שינוי תוכניות קטן...

MexMex

New member
שינוי תוכניות קטן...

למה לקחת את המתלים שלי, לעשות בהם שמות ושינויים בלתי הפיכים, כל זאת במחיר של 800 דולר לערך... אם אפשר, ככה במקרה, תוך כדי שיטוט בפורום הנכון, במדור חלקים למכירה... ליפול על מזלג + בולם, שניהם מכוונים לסופרמוטו כבר מראש, מסדרת הSXS (אלו מתלי הWORKS של WP), כולל ציפוי טיטניום שחור ועוד כמה טריקים פנימיים... והכל ב1,000 דולר. 200 דולר יותר ומתלי הSX נשארי כמו שהם, ובטוח שאוכל למכור אותם אם ארצה בהרבה יותר מזה... בקיצור, עסקה נאה ביותר מתבשלת....
בוקר M.

r929

New member
במקסיקו

אכן קשה, אתה יודע כמה מיסים הוא צריך לשלם על זה
אתה יודע כמה יעלה לו המשלוח מהמדינה השכנה
אתה יודע עם ה"חבר" שלו אכן ישלח את החבילה ולא ישאיר את הבולמים אצלו למשפחה נזקקת ? מה שלמדו אותי זה שלא תמיד הדשא אצל השכן ירוק יותר, לפעמים הוא רק נראה כך.

MexMex

New member
ובגלל זה, יא חתיכת כופר....

אני אבקש ממנו לשלוח ישר אלי
M.

שחרלרט

New member
אכן קשה.......

אתה יודע כמה מיסים אנחנו נצטרך לשלם
אתה כמה יעלה לנו משלוח
אולי ה"חבר" שלנו מEBAY לא ישלח את החבילה...... אכן הדשא אצל השכן תמיד ירוק יותר...העיניין הוא שאצלכם לפחות יש דשא, כי אצלינו אין

MexMex

New member
מסתבר שגם אצלנו הדשא מלא בחרא

גם הסתבר שהוא לא יודע לכתוב מודעות - הסט הוא מוטוקרוס בכלל ולא סופרמוטו. וזה לא רק אני, אלא עוד כמה רבים וטובים הבינו שזה סופרמוטו... וגם, הבן כלב, בעוד אני מתדיין איתו, ובודק את מחיר ההסבה, פשוט מכר אותם למישהו אחר. פשוט חרא של איש... שיהייה. כלומר, לא יהייה... M.

r929

New member
זה אשמתו ../images/Emo46.gif

לא נורא, נמצא לך משהו יותר טוב :)

alophind

New member
וואלה ?! אני הבאתי מזלג ובלם אחורי

של DRZ400 שנת 03 ב 167$ כולל משלוחה !
רק לחכות 3 שבועות שזה יגיע , בינתיים נלמד לרכב

alophind

New member
הבולם האחורי

עכשיו נראה אם המכס יעשה בעיות על מתנה שכזו

45degrees

New member
יש לי כתמים לבנים על המסך ../images/Emo3.gif ../images/Emo6.gif

אחרי שבועיים של התעסקות עם בולמים, ואתמול עוד התעסקות עם שיפורים (לא לאופנוע שלי לשם שינוי) והבוקר - עוד התעסקות עם בולמים (שונה בתכלית מזו של השבועיים האחרונים) התמונה הזו הוציאה אותי מהאיפוס. טוב אני הולך לחפש מגבת ולפגוש את החבר'ה....

למעלה