שינוי!

אמבר 13

New member
שינוי!

לגבי "דיון דמות", הבטחתי שהיא תשתנה והכן יהיה כך: *השם ישתנה- "שחקן מגלם דמות" *תוכן- חוץ מדיונים ותמונות אני אכניס קישורים לראיונות ולקיבצי קול, מידע על השחקן, מידע רחב ודיון מעמיק על הדמות- לא יהיה כול יום דמות אחרת אלא אחרי שהדמות שעליה יהיה "שחקן מגלם דמות" או במילים אחרות דיון וכול זה יהיה מספיק ארון ומעניין, יהיו יותר הרבה תמונות מכול הסוגים: מהשבט ומסדרות אחרות, ומהשבט יהיה אותה דמות עם כול בני הזוג! ועוד הרבה בהמשך אני מקווה, כמו כן אני אשתדל שלא לדון ולתת פרטים לגבי פרקים ועונות מתקדמות אם יהיה הדבר כך יצויין ספוילר. אם יש לכם עוד רעיונות לפינה אז אנא כיתבו לי למסרים ואני מבטיחה לשקל על לשלב את הרעיונות שלכם וכתוב בפינה של מי היה הרעיון ואולי אפילו לגבי אותו רעיון אותו אחד שאמר לי זאת יעזור במה שקשור בפינה. כמו כן אחרי שבוע בערך תהיה טריווה על מה שהיה בפינה כול השבוע. רוצים? הנה דוגמא של דמות מסויימת ושחקן (בהודעה הבאה)

אמבר 13

New member
../images/Emo140.gifשחקן מגלם דמות../images/Emo140.gif

השחקנית היא: Beth Allen מידע על בת´ אלן: בת´ אלן מגלמת את אמבר בסדרה "השבט". Beth was 14 years old in Series I - she is now 16 and has been acting since 1993. She was a member of the PAS Children`s Theatre and appeared in Pinnochio and Hairy Maclary at Auckland`s Aotea Centre. She has been in several television commercials, had a guest role as Eva in the television drama Riding High and played Young Julie in the feature film The Ugly. Beth was a core cast member in Cloud 9`s The Legend of William Tell, in which she played Princess Vara. This was followed by a lead role in William Shatner`s A Twist in the Tail - The Green Dress. מידע על אמבר אמבר הייתה בשבט כול עונה 1, עונה 3 ספוילר וחלק מעונה 4סוף ספוילר. לאמבר היו למעשה כמה אהבות. בהתחלה בריי אחר כך סאשה אחר כך בריי ואחר כך פרייד ואז שוב בריי ולאחר מכן (עונה 4) לא משנה כרגע. השאלה הנשאלת היא האם אמבר האהבה את סאשה בכלל, ידוע שהיא הייתה הרוסה כשהוא עזב אבל אולי היא הייתה איתו כדי לשכוח את בריי? את בריי היא בטוח אוהבת, ועל זה אין ערעור, ואת פריד, היא לא אהבה בכלל, טוב אולי חיבבה. יש לה כישרון להנהיג מלידה, היא מומחית בזה וכמו שסלין אמרה וטרודי ודאל "את אמבר אף אחד לא יכול להחליף גם אם הוא ינסה" (בערך במילים האלה) האומנם? באמת אף אחד לא יכול? לא כרגע אולי בהמשך ואני בספק. אני אישית מתה על אמבר ושונאת את אבוני. האם בדרך כלל מי שאוהב את אמבר לא אוהב את אבוני וההפך? תגיבו על זה ועל עוד. ראיונות לבת´ אלן היו הרבה רעיונות- אבל אני אתן את הראיון שבו עשו את ההבדלים ואת הדומה בין בת´ לאמבר. בקשר לקובצי קול כרגע לא יהיו, בהמשך. תמונות שירשור בהודעות הבאות.

אמבר 13

New member
הראיון

לא הצלחתי לעשות קישור בהודעה עצמה (איך עושים קישור בכלל?) אז הנה הראיון פה: We have a new interview format here called "Head to Head`. We have interviewed members of cast and put their answers to different questions against answers we feel would be given by their fictional characters in the Tribe. So here we make the comparison and see if there are any similarities as Amber and Beth Allen go HEAD TO HEAD... Favourite Colour? Beth Allen: Silver AMBER Black? Amber normally wears black clothes Best subjects at school? Beth Allen: History AMBER Amber always enjoys reading so she may have been good at English. And perhaps politics? Worst subjects at school? Beth Allen: Latin - aaggh! AMBER Amber doesn`t seem to be bad at anything in particular. Hobbies and interests in time-off Beth Allen: Hanging out with friends, music, movies, hockey, sleeping, chatting on the phone AMBER Reading, nature and the environment (Amber loves the beach), chatting with friends Favourite quote, phrase or motto? Beth Allen: "Yesterday is history - tomorrow is a mystery. Today is a gift - that`s why it is called the present..." AMBER Hard to pin down to just one quote but Amber`s motto/belief is clearly to build a peaceful new world. Left or right-handed? Beth Allen: "I`m an uncoordinated lefty!" AMBER Amber appears to be right-handed. What would you call your Tribe if you were leader? Beth Allen: "The Uncoordinated Tribe!" AMBER Amber did not give a name to the Tribe that became the Mall Rats (Lex`s idea) but she was happy to stick with the name "Mall Rats" for her Tribe. Favourite food? Beth Allen: Chocolate, chocolates, chocolate. Oh, and chocolate! AMBER Amber appears to enjoy most types of food. We cannot recall her mentioning a favourite food in the Tribe (yet!)... Heroes or heroines? Beth Allen: I admire anyone who goes out and achieves what they want to achieve. AMBER Amber admires Bray, Dal, Sasha (for a time), her parents (she wore a ring which her Dad gave to her) and anyone who believes in a peaceful new world...

THEchosen1

New member
את צריכה..

להעתיק אותם ואת פשוט מדביקה בהודעה . אאההההההה לא תאמינו מה קרה לי - תאמינו תאמינו!!! באתר של השבט היה פעם צ´אט (לא פורום) ז"ל ולפעמים השחקנים היו נכנסים ועונים על שאלות מעריצים , כמו שהסברתי באחת ההודעות פה , אז זה היה שנה שעברה נראה לי בחופש שבת´ אלן (אמבררררר) נכנסה והצלחתי לתפוס אותה אז היא (חמודה) בחרה לענות לי על 2 שאלות , ואחת מהן הייתה : ידעת שיש לך מעריצים בישראל ? אם לא אז עכשיו את יודעת ואני אחת מהן .. אז היא ענתה לי משהו כמו : israel ? wow that as far as i can get או משהו כזה ..ושלחתי לה פעם אימייל אז היא לא ענתה לכולם , לי היא כן , היא סיפרה על הבחינות שנשארו לה בבית ספר וכל מיני דברים ... נחמד אה?

למעלה