שינוי BPM של MIDI & WAVE

ODANOS

New member
שינוי BPM של MIDI & WAVE../images/Emo187.gif

התחלתי פרוייקט שבו יש כמה ערוצי מידי וwave , וכאשר הוספתי דגימה נוספת של wave היא לא התאימה למהירות הפרוייקט איך אני מסנכרן את הדגימה האחרונה שהעלתי? ז"א bpm של הפרוייקט 140 וקובץ הwav 136 ,איך אני משנה את מהירות הדגימה ל140? כנ"ל לגבי מידי , איך אפשר לשנות את מהירות המידי? והאם ניתן לשנות את מהירות כל הערוץ או רק את מהירות הדגימה ואיך כמובן? מחכה לעזרתכם....

ODANOS

New member
אחלה אבל....

שאני עושה מהpool פרוסס-טיים סטרצ הוא שואל לאיזה מהירות ומאיזה מהירות ומבצע. אז למה צריך את כלי הסטיץ שמאפשר למתוח את הדגימה? ומה קורה אם אני לא יודע מה מהירות הדגימה המקורית, איך אפשר לדעת?

alt loc

New member
בעיקרון אתה מתאים אותו לתנאי העבודה

אתה זה שקובע פשוט מעוד אתה מסמן בלופ את החלק שאתה רוצה שהסאונד יהיה בה מסמן את הקובץ הנבחר ולוחץ על set to locators range והוא משנה את המהירות לקובץ

mirstudio

New member
שינוי BPM של MIDI & WAVE ההסבר..

קודם כל ,חשוב שמהירות הפרויקט תהיה קבועה כלומר ,140 BPM מהירות הפרויקט, והכל תלוי בכך שכל הערוצים כפופים למהירות פרויקט מסוימת. WAVE"S וקטעי מידי צריכים להתחיל בתחילת תיבה . דבר שני- אתה שם את ה WAVE בתחלת התיבה בדיוק, ו אז הוא צריך גם להיגמר בסוף תיבה ,ואת זה אתה עושה ע"י ה טיים סטראץ. ככה שאורך ה WAVE הופך להיות מתאים לפרויקט חשוב לדעת - טיים סטראץ פוגע באיכות ה WAVE בהצלחה

למעלה