שיניתי את דעתי

שיניתי את דעתי

אז ככה: למרות כל הקשיים המרובים הקיימים בתל-השומר אני ממש חושבת שזה המקום לטפל בבעיות שיש לכולנו כאן למרות כל המדיניות הנוקשה שלהם ולמרות הכל יש שם את הצוות המקצועי הטוב ביותר שיודע מה לעשות עם כל אחת ואחת שם. ישנם שם בנות שהגיעו במשקל של 30 ק``ג וכיום הן שוקלות 50 ק``ג או משהו דומה והן נראות מעולה וממש מאושרות והכי חשוב למעשה שהצילו את חייהן. וזה מה שאתם צריכים להבין שהם נותנים לנו את הכלים לצאת מהמחלה כל השאר תלוי כמובן בנו ורק בנו. בנתיים אני מחזיקה מעמד עם כל הקושי אני ממליצה בחות להגיע לשם ולטפל כי לבד זה קשה מאוד..... אם תרצו ייעוץ או כל דבר שקשור תפנו אלי אני יעזור.... אוהבת רונה

feelin^lost

New member
רונה`לה...

טוב לשמוע על שינוי הדיעה המרענן...מסכימה איתך בכל...

felomena

New member
רונוש...

אני מאוד שמחה בשבילך!!!!:)))) מי ייתן ותצליחי לנצח בהצלחה!!!!! אוהבת אותך

בודהא

New member
כל הכבוד רונה, את על הגל

הבעיה היא למצוא את הדרך ואת כבר עלית עליה ופנייך קדימה, את חזקה ומחוזקת והשבוע הזה עשה לך נפלאות תמשיכי כך אין כמוך.

בודהא יקרה

איזה מזל יש לרונה שאת איתה בטיפול. אני חושבת שהתמיכה היא חשובה מאין כמוה, במיוחד כשקשה ונראה שאין מוצא. לגבי מה שכתבת לי בנושא האי-מייל, ועל זה שאת רוצה להישאר אנונימית... כתבתי לך למטה ואכתוב שוב שיש אפשרות לשנות כתובת דרך אתרים כמו הוט-מייל, וכדומיו. אני עשיתי זאת פעם כדי לשנות את הכינוי. לגבי פרטים יותר על איך לעשות זאת - את יכולה לשאול לפורום תמיכה טכנית. חבל שלא תוכלי להעזר בנו כמו שאת עוזרת רק בגלל המייל. ויש פיתרון. שלך מאיה

בודהא

New member
דבורת הדבש, תודה

אני לא עם רונה באישפוז אנחנו לומדות יחד ובמקרה היא התחילה אישפוז כשאני הגעתי לאיבחון. תודה לך בכל אופן

A-naT

New member
גאה בך מאוד

ושמחה שסוף סוף זה מסתדר לך בקשר אלי, תודה אבל לא תודה, בינתיים הכל בסדר..

שלום לך רונה

אני שמחה כל כך שהחלטת כן לעשות את המאמץ ולטפל בעצמך, למרות המכשולים העומדים בדרך...את יודעת שאת יוצאת לדרך לא קלה, ושיהיו עוד גלים גבוהים יותר ופחות, אבל עשית החלטה אמיצה וחשובה. ואני גאה בך. החזיקי מעמד ותזכרי תמיד שכולנו מאחורייך.... ואנו תמיד פה בשבילך אוהבת מאיה

למעלה