שינוי תוכנית

Nut420

New member
שינוי תוכנית

אני כבר עובד באותה תוכנית כחודשיים ולפי מה שהבנתי כבר הגיע הזמן להחליף תוכנית, אבל היום כשבאתי למדריך בחדר כושר הוא אמר לי להמשיך התוכנית הזאת עוד חודש, האם הוא צודק ? אני מוסיף פה את התוכנית הנוכחית שלי עם זה מעניין מישהו

שינוי

אתה צודק הגיע הזמן להחליף תוכנית ביחוד שהתוכנית מיועדת (אמורה להיות) למתחילים. סה"כ התוכנית בסדר אם כי יש בה חוסר פרופורציות בין קבוצות השרירים. אל תוותר, זה תפקידו של המדריך !

Einatm

New member
רמי, אבל מה עושים כשהמדריך אידיוט?

ואנחנו יודעים שלא כל מי שמדריך חדר כושר הוא בוגר תואר ראשון בחינוך גופני מוינגייט, ואנחנו יודעים שגם אם יש לו תואר לא בטוח בכלל שהוא סיים אותו בציונים גבוהים... אקיצר - מה עושים עם מדריכים כאלה, כמו לדוגמה המדריך של הילוש מהשרשור למטה שאמר לה לבוא כל יום???? גם אני, בהתחלה, לקחתי את ההמלצות של המדריך כדברי אלוהים חיים. האיש עובד במקום, הוא מוסמך, אם הוא אומר ש-4 שעות אימון זה מעולה, מי אני שאתווכח? אם הואאומר לבוא כל יום, אני רוצה לראות הישגים ולכן מצייתת.. בקיצור רמי, מה עמדתך ודעתך בנושא?

בעיה קשה

אם אני אכנס לנעלים שלך הייתי אומר: תחליף מדריך ואם אין מדריך מקצועי תחליף חדר כושר אבל, לצערי זה לא תמיד אפשרי לכן לכל המודאגים והמודאגות בשביל זה אני ועוד רבים אחרים כאן בפורום כאן, בשביל לעזור לכם ולנסות להרים את הענף קדימה. אפשר להיות פרסומי ולומר לכל הקוראים (בלבד) בפורום והכותבים לפרסם את הפורום שלנו במכוני הכושר ולהפנות את כל המתאמנים החדשים והמדריכים המבולבלים לכתוב לנו ואנו נעזור להם בצורה מקצועית אבל, כפי שאת יודעת רוב המדריכים בטוחים שהם מסטרים בחדר כושר ומדריך אחד מפרה את השני בשטויות וכך נולדים מיתוסים ופציעות. לסיכום זה מה יש ומה שנותר לנו זה לאט לאט לשפר את הקיים על מנת להגיע ל- Better Place (מייקל ג´קסון)

Einatm

New member
סליחה שאני לוקחת את זה לכיוון

פילוסופי/סוציאלי יותר.. אבל מה את אומרת "מדריכים מבולבלים"??? נכון שתעודת ההסמכה להדרכה בחדר כושר היא בולשיט אחד גדול (הרי גם אני יכולה ללכת, פעם בשבוע במשך 3 חודשים לאוניברסיטת ת"א ולקבל תעודה שמאפשרת לי להדריך בחדר כושר וגם באופן אישי) אבל מה עם הקריטריונים? אין אפשרות לאכוף את הנושא? אין אפשרות לוודא שהמדריך אכן מבין את התחום ולא נמסך על הבנה של מדריך אחר שנסמך על הבנה של מדריך אחר? אני לא יודעת מה התפקיד שלך בשייפ, אבל אני יכולה להעיד על מה שראיתי בעזריאלי, למעט מדריך אחד, לא היה שם אפילו לא אחד שסיים לימודי תואר ראשון בוינגייט. אפילו לא אחד. איך מאפשרים דבר כזה????

Einatm

New member
אגב, עם כל הכבוד (ויש) לעבודה

המקצועית שלך בפורום, אתה לא יכול לוודא שאותו בחור שקיבל תוכנית אימון מבצע אותה כמו שצריך. אתה לא יכול לוודא שהוא מרים את המשקולות נכון, שהוא מייצב את הגב כמו שצריך, שהוא מבצע את התרגיל כמו שצריך (הרי הרמת מוט משקולות בכפיפה של הגב במקום כיוף ברכיים יכול לעשות נזק בלתי הפיך, הרי מספיק מנח שונה של הרגל על פלטת מכשיר לחיצות הרגליים כדי לקבל עבודה שונה מאשר במנח אחר, וזו דוגמה באמת פשוטה). אותי הנושא מזעזע ומכעיס, נכון שזה מכעיס בגלל הסיפור האישי, אבל אני לא מבינה את דרך העבודה של מי שמנהלים את מכוני הכושר.

Nut420

New member
אם כך רמי, התוכל לעשות לי תוכנית ?

המטרות שלי הם בעיקר ניפוח וחיזוק השרירים עם צריך עוד פרטים אז אני בן 16 גובה 1.67 משקל 58 אחוזי שומן 17

תוכנית

התוכנית במאמרים בפורום "תוכנית למטרת היפרטרופיה" מצויינת עבורך ! קרא אותה וחזור אלי אם יהיו לך שאלות

למעלה