שינוי שם הפורום לפורום עפר שכטר!!

../images/Emo183.gif../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif

הפורום הזה הוא של פירות אסורים אין קשר בין פורום כפיר אונגר לבין עפר שכטר חוץ מזה שעפר זה השחקן שמשחק את כפיר אם אתם כל כך רוצים פורום לעפר שכטר אז תשלחו בקשה בלינק: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp (רק אם אתם מעל גיל 16 כמובן) אם תפוז ימצאו שזה נכון לפתוח פורום לעפר, הוא ייפתח בלי שום קשר לפורום הזה הפורום הזה הוא אחד הפורומים הכי הזויים וכייפים שיש בתפוז, ופעם הייתי מבלה פה שעות, ואין שום סיבה שהוא יהפוך לפורום שיגרתי מלא בפאקצות שסודגות לעפר סורי על החפירה

וואייי את מדברת כ"כ הרבה שטויות../images/Emo70.gif

הפורום הזה הוא לא של פירות אסורים הוא של כפיר אונגר
ואם עומדים לסגור את הפורום אז למה שלא נשנה את השם שלו ואולי נגרום לכך שלא יסגרו אותו?!!?!?1!?

../images/Emo183.gifאת בכלל טרחת לברר

לפני שאת אומרת דברים? טרחת להיסתכל בפרטים של הפורום? בארכיון? משהו? אני בפורום הזה בערך מאז שהוא קם, ואם עדיין לא הבנת, מדברים פה על פירות אסורים, על הטלנובלה הפנימית שבתוך טב"ע, כאילו הכל מציאותי, כאילו כפירננה באמת מאוהבים, כאילו שון הוא שחקן שיצא מהארון, כאילו דנה באמת מתה, בקיצור כאילו הסדרה באמת אמיתית אם אתם כל כך רוצים פורום לעפר שכטר, כל מה שצריך זה מישהו מעל גיל 16 בעל יוזמה, שירצה לנהל את הפורום, וישלח טופס בקשה לתפוז. זה לא שבגלל הפורום הזה אין פורום לעפר שכטר.

נדב0000

New member
זה אפסורד שאין לעפר פורום!

הבן אדם צריך פורום בתפוז. וגם אתר רישמי.

B a r r B e e

New member
../images/Emo45.gif אני איתך....

קראתי את כל השירשורים שלכם על הפורום שעומד להיסגר... נשמע לי ממש רעיון טוב לשנות את השם. חבל שייסגר הפורום. יישארו חברי הפורום הותיקים, יבואו עוד חדשים.. יהיו הרבה הודעות, והפורום יהיה כמעט כמו מקודם.

תראו... אני חושבת שעפרוש

הוא הכי ראוי לפורום. הפורום הזה מת.. אה ורחלי מתוקה שלי.. להנהלת הפורומים לא אכפת אם יהיו כאן פקאצות או ילדות שלא פקצות.. העיקר גולשים!! ואת יודעת גם אם הן פקאצות הן גם מעריצות ועדיף שיהיו לו הרבה מעריצות פקאצות מאשר שלא יהיה לו...... ומה זה קשור גררר אני מעריצה את עפר הכי בארץ ואת יודעת מה תגידי "סוגדת" למרות שזה לא נכון אבל נגיד עובדה אני לא פקאצה =] טוב לא חשוב נחזור לעיקר--- תשנו את השםםם תראו מאז שפתחתי את זה מלא הגיבו מה הפורום חזר להיות פעיל?.. חחח

למעלה