שיעורים פרטיים בפ"ת.

ml2001

New member
שיעורים פרטיים בפ"ת.

אישתי מורה ותיקה ביסודי ותיכון. אנו בודקים כרגע אופציה לפתוח עסק של מתן שיעורים פרטיים לתלמידים מתקשים בתחום העיר. אני מבקש תגובות כאן עד כמה הדבר נידרש.

ml2001

New member
שעורים פרטיים

היא בתיכון מורה לתנ"ך מגישה לבגרויות......... ביסודי........מורה לכל המקצועות.

liorhikri1991

New member
למקצוע תנ"ך...

לא לוקחים שיעורי עזר כי זה מיקצוע שהכל רשום בו-ויש טונות על טונות של ספרי עזר ופירושים לקראת בגרות ובכלל. אם היא מורה ביסודי לכל המקצועות זה לא אומר כלום כי אין לה רמה כלכך גבוהה ללמד אפילו תלמידי יסודי בשיעורים פרטיים(ותלמידי יסודי לרוב לא לוקחים שיעור פרטי).

NYMets Man

New member
למה אתה מתערב?

זו העבודה שלה ולמה נראה לך שאתה תבוא ותגיד לה מה לעשות בדיוק?! בתור אחת שמכינה לבגרויות אני מאמינה שהיא מבינה בכל זה קצת (קצת קצת קצת קצת קצת קצת) יותר ממך. לא נדבר על זה שאתה עוד לא עשית בגרות בתנ"ך... אז מאיפה אתה יודע איך מתכוננים?!

NYMets Man

New member
ובקשר למורה

לפי מה שאני רואה אצל בני דודים שלי וחבריהם לכתה (כתות ה' ו') עולה הביקוש היום ללימודים פרטיים גם בקרב תלמידי היסודי בעיקר במקצועות אנגלית ומתמטיקה בקשר לתנ"ך כשאני למדתי לבגרות אני נעזרתי רק בספרי עזר אך אני מכיר הרבה תלמידים שפשוט קשה להם לקרוא ולכן אני פשוט עוזר להם ולפעמים אפילו רק מקריא להם (ובכך משפר את הידיעות שלי בעצמי) אז יכול להיות שיהיה ביקוש... שווה לבדוק

NYMets Man

New member
אז לפחות תאמר דברים מבוססים

קצת אבסורד שילד שלא עשה בגרות בתנ"ך מספר למורה בתנ"ך על הרגלי הלמידה לבגרות

ממה שנראה לי

הדרישה למורה בתנ"ך לא תהיה גבוהה. אבל מורה ביסודי לכל המקצועות שמתכוונת לפתוח עסק פרטי יכולה לבנות תוכנית שנתית של הכנה לכיתה א'. זאת אומרת לפתוח קבוצה לילדים בגילאי גן חובה ולהכין אותם במשך שנה שלמה לכיתה א'. זה עסק שהולך די טוב היום בשכונות של צעירים ואני מאמין שבאזור צפון העיר שלא יודע שובע מזוגות צעירים(אבל יודע שובע מגני ילדים עלובים) תהיה דרישה די גבוהה לדבר כזה.

למעלה