שיעורי חינוך?

שיעורי חינוך?

מה עושים אצלכם בשיעורי חינוך?אלו באמת שיעורי [URL='http://']חינוך?[/URL] האם אתם מוצאים את עצמכם מבריזים/מזלזלים מהם/בהם?

צטלע

New member
אמ.

השנה, המחנכת החדשה דואגת להעלות דיונים. כאילו עושים איזה 5 דק' אקטואליה ואז יש דיון על נושא מסויים. לפעמים זה מעניין, לפעמים זה נהיה רק שוק וצעקות. ובעיקרון עכשיו יש לי מחנכת מחליפה והיא די מבטלת כל הזמן את השיעור כי לא בא לה להשאר עד שעה שביעית
יותר טוב, היא הייתה מחנכת שלי גם שנה שעברה ואצלה שיעורי חברה זה סתם סיוט חח..

אצלנו תמיד יש שיעור../images/Emo103.gif

לכל שכבה יש גם נושא שנתי שעליו מדברים השנה ל-י"א יש את כל העניין של החברות והאהבה.. רוב שיעורי החינוך בכיתה שלי מבובבים של חצי שיעור תלונות והחצי השני בכל נושא שהמורה מביאה פעם בחודש..יומולדת לילדי החודש
אני אוהבתת...

The Shoe

New member
ממ

הרבה אצלנו מזלזלים ממש. בד"כ זה משעמם אבל לא נעיחם להבריז למחנכת היא חמודה נורא. עכשיו יש 5 דקות כיתתיות ואחרי זה כמה שיחות אישית. לפעמים תלמידים מרצים, או שהיא מעבירה דיונים למשל על הגדנ"ע צו ראשון וכד'

בדרך כלל,

המחנכת רוצה להעביר נושאים מסויימים,אבל היא מוצאת את עצמה מעבירה הודעות שיעור שלם... כרגע השיעור מגיע לנו ב"הפתעה",כי המחנכת לא יכולה בשעה שנקבעה..

moshe present

New member
פח שעורי חינוך

שעור של פעם בשבוע מאוד מיותר עם המחנכת הזאת... עכשיו אנחנו מדברים על בחירת בן/בת זוג...אבל זה לא כל כך נחמד לדבר על זה עם הסבתא שמנסה לחנך אותנו.. אני גם מזלזלת בה בכללי אז גם בשעורי חינוך שלה. השבוע למשל היא הביאה לנו ארבעה עיגולים כאלה מתוכם שלושה שקופים ועם זה הראינו איך אנחנו רואים יחסים בן בני זוג חחח זה היה משעשע לראות את זה. אולי בעתיד יהיה נחמד אם נדבר על צה"ל..זה סתם שעה תקועה... אה אנחנו גם מקבלים בכל שבוע מכתבים ( מי אמר כתה א'?) יש מחמאה ללא רבב, מחמאה,וטעון שיפור. והחשיבות שהיא מייחסת לזה פשוט מצחיקה אותי.. צריך לפעמים גם להחזיר חתום...פשוט בזבוז של דפים (זה כבר לא קשור למחנכת אלא לתוכנית הראל שהבצפר שלי נמצא בה.. )

GR££N woMAN©

New member
הממ בעיקרון

אין לי מושג מה עושים בהם.. אני יושבת ושומעת מוזיקה מפלאפון של מישהו או מדברת עם חברה שלי כל השיער.. זה שיעור ממש חסר תועלת. אני לא מבריזה או משהו כי זה עם המחנכת ויש לי מספיק בעיות במקצועות אחרים [
].. לא מזלזלת, פשוט המחנכת שלי פוסטמה לאללה והיא לא מעבירה שום תוכן, אין שום מטרה לשיעורים האלה.

Rot3m

New member
חחח אצלנו לא עושים כלום ...

פשוט שום-דבר! או שהמחנכת מאחרת ב-20 דק', או שהיא עושה השלמות במת' על שעת חינוך לאלה שלומדים איתה או שבאמת יוצא מצב ש"מקטרים" על כל מיני מורים ושטויות...

gorck

New member
תנו לחשוב....

יש ניסיון שלא מצליח... המורה חלקה אותנו לרביעיות שכל רביעיה אמורה להעביר שיעור, זה לא יעבוד בפועל בגלל מבנה הכיתה והאנשים בה... אבל בדר"כ זה מתבזבז על הסידור של הכיתה למעגל, הפרעות והודעות...

danina the 1

New member
אצלנו הרוב מבריזים...

המורה שלנו חופרתת... היא מדברת כל כך הרבה והיא מעבירה שיעור חינוך לעצמה.... מי שלא מבריז זה פשוט כי הוא דיבר איתה או שהיא ראתה אותו... היא מדברת מלאא ויש לה קול מעצבן כזה והיא זקנה..... אף אחד לא ממש משתתף בשיעורים האלה... הם היו יכולים להיות נחמדים אם הם היו יותר מעניינים....!

המורה שלנו ילדה <איזה הפתעה>

ב"ה כל המורות שלנו בערך חברו מחופשת לידה או מתכוננות לחופשת לידה או מתכננות להכנס להריון שוב. אז אין שיעור חינוך.

Black Balloon

New member
אני לא מזלזלת,

אף אחד לא יכול להבריז למחנכת שלנו, כי היא הרכזת... P: בכל מקרה, היא תמיד מאחרת ב-20 דק' או שמתבטל השיעור. אבל כשיש שיעור אז חצי רובו עובר עם תלונות על תנ"ך ומתמטיקה, ואם לא אז הודעות/דיבורים על טיולים, גדנ"ע, פולין וואטאבר.. ברוב הפעמים אנחנו סתם מדברים עם המחנכת, כאילו הכל פשוט זורם.. האמת שזה נורא כיף
, תמיד יש צחוקים.

000יובל000

New member
חינוך?

בחיים לא הבנתי למה קוראים להם שיעורי חינוך כי לא מחנכים אותך בשיעורים האלו. בדר"כ זה שיעורי הודעות, זאת אומרת שהמורה מודיעה לנו כל מיני הודעות
. לפעמים יש לנו "חינוך מיני". שזה השיעור הכי מפגר בעולם. זה בזבוז זמן. אני לא מבריזה מהם בגל שאני ילדה טובה ואני לא מבריזה מכלום P:

גם אני ככה../images/Emo9.gif

[היום למשל, כולם הלכו משיעור ספורט כי המורים היו במשחק אבל אני לא אלךךךך,אני אהיה חננה ואלך למזכירה לקבל אישור רשמי]

nemo the great

New member
על שיעורי חינוך

דוגרי זה תלוי במורה אם הוא מורה לחיים ופילוסוף הוא יכול להעביר אחלה שיעור אבל אם הוא סתם בא ללמד אז זה לא ממש שיעוא חינוך.. אני אישית קיבלתי פוווול מסרים לחיים מהמורה שלי לחינוך.. ממש עוזר..

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif הממ.

אצלנו בשיעורי חינוך המורה בעיקר אומרת הודעות חשובות, ומדברת על דברים שקרו בכתה/בביה"ס/בעולם.. לא הכי מעניין, אבל אנשים לא מבריזים, כי המורה קצת מעצבנת בקטעי ההברזה האלה.. מתקשרת להורים וזה. לא מזלזלת, דווקא נחמד. כמו שיעור חופשי, אבל לא.

למעלה