שיעול

magda86

New member
שיעול

התינוקת שלי (בת עשרה חודשים) מצוננת ומשתעלת המון, בעיקר בלילה..יש המלצות למכשיר אדים מסוים שיכול להקל?....או כל דבר...אחר

mitmit11

New member
לא מכשיר אדים, אינהלציה

תבקשי מרשם מרופא הילדים ואז העלות סמלית ממש בבית מרקחת של הקופה. לעשות אינהלציה עם מי מלח בלבד (2 מ"ל) פעמיים-שלוש ביום והמצב ישתפר.

iameden

New member
מסכימה. מאוד עוזר

ומשרד הבריאות הוציא הנחיה נגד השימוש במכשיר אדים קרים כי התחזוקה מסובכת והיא מצע לפטריות ובקטריות... :-/

אנחנו באותו מצב, בינתיים מסתדרים בלי אינהלציות

אמנם היא קצת יותר גדולה (1.3) אבל כל הזמן עם נזלת וכשהמצב מחמיר - סטרידור. הימים האחרונים היו ממש קשים עבורה.

במקרה שלא ניסית מה שממש עוזר לנו זה הטיפול הפשוט והבסיסי - לשים טיפות אף של מי מלח כל יום לפני השינה, לפעמים גם במהלך היום, ולדאוג שיש זרימה של קצת אויר צח - ועם לחות לחדר, גם במהלך הלילה.

רlנית

New member
עוד המלצה

לערבב מעט שמן שקדים עם כמה טיפות שמן רווינסירה (שמן אתרי - רצוי לקנות מחברה טובה בחנות טבע טובה או מארומתרפיסטיים ולא מה שמוכרים בפארמים) ולמרוח על אזור החזה והגב (הכי נוח אחרי אמבטיה ומיד להלביש חולצה מעל) הוא עוזר להוציא את הליחה.

קודם כל לקחת לרופאה

גם הבת שלי הייתה מצוננת והתחילה להשתעל הרבה בעיקר בלילה. הרופאה חושדת בשעלת. הבת שלי קיבלה חיסון לשעלת ובכל זאת יש חשד לשעלת.

למעלה