שיניתי את שמי

שיניתי את שמי

חברים שלום, רק יומיים בפורום ויעצו לי להחליף את שמי. אני יהודיתב11 לשעבר, מהיום judהיחידה. תודה לכל מי שברך אותי על הצטרפותי. מצרפת כאן את מה שכתבתי במסיבת הפרידה שערכו לכבודי עם פרישתי לגימלאות. מקווה שתאהבו את המילים.

ג'וד ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

קראתי את הקטע המרגש שכתבת לכבוד פרישתך. התרשמתי מפועלך בעבר ובהווה,נראה שנכנסת לסטטוס החדש ברגל ימין שיהיה בהצלחה.
(אני בפרישה מוקדמת, פרשתי לפני 9 חודשים ועדיין לא מעכלת אבל מסתדרת (
)

../images/Emo140.gif||תודות לחונה לרגע

שמחה שאהבת את מה שכתבתי. אני אוהבת לכתוב וכותבת הרבה. בעיקר בחרוזים. במה עבדת? מציעה עזרתי בתכנון הסטטוס החדש. ג'וד

גו'ד ../images/Emo51.gif על הצעתך ../images/Emo45.gif

אבל כיום אני עסוקה יותר מאי פעם... ובפעילויות רבגוניות... ההסתגלות לא היתה קלה, אבל הזמן עשה כבר את שלו.

pazi66

New member
JUD זה חמוד...הגעת בדיוק בזמן../images/Emo140.gif

לשמוח עם כולנו
ברוכה הבאה, קראתי את דבריך ומאד התרשמתי הפורום הזה הוא בית חם לרובינו וה"ביחד" נותן לנו טעם של עוד ועוד. מקווה שתרגישי כמונו

emmy5

New member
JUDYתרגישי כמו בבית ,אז בואי איתנו

לחגוג איתנו

לאמי5 תודה על ההזמנה

אשמח לחגוג איתכם. הכוונה בוודאי לחגוג בפורום. נראה לי מקסים הפורום הזה. יש בו מבחר של אנשים מפרגנים, ונעים להרגיש חלק מקבוצה כזו. שיהיה לך ערב מקסים, ג'וד

רוב תודות

תודה על קבלת הפנים החמה. שמחה להיות חלק מכם. אוהבת לחלוק חוויות.אוהבת לכתוב, בעיקר בחרוזים. למה אני רואה בכרטיס האישי שגילך 3?..... אני לתומי ציינתי גיל אמיתי. האם זה לא מקובל? שיהיה ערב מצויין, ג'וד

yaely2

New member
מנהל
שלום JUD ברכת השם עלייך../images/Emo24.gif

שלום לך ג'וד
בכל פעם שתחליטי לשנות את שמך תקבלי ממני את ברכת השם.
חייבת לספר לך שאת נכנסת כאן למשפחה טובה. שמחים שאת עימנו.

לפזי66../images/Emo140.gif

תודה על קבלת הפנים. עדיין לא ממש מסתדרת עם התקשור בפורום. עוד קצת מקרטעת... אבל בהחלט הרגשתי את הבית החם. רוב תודות לך!!

zigd

New member
ערב טוב ../images/Emo54.gif

ערב טוב לכל חברי הפרום . סתם כך להמשך ערב נפלא. חוק התסכול החתולי. כשחתולך נרדם על ברכיך ונמצא בשיא הנוחות והשלווה , זה הרגע בו אתה צריך לקום וללכת לשרותים.
מיהוו מיהוו מיהוו.

ערב טוב גם לך../images/Emo108.gif

בוקר מקסים שיהיה לך ולחתולך גם. שמחתי לראות שיש גם חברים בפורום שאינם מהמרכז. ג'וד

HAVA159

New member
היחידjus צהרים טובים../images/Emo135.gif צפונית

עוד מעט הצפוניים יהו הרוב אוהבת
חוה

לחוה מהצפון../images/Emo141.gif

שלוחה בזאת ברכת אחוות-צפונים. שמחה להכיר אותך. ג'וד

emmy5

New member
JUDYהשיר שלך מרגש,מציאותי ויפה

ראיתי קצת את עצמי,את לא מזכירה כלום על הסובבים אותך,משפחה וחברים מוסיפים הרבה לפרישה לגמלאות .תודה ששיתפת אותנו

למעלה