שינוי!!!

שינוי!!!

טוב אני רואה שעד שלא נגדיר מה בדיוק אמור להיות בפורום הדברים לא יזזו אז לקחתי על עצמי את היוזמה על מנת שדברים ישתנו פה. תראו הפורום חייב שינוי מיידי! אנחנו אחד הפורומים שמתחדשים הכי מהר, יש לנו די הרבה חברים אז למה שלא נתחיל לעשות כאן כיף? וככה אולי אנשים לא יעזבו......? תראו זה דעתי: בפורום דבר ראשון לא צריך להיות קטנוניים וקטנים, תבליגו על שטויות ותגיבו רק מתי שצריך על אנשים שמקללים.....תהיו הבוגרים. אוקיי חוץ מזה צריך להתחיל לפתח כאן דיונים! ומה הכוונה בזה.....אז ככה..למשל אני שם חדשות, אני לא רוצה תודה, אלא שתתחילו לדבר על זה- למשל על המכירות, תגידו מה שדאתם חושבים-פאק איזה מגניב, וואוי יפה וכאלה..... או על זה שהיא מסתובבת עם פמלה והכל....תתחילו להריתץ כאן שיחות שיימשכו כמה ימים! וגם מסקרים, ותמונות אפשר לפתח שיחות תאמינו לי! זה תלוי בכם.... בנוסף אפשר גם כמה שזה נשמע טיפשי לדבר על דברים אחרים...למשל קניתי תדיק החדש של מישהו ואני אומר את דעתי ומזה מפתחים שיחה....או נגיד מה אתם חושבים על השיר החדש של זה וזה....וכאלה..... קיצר להתחיל דיונים ואם אין על מה אז שמישהו מעלה סקר, תמונות, חדשות או משהו תגיבו בצורה של שיחה! טוב אז כל מי שבעד שיעשה ככה בכותרת-
ומי שלא שיעשה-
ותסבירו!!! ואם יש לכם עוד רעיונות לשיפור(חוץ מגלריות ודברים שמנהל צריך לעשות..) אז אתם מוזמנים להציע!

../images/Emo45.gif

ודרך אגב.....בקשר לפיית...אני מצטער שעזבת וזה החלטה שלך אם לחזור או לא....אבל חבל שפשוט לא לקחת יוזמה.....במה שהרגשת שלא טוב בפורום במקום לעשות את הדבר הפשוט ביותר- לעזוב.....

slave4brit

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif

כל הכבוד על היוזמה..אני מסכים עם הכל. תמיד אמרתי שצירך להעלות דיונים

Devilish Angel

New member
../images/Emo45.gif גם אני מסכימה../images/Emo70.gif

אני בעד לארגן את הפורום! באמת כדאי להתחיל יותר דיונים ולפתוח שיחות יותר מעמיקות ואנחנו מתחדשים די בקצב קבוע אז סבב אני בד"כ מצליחה לעקוב גם אחרי כמה ימים

XtinaFan

New member
זה טוב שכולם בעד וגם אני, אבל

אולי נתחיל במשהו קטן ונראה לאן זה מתפתח.

למעלה