון תכננתי המון תכנונים, לידה טבעית בכריעה בחדר לידה טבעי, הנקה כבר בחדר הלידה, שיעורי שחיה, קורס עיסוי וכד' וכד'. בסוף הייתי בשמירת הריון בהריון מטורף, ילדתי בשבוע 32 תינוקת במשקל 1470, אומנם בלידה טבעית ללא אפידורל אבל בחדר לידה רגיל מחוברת למוניטור כמעט קשורה למיטה, המיילת אמרה "תשכבי כי היא יכולה לעוף לי כמו פקק" ראיתי אותה רק אחרי 8 שעות שלא לדבר שהפעם הראשונה שהנקתי אותה היתה חודשים אחרי שהיא נולדה. כך שגם קורס שחיה ירד מהפרק, בנתיים אנחנו עושות קורס "שחיה" פרטי במקלחת כל ערב ונהנות מאוד.

emilyunger

New member
גם אני ממש רוצה

אבל נראה לי שנסיים קודם עם חיסון וירוס הפגים.

shli25

New member
גיל מתוקן

תחילה תודה הגיל המתוקן שלה הוא חודשיים

הי ../images/Emo140.gif

זיו שלי נולדה בשבוע 27 במשקל 890 גר , היינו בשיעורי שחייה אבל מגיל שנה. גם לדעתי עכשיו זה לא הזמן הנכון , גם היא קטנה וצריכה להתחזק , אל תשכחי שמערכת החיסונית שלה שונה מתינוק שנולד במועד. וגם כי חורף עכשיו ולא נראה לי שכדאי להסתכן. אני מבינה את הרצון שלך אבל לדעתי זה לא שווה את הסיכון . אני הייתי מחכה יותר לכיוון האביב , גם מבחינת מזג האויר והמעברים הלא רצויים בין הבריכה לבחוץ וגם שאור תתחזק ותגדל. בהצלחה במה שתבחרי!! המון בריאות ואושר רעות

shli25

New member
תודה רבה

אני מניחה שאתם צודקים לפחות הסברתם לי למה בניגוד לרופא ועכשיו זה נשמע הגיוני. די הדחקנו את הפגיה כי די הדביקה את הקצב היא בת 3 חודשים ואחוזון 10 ומתפתחת יפה מאוד לגילה הרגיל.

למעלה