שיניתי כיוון

sandradee

New member
שיניתי כיוון

ואהו אז ככה אני ממש מתרגשת אני טסה חודש הבא לדרא"מ ואני מתחילה עם הכרטיס טיסה ועם הזריקות והכל נראה פחיד שבאמת עושים את זה כאילו מה להעלם מהבית ל-5 חודש אני מפחדת שיהיה לי קשה ואני אחתוך (כמובן שרק אחרי הקרנבל ) ואהו!!!

marysia

New member
תרגעי, תקחי נשימה גדולה

יהיה בסדר קצת מפחיד אבל תחשבי אופטימי קצת יותר שתפגשי הרבה אנשים ויהיה סבבה...

ניקוי ראש מהנה בדרום אמריקה...

עשית בשכל , תאמיני לי רובנו מתים לעשות את ואין לנו אומץ.

im mitzi

New member
וואי גם את נוסעת...

אני אומנם לא לטיול גדול, כולה שבוע וחצי לביקור מולדת, לסבול בקור מקפיא של 20- מעלות, אבל יהיה שווה כל רגע. אני טסה לכריסטמס, אהיה אצל חברים ואעשה חיים.. בובה תהני לך בדרא"מ, תחשבי על השיחות שהעברנו במזימות זדוניות נגד טל ותרגילי העלמויות שלו לקצין שלך וכו... בקיצור תהני!!!

בא לכם לקחת אותי איתכם../images/Emo35.gif מבטיחה

לא להיות לעול עליכם...אני אהיה בתוך המזוודה...
PLZZZZZZ

sandradee

New member
הילה מה יעשו בלעדיי?

אל תשאלי הרגע סיימתי שיחה של שעה ורבע אז ככה!! חזרתי הבייתה אחרי ששכחתי את הפלאפון בבית פתאום אני רואה שיחה מהפקידה שהחליפה אותי חשבתי סתם הייתה לה פדיחה והיא בטעות התקשרה אז שלחתי SMS יעני גם עברו חודשים מה5.8 קיצור מסכנה שפכה את כל הלב שלה היא לא סובלת אבל יש דברים שרק אני יכולה להבין אז שעה ורבע דיברנו עכשיו סחטתי מידע ממנה בחזרה :)

im mitzi

New member
את צוחקת?

טל מתקשר רוצה שאני אחזור, הוא לא סובל את הבנות החדשות... הוא גם מעביר לי הודעות דרך ניצן, והוא אפיל ניסה לשדל את אחותי להתגייס (אחרי שהיא הוציאה 21 רפואי) ולהחליף אותי... ומה עוד? עינב, בני ושרי גם השתחררו והיוסי הזה הורס לי את החיילים! נראה לי החיל מתדרדר מרגע לרגע, גם ניצן אומר את זה...

im mitzi

New member
יאללה בואי

הייתי אמורה לטוס עם חברה ואז היא החליטה לטוס לאיזה הופעה בתורקיה, ואחותי החליטה שיהיה שם קר מדי לטעמה. אז אני נוסעת לבד, לא שאני מתלוננת אבל את מוזמנת להצטרף!

למעלה