שינוי תאריכי קיץ...

שינוי תאריכי קיץ...

יבניקים יקרים...,שימו לב: לכל אותם יבניקים שקיבלו את המשימת קיץ "מסע חוף", ההכנה הוקדמה ותיהיה בתאריכים 6-9/7. הגעה לתחנת בת גלים בשעה 9 בבוקר. ואגב...:קיבלתי מסע חוף. (קדם...תדאג בבקשה לשנות את התאריכים בדף האתר,תודה.)

fresh mishmesh

New member
ומה עם מי שיש לו בגרות בכימיה ב-8.7

אני יודעת שאני לא י"בניקית, אבל בכל זאת- זה קצת לא פייר...

בכל הקשור לזה אין כזה דבר

"לא פייר". כי איכשהו כולם עושים וויתורים- אני הייתי אמור להיות בתאריכים האלו בחו"ל עם חברים,שממש חשובים לי,וכרגע אין לי מושג מה נעשה,כי אין ממש תאריכים אחרים. אני יודע על אנשים אחרים שיש להם מסיבות סיום,מתכונות,בגרויות ושאר עיסוקים,ושהם החליפו משימת קיץ כדי כן לעשות משהו בקיץ. לזכות התנועה ייאמר שהם כן הזיזו את ההכנות מהמועדי ב'.

והנה מישהו שלא היה צריך לראות את זה

למי שלא הבין עד עכשיו, שמי17 הוא חבר שלי, שהיה פעיל בתנועה זמן נכבד,עד שנמאס לו. בימים אלו הוא מחפש ימים אחרים לצאת לחו"ל בגלל איזה חבר שלו שצריך לעשות משימת קיץ.)

fresh mishmesh

New member
להזיז ממועדי ב' ולא מבגרויות...

זו בחירה מטומטמת שהתנועה עושה... מתחשבים במי שהולך לעשות מועד ב', אבל לא במי שיש לו בגרות מועד א'?... וחוץ מזה מורן, אני בטוחה שתצליח לארגן את החופש שלך בחו"ל. תמיד יש תאריכים אחרים לנפוש בהם, אבל אין תאריכים אחרים לעשות בגרות בהם.

לי יש מסיבת סיום ב9.7

ואנחנו חוזרים באותו תאריך אחה"צ אני אישית מוותרת על ההשתתפות שלי בהצגת סיום- מסע חוף הרבה יותר חשוב לי.... את שעות הבמה שלי קיבלתי כבר במשך 3 שנים בתאטרון:) ובואו נגיד שגם ככה כלום לא עובד.... בחירות בחיים....

למעלה