שיעורי נהיגה

EnigmaGirl

New member
שיעורי נהיגה

תקשיבו אני התחלתי כבר ממזמן ללמוד נהיגה ואני ממש גרועה בזה...אתם יודעים אם הרייקי יכול לעזור לי לנהוג יותר טוב?אם יש אפילו תרגיל שאני אוכל לעשות איתו או להגיד משהו שישפר את הנהיגה שלי?

Anabel74

New member
המממ

מה קורה כשאת נוהגת? את לא מרוכזת? את לחוצה? את נוהגת מהר מידי ולא שמה לב לדברים? משהו אחר?

EnigmaGirl

New member
אולי

אני לא יודעת בדיוק... בד"כ אני לא שמה לב לדברים ובכללי אני אדם מאוד מעופף שלא שם לב לדברים אז קל וחומר בנהיגה. אני חושבת שאני מרוכזת אבל תמיד יוצא שאני מפספסת משהו...

לימורי, אני פשוט גאה בך.......

שאלת בדיוק את השאלות הנכונות, וגם עלית על התשובה/בעייה....... ואכן, זה מרגיש כמו בעיית ריכוז..... אמנם אין לרייקי תרגילים לשיפור מיומנות הנהיגה, אבל בהחלט יש לרייק 2 "טריקים" בשרוול...... האחד, לשיפור הריכוז.......השימוש בסמל השני (לדרגת רייקי II ומעלה) והשני, "שיפוי" יעדים ומטרות......משלוח רייקי ליום הטסט, וזאת בסיוע הסמל השלישי...... כאמור, כל זה נועד לתלמידי רייקי II ומעלה.... או, ללכת ולקבל מספר איזוני רייקי אצל מטפל מיומן..... שלכם,

EnigmaGirl

New member
כן רק ש...

כל זה נפלא רק שאני עדיין לא ברמה של רייקי 2 אבל בכל מקרה תודה על הטיפים ואני מקווה שבנתיים אני אצליח להשתפר גם בלי זה... הרבה אור ואהבה
מירב

Anabel74

New member
נוכל תמיד לשלוח לך רייקי לאיזון

תנסי גם את הלינק לאיזון השבועי בנושא. וכמו שהרי הציע את יכולה לפנות גם למטפל לקבלת מספר איזוני רייקי. ותודה הרי...

EnigmaGirl

New member
תודה אבל...

באמת תודה אבל אני חושבת שיש אנשים שקצת יותר זקוקים ממני לאיזון ועזרה ככה שבאמת שאין צורך אבל מה שכן לטסט (שיהיה בעוד הרבההה זמן) אני כבר משערת שאני אודיע לכם עליו....

ofirush 14

New member
אולי...

אולי נוכל גם לשלוח רייקי לא במסגרת...מה אתם אומרים?..=]

למעלה