שיעולים טורדניים....

אורליאמ

New member
שיעולים טורדניים....

כבר מספר ימים אני במצב שכאשר אני אוכלת אוכל מוצק, ולא משנה באיזה שעה של היום, אז קורה שכל הלילה אני משתעלת שיעול טורדני, ממש כאילו שיעול מהריאות, וגם מקיאה נוזלים. השיעולים הם לאורך כל הלילה. חייבת לציין שאני לא חולה (חוץ מצינון...), אבל בעקבות השיעולים אני מחרחרת המון. אני די בטוחה שזה נובע מהטבעת, מישהו נתקל בתופעה ???

שרה16

New member
לבדוק לבדוק לבדוק

לרוץ לרופא לבקש לבדוק את הרשימה: ריפלוקס, הליקובקטור פילורי, טבעת סגורה מידי , פאוץ רחב חלק מהבדיקה באמצעות גסטרוסקופיה, חלק נשיפה לכוס, חלק שקוף עם חומר ניגודי. הלוואי ולא יהיה כלום, אבל לשלול הנ"ל, חשוב לבדוק. עד לבדיקה אני ממליצה על מעבר לכלכלה רכה.

שמחה37

New member
גם אני ממליצה להתייעץ עם רופא

אם את בטוחה שזה נובע מהטבעת שווה בדיקה של רופא. מקסימום זה יהיה מהריאות .... החלמה מהירה שמחה

אופירA

New member
מנהל
בטוח מהטבעת. קרה פה להרבה

רפלוקס כתוצאה מהתהדקות הטבעת. צריך לפתוח את הטבעת ב-1/4 או ב-1/2, בהתאם לחומרת הרפלוקס והתופעות. התופעה מוכרת גם ע"י הצוות של ד"ר אבינוח, וזו ההוראה הידועה. זו ההוראה שפותרת את הבעיה מניסיון רב של רבים. קודם כל נוקטים במניעה הזו, ורק אח"כ צריך לבדוק מה ששרה המליצה. אין סיבה לשלול תופעות אחרות, אם פתיחה כזו של הטבעת פותרת לחלוטין את הבעיה (ומניסיוני היא פותרת לחלוטין).

למעלה