שינוי תב"ע בלפיד

papageno1

New member
שינוי תב"ע בלפיד

כפי שהתבשרנו כולנו מפרסומים שונים בעבר, וועד היישוב קרוב לחתימה עם מנהל מקרקעי ישראל ו"ערים" לגבי שינוי תב"ע מקיף של יישובנו. רציתי לדעת אם מישהו יודע איפה אפשר לראות שרטוטים של מה השינויים שהולכים להתבצע? מדובר בנושא שתהיה לו השפעה קריטית על החיים של כל אחד ואחת בלפיד והייתי שמח לדעת מה הולך לקרות. שחר

אירילה

New member
הדרך הטובה ביותר היא לפנות לדינה

אפק מזכירת הועד ישירות - 9763032, 9760872 .

Amuta

New member
גם אני בררתי

ונראה לי שדינה לא מעורבת בנושא בכלל. גם פורום תשתיות לא מעורב. לפי מה שאני מבין זה מהלך שמוביל טימי ולא מעורבים בו יתר חברי הוועד ולא התקיים על כך דיון מסודר ברמת הישוב. לי זה נראה לא תקין. הרי אין מה להסתיר (אני מקווה) לדעתי יש לקיים פגישת תושבים להצגת התוכנית.

bb34

New member
צודק אין פרוטוקול על התוכנית

גם אני בררתי אצל דינה והתברר שהיו כמה ישיבות בועד על הנושא הזה גם ביוני וגם ביולי. אבל לא פרסמו את הפרוטוקולים אז איך נדע על מה ההחלטות. לאנשים שגרים ממש ליד האזורים האלו יש לזה השפעה ממש אישית. לכן חשוב לקבל מידע. שלא יחליטו משהו שחשוב לעתידנו בלי שנדע. תודה

Amuta

New member
דינה לא עובדת כאן יותר

מסתבר שהיא פוטרה לאחרונה ולכן לא מכירה את הנושא. בפרוטוקול של יוני שפורסם כאן אתמול אין שום דיון בנושא???? אני מבין שג'קי פינטו הוא דובר הוועד- ג'קי האם אתה מוכן להתייחס לנושא באופן ענייני. תודה

bb34

New member
לפי ידיעתי כן היו דיונים בועד

וגם אני אשמח אם ג'קי פינטו יתייחס.אני לא מבינה מה כל כך קשה לפרסם פרוטוקול של ישיבה יומיים אחר כך ולא חודשים אחר כך. לי סיפרו שהועד מסכים לתוכנית אבל טימי לא רוצה לאשר כי יש אחד או שניים שמתנגדים והוא רוצה שכולם יהיו רק בדעה שלו. זה לא תקין שמחליטים החלטה חשובה והתושבים לא יודעים את הפירוט של ההחלטה. ג'קי חשוב שתתייחס בתור הדובר תודה

למעלה