שיעורים פרטיים

Pet Shop Joe

New member
שיעורים פרטיים

שלום לכולם. הסטטיסטיקה אומרת שכל תלמיד שלישי בישראל נעזר בשיעורים פרטיים במהלך 12 שנות לימודי חובה. אני, שכבר סיימתי לימודים אלו לפני מספר שנים, מעוניין להתחיל לתת שיעורים פרטיים לתלמידים מכיתות שונות. לצורך כך הייתי שמח אם הייתם יכולים לענות לי על כמה שאלות, ע"מ שאוכל לכוון את מאמציי בכיוונים הנכונים: 1. באילו מקצועות אתם זקוקים למורים פרטיים? 2. איפה אתם מחפשים מורים פרטיים? מורה? מחנכת? אינטרנט? מודעות ברחוב? חברים? 3. מה הציפיות שלכם משיעור פרטי? רק לחזור ביחד על החומר שנלמד בכיתה ועזרה בשיעורי בית? או מערך שיעורים עצמאי שהמורה מכין בעצמו? 4. לאיזה הכשרה אתם מצפים מהמורה הפרטי שלכם? בוגר תיכון? רק בוגר תיכון עם תעודת בגרות מעולה? סטודנט? מורה מקצועי? 5. כמה אתם משלמים בעבור שיעור פרטי? 6. האם אתם מעדיפים שהשיעור יהיה בביתכם או בביתו של המורה? 7. מה חשוב להורים שלכם למצוא במורה פרטי? 8. האם יש עוד דברים שלא ציינתי כאן וחשוב לכם במורים פרטיים? אני מודה מראש לכל מי שייענה ולו רק לחלק מהשאלות. מי יודע, אולי בסופו של דבר זה ישתלם לחלק מכם.

LilTink

New member
מוריפ רטיים - תשובות ../images/Emo26.gif

1. באילו מקצועות אתם זקוקים למורים פרטיים? צריכה במתמטיקה ונראה לי שגם אצטרך בלשון לקראת הבגרות. 2. איפה אתם מחפשים מורים פרטיים? מורה? מחנכת? אינטרנט? מודעות ברחוב? חברים? אממ בעיקר בהמלצה מהמורה או מחברים. 3. מה הציפיות שלכם משיעור פרטי? רק לחזור ביחד על החומר שנלמד בכיתה ועזרה בשיעורי בית? או מערך שיעורים עצמאי שהמורה מכין בעצמו? בעיקרון אני לוקחת רק לפני מבחנים אז שפשוט יחזור איתי על החומר למבחן ויסביר לי מה שלא הבנתי. 4. לאיזה הכשרה אתם מצפים מהמורה הפרטי שלכם? בוגר תיכון? רק בוגר תיכון עם תעודת בגרות מעולה? סטודנט? מורה מקצועי? מורה מקצועי, עדיף כזה שמלמד בביה"ס שלי כדי שידע בדיוק מה החומר. 5. כמה אתם משלמים בעבור שיעור פרטי? אממ 100-120 אני חושבת. 6. האם אתם מעדיפים שהשיעור יהיה בביתכם או בביתו של המורה? לא כ"כ משנה לי, בבית של המורה יותר קשה לי להתרכז אבל יותר נוח לי בלי הטרטור של לנסוע והכל. לא יודעת להחליט. 7. מה חשוב להורים שלכם למצוא במורה פרטי? שיעזור לי? XD סתם, לא יודעת. הכי חשוב שלי נוח איתו. 8. האם יש עוד דברים שלא ציינתי כאן וחשוב לכם במורים פרטיים? לא ממש, שיהיה בהצלחה. :) הודגש באמצעות מדגישומטיק

yaelhr

New member
../images/Emo210.gifעונה.

1. באילו מקצועות אתם זקוקים למורים פרטיים? לשון.
2. איפה אתם מחפשים מורים פרטיים? מורה? מחנכת? אינטרנט? מודעות ברחוב? חברים? אצל חברים בעיקר. אני לא סומכת על מודעות וכאלה.. 3. מה הציפיות שלכם משיעור פרטי? רק לחזור ביחד על החומר שנלמד בכיתה ועזרה בשיעורי בית? או מערך שיעורים עצמאי שהמורה מכין בעצמו? לחזור על החומר ולחדד אותו, ולהסביר דברים שלא הבנתי שנלמדו בכיתה. 4. לאיזה הכשרה אתם מצפים מהמורה הפרטי שלכם? בוגר תיכון? רק בוגר תיכון עם תעודת בגרות מעולה? סטודנט? מורה מקצועי? סטודנט לאותו מקצוע שאני צריכה זה בסדר, אבל הכי טוב מורה מבית הספר שלי. 5. כמה אתם משלמים בעבור שיעור פרטי? נראה לי 100.. 6. האם אתם מעדיפים שהשיעור יהיה בביתכם או בביתו של המורה? בבית של המורה. 7. מה חשוב להורים שלכם למצוא במורה פרטי? שילמד אותי טוב?
8. האם יש עוד דברים שלא ציינתי כאן וחשוב לכם במורים פרטיים? המ. שום דבר מיוחד

Angel On Earth

New member
עונהנה

1. באילו מקצועות אתם זקוקים למורים פרטיים?מתמטיקה 2. איפה אתם מחפשים מורים פרטיים? מורה? מחנכת? אינטרנט? מודעות ברחוב? חברים?:לרוב החברים שלי הולכים למורים הפרטיים ואם אני צריכה אני שואלת אותם והם ממליצים לי על המורים שהם הולכים אליהם. 3. מה הציפיות שלכם משיעור פרטי? רק לחזור ביחד על החומר שנלמד בכיתה ועזרה בשיעורי בית? או מערך שיעורים עצמאי שהמורה מכין בעצמו?לחזור ביחד על החומר הנלמד בכיתה ועזרה בשיעורי הבית. 4. לאיזה הכשרה אתם מצפים מהמורה הפרטי שלכם? בוגר תיכון? רק בוגר תיכון עם תעודת בגרות מעולה? סטודנט? מורה מקצועי?לא ממש משנה לי,העיקר שיידע את החומר טוב ושיודע להסביר מובן... 5. כמה אתם משלמים בעבור שיעור פרטי?אני גרה בקיבוץ כך שהקיבוץ משלם למורה. 6. האם אתם מעדיפים שהשיעור יהיה בביתכם או בביתו של המורה?במקום ניטרלי... 7. מה חשוב להורים שלכם למצוא במורה פרטי?אחראי,יודע את החומר,יודע להסביר. 8. האם יש עוד דברים שלא ציינתי כאן וחשוב לכם במורים פרטיים?לא..

../images/Emo122.gif שכחתי לכתוב את שאר הדברים

1. באילו מקצועות אתם זקוקים למורים פרטיים?עניתי כבר 2. חברים או הורים שלי 3. שתסביר לי יורת טוב ת'חומר הנלמד בכיתה 4. מורה מקצועי 5. כמה אתם משלמים בעבור שיעור פרטי? 70 ש''ח לשעה 6. לא משנה לי 7. שהמחיר לא יהיה יקר ויהיו פירות 8. שיהיו נחמדים ומצחיקים ולא יבשים ומשעממים כמו המורים בבצפר

B a m b o o k

New member
....

1. באילו מקצועות אתם זקוקים למורים פרטיים? אממ באנגלית קצת.. וקצת במתמטיקה 2. איפה אתם מחפשים מורים פרטיים? מורה? מחנכת? אינטרנט? מודעות ברחוב? חברים? אממ חברים 3. מה הציפיות שלכם משיעור פרטי? רק לחזור ביחד על החומר שנלמד בכיתה ועזרה בשיעורי בית? או מערך שיעורים עצמאי שהמורה מכין בעצמו? מערך שיעורים עצמאי שהמורה מיכן בעצמו וגם חזרה על השיעור הנלמד בכיתה 4. לאיזה הכשרה אתם מצפים מהמורה הפרטי שלכם? בוגר תיכון? רק בוגר תיכון עם תעודת בגרות מעולה? סטודנט? מורה מקצועי? בוגר תיכון שמבין מה הוא מלמד אותי 5. כמה אתם משלמים בעבור שיעור פרטי? אממ לא יצא לי לשלם עבור שיעור פרטי. אבל אם הייתי צריכה לשלם הייתי משלמת בסביבות ה40 6. האם אתם מעדיפים שהשיעור יהיה בביתכם או בביתו של המורה? בבית שלי 7. מה חשוב להורים שלכם למצוא במורה פרטי? שילמד אותי טוב ושאני אבין אותו 8. האם יש עוד דברים שלא ציינתי כאן וחשוב לכם במורים פרטיים? אממ לא
בהצלחה לך

dragonit12

New member
אממ...

1. באילו מקצועות אתם זקוקים למורים פרטיים?אנגלית..בעעע 2. איפה אתם מחפשים מורים פרטיים? מורה? מחנכת? אינטרנט? מודעות ברחוב? חברים?משפחה..כאילו בני דודים.. 3. מה הציפיות שלכם משיעור פרטי? רק לחזור ביחד על החומר שנלמד בכיתה ועזרה בשיעורי בית? או מערך שיעורים עצמאי שהמורה מכין בעצמו?גם וגם..מצד אחד צריך לעשות חזרה על החומר והכל..ומצד שני עדיף שהו גם יעשה על אותו חומר והכל אבל בצורה שונה שלו שהוא ילמד את זה..זה יכול לעזור יותר.. 4. לאיזה הכשרה אתם מצפים מהמורה הפרטי שלכם? בוגר תיכון? רק בוגר תיכון עם תעודת בגרות מעולה? סטודנט? מורה מקצועי?בעיקרון שיהיה מורה טוב.. 5. כמה אתם משלמים בעבור שיעור פרטי?70-60 6. האם אתם מעדיפים שהשיעור יהיה בביתכם או בביתו של המורה?אם הוא קרוב אליי אז אצלו אם הוא רחוק אז אצלי..אבל כמו שאמרתי למעלה זה משפחה אז ככה שאני הולכת.. 7. מה חשוב להורים שלכם למצוא במורה פרטי?שידע ללמד אותי טוב מאד כדי שאני אבין ת'חומר.. 8. האם יש עוד דברים שלא ציינתי כאן וחשוב לכם במורים פרטיים?שיהיו חברותיים ולא יתעצבנו אם לא מבינים את מה שהוא מסביר...זה ממש ממש חשוב!
שיהיה בהצלחה=]

זונע

New member
הבהרה:

יש לי מורה פרטית לאנגלית כי אני מתכונן איתה לבגרות השנה. אז השאלון הזה קצת משוחד אבל שיהיה
חוץ מזה יש לי גם מורה לגיטרה, אז אני אתייחס גם לזה...בשאלות שזה אפשרי, כמובן. 1. באילו מקצועות אתם זקוקים למורים פרטיים? אף מקצוע. 2. איפה אתם מחפשים מורים פרטיים? מורה? מחנכת? אינטרנט? מודעות ברחוב? חברים? חברים. 3. מה הציפיות שלכם משיעור פרטי? רק לחזור ביחד על החומר שנלמד בכיתה ועזרה בשיעורי בית? או מערך שיעורים עצמאי שהמורה מכין בעצמו? שוב, אני לא צריך עזרה בשיעורי בית...אז מה שהמורה מכין. 4. לאיזה הכשרה אתם מצפים מהמורה הפרטי שלכם? בוגר תיכון? רק בוגר תיכון עם תעודת בגרות מעולה? סטודנט? מורה מקצועי? תעודת בגרות בטח לא תזיק. כמובן שבמוזיקה זה לא משנה. 5. כמה אתם משלמים בעבור שיעור פרטי? האנגלית שלי די זול, לא יודע כמה, ועל הגיטרה אני משלם 90 ש"ח ל-45 דקות. 6. האם אתם מעדיפים שהשיעור יהיה בביתכם או בביתו של המורה? בביתי...על הזין שלי לנסוע עד אליו
7. מה חשוב להורים שלכם למצוא במורה פרטי? מאיפה לי...שיהיה טוב? 8. האם יש עוד דברים שלא ציינתי כאן וחשוב לכם במורים פרטיים? שיעשו תעבודה שלהם כמו שצריך.

עונה

1. באילו מקצועות אתם זקוקים למורים פרטיים?אנגלית 2. איפה אתם מחפשים מורים פרטיים? מורה? מחנכת? אינטרנט? מודעות ברחוב? חברים?חברים 3. מה הציפיות שלכם משיעור פרטי? רק לחזור ביחד על החומר שנלמד בכיתה ועזרה בשיעורי בית? או מערך שיעורים עצמאי שהמורה מכין בעצמו?למידה למבחן כעיקרון,אני אף פעם לא לקחתי שיעורים על בסיס קבוע. 4. לאיזה הכשרה אתם מצפים מהמורה הפרטי שלכם? בוגר תיכון? רק בוגר תיכון עם תעודת בגרות מעולה? סטודנט? מורה מקצועי?עדיף מורה מקצועי 5. כמה אתם משלמים בעבור שיעור פרטי?גג 100 ש"ח 6. האם אתם מעדיפים שהשיעור יהיה בביתכם או בביתו של המורה?לא משנה 7. מה חשוב להורים שלכם למצוא במורה פרטי?שאני אבין את החומר?
8. האם יש עוד דברים שלא ציינתי כאן וחשוב לכם במורים פרטיים?לא ממש..

חצילע

New member
נמ.

1. באילו מקצועות אתם זקוקים למורים פרטיים? לשון, מתמטיקה. 2. איפה אתם מחפשים מורים פרטיים? מורה? מחנכת? אינטרנט? מודעות ברחוב? חברים? מממ. האמת שיש לי מורה קבועה כבר 3 שנים. והיא אחלה של מורה, והגעתי אליה כי היא חברה של אמא שלי. 3. מה הציפיות שלכם משיעור פרטי? רק לחזור ביחד על החומר שנלמד בכיתה ועזרה בשיעורי בית? או מערך שיעורים עצמאי שהמורה מכין בעצמו? לחזור איתו על מה שנלמד? 4. לאיזה הכשרה אתם מצפים מהמורה הפרטי שלכם? בוגר תיכון? רק בוגר תיכון עם תעודת בגרות מעולה? סטודנט? מורה מקצועי? מממ. אני מניחה שאדם שעבר הכשרה מסויימת, עם תארים. כמו המורה שלי,כפרעליה. D: 5. כמה אתם משלמים בעבור שיעור פרטי? 150. 6. האם אתם מעדיפים שהשיעור יהיה בביתכם או בביתו של המורה? בבית שלי. 7. מה חשוב להורים שלכם למצוא במורה פרטי? אין לי מושג. 8. האם יש עוד דברים שלא ציינתי כאן וחשוב לכם במורים פרטיים? לא. :) בהצלחה!

eva133

New member
עונה../images/Emo9.gif

1. באילו מקצועות אתם זקוקים למורים פרטיים? לשון ומתמטיקה.. 2. איפה אתם מחפשים מורים פרטיים? מורה? מחנכת? אינטרנט? מודעות ברחוב? חברים?דרך חברים ששמעו על מישהו/מישהי שהם טובים במקצוע שאני מחפשת 3. מה הציפיות שלכם משיעור פרטי? רק לחזור ביחד על החומר שנלמד בכיתה ועזרה בשיעורי בית? או מערך שיעורים עצמאי שהמורה מכין בעצמו? לחזור על החומר ועל השעורי בית, וגם לעשות תירגולים כדי לראות שהבנתי את החומר 4. לאיזה הכשרה אתם מצפים מהמורה הפרטי שלכם? בוגר תיכון? רק בוגר תיכון עם תעודת בגרות מעולה? סטודנט? מורה מקצועי? בוגר תיכון עם תעודת בגרות טובה ומישהו שמתמצא במקצוע הספציפי אליו אני צריכה את העזרה 5. כמה אתם משלמים בעבור שיעור פרטי? בסביבות ב-50 שקל לשעה 6. האם אתם מעדיפים שהשיעור יהיה בביתכם או בביתו של המורה? בביתי 7. מה חשוב להורים שלכם למצוא במורה פרטי? שיהיה אכפתי כלפי, שידע להעביר לי את החומר בצורה שאני אבין אותו 8. האם יש עוד דברים שלא ציינתי כאן וחשוב לכם במורים פרטיים? שיהיה נחמד, שיהיה נחמד לשבת איתו וללמוד איתו

Rose131

New member
אר

1. באילו מקצועות אתם זקוקים למורים פרטיים?מתמטיקה, שנה שעברה גם אנגלית. 2. איפה אתם מחפשים מורים פרטיים? מורה? מחנכת? אינטרנט? מודעות ברחוב? חברים?חברים 3. מה הציפיות שלכם משיעור פרטי? רק לחזור ביחד על החומר שנלמד בכיתה ועזרה בשיעורי בית? או מערך שיעורים עצמאי שהמורה מכין בעצמו?לחזור על החומר שנלמד בכיתה ולעזור לי להבין אותו:X ואם אני מצליחה אז להתקדם בחומר לא? 4. לאיזה הכשרה אתם מצפים מהמורה הפרטי שלכם? בוגר תיכון? רק בוגר תיכון עם תעודת בגרות מעולה? סטודנט? מורה מקצועי?לא הכי משנה, רק שידע את החומר טוב ושידע להעביר אותו. 5. כמה אתם משלמים בעבור שיעור פרטי?אר. 100 או משהו?
6. האם אתם מעדיפים שהשיעור יהיה בביתכם או בביתו של המורה?של המורה 7. מה חשוב להורים שלכם למצוא במורה פרטי?תשאלו אותם
8. האם יש עוד דברים שלא ציינתי כאן וחשוב לכם במורים פרטיים?שיהיו נחמדים?XD

למעלה