שינוי password Policy

Arielvista

New member
שינוי password Policy

על שרת SBS 2003: אם אני בוחר ב-GPO את האופציה Enforce password complexity requirements אני מקבל דרישות Default של מיקרוסופט. איך אפשר לשנות את ה Default הזה למדינות סיסמאות ייחודית אחרת? למשל: שתי אותיות קטנות, שתי ספרות, שתי אותיות גדולות (או כל מדיניות אחרת, לצורך העניין)

Arielvista

New member
תודה, ושאלה נוספת:

התקנתי SBS 2003, ונתתי למחשב שם. עכשיו, מסיבות שונות ומשונות, יש דרישה לשנות את שם המחשב. שינוי השם בדרך ה"פשוטה" (control panel->system-.properties->computer name) לא מאפשרים שינוי גם בכל המרכיבים של השרת (EXCH, SQL וכו'). האם יש דרך נכונה לעשות את זה או שצריך להתקין מחדש את השרת?

Arielvista

New member
זו לא שאלה של הרשאות

אלא של פרוצדורה. ה"שם דומיין" נכון. אני נכנס כ Administrator, אני יכול לשנות את השם של השרת, SQL מתעדכן, BackupExec מתעדכן, אבל Exchange מחפש (ולא מוצא) את השרת עם השם הקודם. בכל הגיגולים ובאתר של MS לא מצאתי תשובה לזה, אז חשבתי שאולי מישהו נתקל בפתרון, לפני שאני מפרמט ומתקין שוב (הרבה שעות עבודה....)

antidot

New member
------->

אם אתה לא יודע במה זה כרוך, אל תגע. כעקרון אפשר לשנות שם לDC שרץ על 2003, אבל SBS הוא מקרה מיוחד בגלל שרץ עליו גם Exchange וזה אומר שתצטרך לעדכן גם את אטריביוטים כגון: msExchHomeServerName homeMTA homeMDB התהליך רחוק מלהיות פשוט...

למעלה