שינועי השבוע

שינועי השבוע

ביום שלישי אני נוסע לחיפה ומעביר לשולי את המיקרוגל. ייתכן שזה יהיה בסביבות שש-שבע בערב
ביום שלישי בבוקר אני אקח את מה שאדרת שלחה לי
ביום רביעי אעביר לג'ני ולעירית. אנא אימרו לי מתי נח לכן. ג'ני, יהיה לי נח למסור לך את זה בעבודה בתל אביב

לתשומת לב: ביום ששי מוקדם בבוקר אני טס לארה"ב ואשוב רק ביום שני העשירי ליוני. כך שלא יהיו שינועי ששי (פעמיים) ושינועי אמצע השבוע.
קטניפ תנהל את הפורום בהעדרי.

ל י ל ך פ

New member
צריכה שינוע מנתניה לבני ברק

בני, יש מצב שאתה עובר אצלי ביום שלישי? יש לי עגלה לרחלושית שהיא צריכה דחוף וחבל לי שתשכב כאן. אם אתה לחוץ בזמן יכולה גם לבוא לקראתך ולפגוש אותך במחלף נתניה או בצומת בית ליד. תודה.

אפשרי ודיברתי איתה

אעבור דרכך בשלישי בלילה ובבקשה תזכירי לי לתת לך את מה שנשכח ברכב שלי ביום ששי...

אתם אלופים!

המוני תודות!!!!!

<לילך, אם את רוצה להיפטר מבגדים/משחקים, מוזמנת לשלוח ;) >.

Jen74

New member
בני אני בחמישי בעבודה בשעות 8:30-17:30

אבל עירית ביקשה לקבל לכל המאוחר בשעה 14:30 כי לאחר מכן לא תוכל להגיע. אני צריכה גם שזה יהיה בשעה סבירה מבחינת ההפסקה שלי כי יש שעות לחוצות בעבודה שלא נעים לי לצאת אפילו לדקה.
תגיד לי מתי אתה יכול להגיע.

לצערך מיועד אלייך...

עדכון שינועים

היום בבוקר לקחתי מסאג שקיות ביגוד לאדרת.
הערב בסביבות 8 אעבור בחיפה על מנת למסור לשולי את המיקרוגל מג'ני (אם אני זוכר נכון) ולאדרת את השקיות מסאג. יותר מאוחר בערב בסביבות 9 אעבור בנתניה אצל לילך ואמסור לה שקית שנשכחה ברכב ואקח ממנה טיולון לסתמניקית.
מחר, יום רביעי, אעבור דרך סתמניקית ואמסור את הטיולון.
יום חמישי אקפוץ לג'ן ואמסור לה וכן באמצעותה לעירית 54321 שקיות מאדרת.

להזכירכם, לאחר השינוע של יום חמישי תהיה הפסקה בשינועים לשבועיים.

יש לי 3שקיות מידות 38 לנערות

חלק חדש לחלוטין.
וגם שקית נעלים מידה 37- 38

אשמח לתרום.

מחר אני סוגר את הבסטה הממונעת לשבועיים

ומשנע את עצמי ביום ששי לחו"ל...

סאג 1

New member
בילבי בת גרב...

קיבלתי אתמול שקית עם פריטים לנערה, לא בדקתי מידות. הכל מקופל ומכובס כחדש.שומרת לך בכל מקרה.

(מתנצלת שלא בודקת יותר ,לא ממיינת ולא מקפלת.אני לא כ"כ פנויה אז מעבירה "על בליינד" )
שינוע: באם יגיע לבובית זה בסדר? או לחכות לשובו של בני?
סוף שבוע טוב

למעלה