שיעול

שיעול

שלום. אני סובלת כבר יותר מחודש, משיעול בעוצמה חזקה עם ליחה, שגורם גם לכאבים באיזור הצלעות. הלכתי בהתחלה לרופא א.א.ג ואחר כך לרופא כללי, שניהם אמרו שזה קשור למערכת העיכול, ונתנו לי כדור שאני לוקחת כל יום ושאמור לעזור לבעיה במערכת העיכול אבל לא עוזר. לכן החלטתי לפנות לרפואה האלטרנטיבית, כדי לטפל בבעיה. השאלה שלי היא: במקרה שזאת אכן בעיה במערכת העיכול, איזה טיפול טבעי יכול להתאים ולעזור לי ולאן אני צריכה לפנות בכל מקרה?

freearth10

New member
ליחה בקיבה

היי נטע, אמנם לא נתת כאן כמעט בכלל פרטים אבל סביר להניח שהבעיה היא באמת הקיבה גם בגלל הצורך שלך בדברי מתיקה. מי יכול לטפל? כמעט כל טיפול שמדבר אליך:רפואה סינית, רפלקסולוגיה, שיאצו, קנסיולוגיה, הומאופתיה וכו. כבר נאמר כאן לפני כמה ימים שליחה בקיבה היא עקשנית מאוד וצריך הרבה סבלנות ורצון באמת לסלק אותה ואת כל גרורותיה.
מאיה

צורך בדברי מתיקה?

למעשה אני כבר תקופה מסויימת לא אוכלת ממתקים ובאופן כללי ממעטת בסוכר.

אסתי123

New member
שיעול

הי נטע השיעול והליחה הם מסר שהגוף רוצה להעביר לך. שהגוף רוצה לבטא. יחשוב להבין ולהתחבר למסר הזה. לא לדכא את הסימפטום. אין כאב שאין לו מטרה. והמטרה היא לא להעניש אותנו אלא, להיפך. להראות לנו, ללמד אותנו, לגרום לנו לצמוח, לגדול.... הכאב הוא שיעור שלא נלמד. מה כוונתך -קשור למערכת העיכול? האם זה בקע סרעתפי, דלקת?... טיפול אלטרנטיבי יאבחן ויטפל בגורם לשיעול. אני כקינסיולוגית ממליצה על טיפול כזה. בקינסיולוגיה יש דרך פשוטה להגיע למידע הדורש תיקון. בטיפול קינסיולוגי נוצר דיאלוג בין הגוף- נפש. הטיפול הקינסיולוגי מנטרל את החסימה, הדפוס, הגורם... ואז אין במחלה, בשיעול, בליחה...צורך. כול-טוב

תודה

קשור למערכת העיכול, הכוונה, כפי שהרופא הסביר לי, שה"ליחה" הזאת היא בעצם חומציות שעולה מהקיבה ויוצרת גירוי שגורם לשיעול.

SideKick

New member
שורש הבעיה...

נטע, ייתכן שהשיעול קשור למערכת העיכול, אולם ייתכנו עוד הרבה דברים. אם את רוצה לפנות לטיפול אלטרנטיבי, לא תוכלי להימנע מלבחור לעצמך את דרך הטיפול ולהיפגש עם המטפל/ת. באופן וירטואלי לא ניתן לדעת האם את משתעלת משום שיש בעיית עיכול, או שאת משתעלת משום שיש חסימה באזור הסרעפת, או הלב או הגרון. ואם יש חסימה באחד מן הללו, באיזו דרך צריך לנקוט כדי לפתוח ולנקות. הקדימי לגשת לטיפול וטפלי בשורש הבעיה. בהצלחה.

תודה

זה מה שהתכוונתי לעשות, כמובן שלא חשבתי שהבעיה תפתר דרך הפורום. אבל אני יודעת שיש כל מיני סוגי טיפול, ורק רציתי לדעת איזה סוג טיפול מתאים לי ולבעיה. הרפואה האלטרנטיבית מעניינת אותי מאוד, אם כי אני די טירונית בעניין ולא ממש מתמצאת בתחומים השונים. לכן שאלתי

freearth10

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif הפניה לתחום

מאחר שהשאלה הזאת נשאלת כאן שוב ושוב ומאחר שכל אחד מאיתנו באופן טבעי ביותר ימליץ על מה שהוא מכיר הכי טוב אולי כדאי לעשות מאגר של טיפולים אלטרנטיביים ואולי עם כמה מילות קישור שאנחנו מטפלים באדם ולא בסימפטום. יש במאמרים כמה מילים על שיאצו, דיקור,ארומותרפיה, קנסיולוגיה. תמציות באך, טיפול בצבע - זה מה שעולה לי כרגע - פשוט לרכז את כל המידע הזה ולהוסיף עוד תחומים אחרים ולשלוח את האדם לקישור. אני אישית כבר לא ממליצה על קנסיולוגיה, כי אני מרגישה שאני כל הזמן חוזרת על עצמי וגם משום שאני מאמינה שלא רק קנסיולוגיה יכולה לעזור.

שיעול וליחה

שיעול חזק עם ליחה-לפי הרפואה הסינית יכול להתקשר לחולשת טחול ריאות. כאשר הטחול חלש הוא מייצר ליחה בגוף,הליחה מצטברת באזור החזה ויוצאת דרך הגרון.שיעול מראה על"צ'י מורד " של הריאות. זה גם יכול להראות על "מחלה שנתקעה בגוף" Lingering pathogen יש לעשות איבחון מעמיק ובדיקת סימפטומים נוספים, בעיקרון נטילת פורמולות מצמחי מרפא סיניים ודיקור יכולים לעזור. פני למטפל/ת טוב/ה באזור מגורייך.

למעלה